Şimdi Ara

LG SHİNE KE970--> 387 YTL 12 TAKSİT SİZCE NASIL +'LARI -'LERİ NELERDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar, yorumlarınız için de şimdiden teşekkürler...

LG SHİNE KE970 --> 387 YTL 12 TAKSİT SİZCE NASIL
    +'LARI -'LERİ NELERDİR?

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

fiyat nasıl?
    dışarıya sesi az mı veriyor?
    bataryasından memnun musunuz?
    mp3 player özelikleri nasıl?
    foto - video çekimi?....
    v.b.... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisin -- 31 Temmuz 2008; 22:33:17 >

• CHİP TEST

Chip Puan:4

Fiyat Performansı:3

Estetik tasarım +

Bellek geliştirmeye açık +

Düşük konuşma süresi -

Sonuç:
    Pratik menüsü, dayanıklı kasası ve estetik tasarımıyla son derece şık bir cep telefonu.

NOT: İlk işin, alırsan teleservice e bırakıp Sw update yaptırmandır.Şarj süresi ve bir çok düzeltme yapılmış olur .
  • o teleservice sw update işi nasıl oluyor kardeş? (ankara)
    evet telefonu aldım
  • hocam şimdi sana adres veriiyorum

Necatibey Cad. 33\B
    Sıhhiye / ANKARA

LG SHİNE KE970--> 387 YTL 12 TAKSİT SİZCE NASIL +'LARI -'LERİ NELERDİR?

gidiyorsun ben yazılım update isitiyorum diyorsun 3 günde sürmeden alırsın. Şöyle diyim misal ekran kartı yazılımları neden güncellenir eksiklikler yenilikler olsun diye oda telefon için özellikle LG ler için önemli.
  • Fiyat güzel.Ayrıca diğer yorumdaki gibi alınca firmware update yaptır.
  • hayırlı olsun tabi öncelikle ama çok eski telefon be kardeşimm lg artık dokunmatik olayına girdi konsept değişti yani ama klas bi tasarımı elbette beğenerek kullanırsın inş
  • invisible o nasıl bir yardımdır yaaa haritalar falan çok ama çok teşekkür ederim ;)

Roque_Jn haklısın kardeş dokunmatik olayı hakkındaki yorumunda ama bilerek almadım dokunmatik. tabi ki güzel teknoloji ama ısınamadım, kullananlardan da pek olumlu şeyler duymadım. tabi ki renkler ve zevkler durumu biraz da ;) burada ikimizde civicciyiz :)

kingcobra33 firmware update ne işe yarıyor?

bu işlemin ücreti ne kadar peki invisible?

hepinize tekrar teşekkürler...
  • Nerde buldun o fiyata ben hiçbiyerde bulamıyorum??
  • hem civic ci hemde lg ci yiz. beyler bence samsung değil lg alınmalı. aynı işçilik, aynı kalitede malzeme, neden tasarımı daha ii olan lg deilde aynı telefonları yapan samsung anlamıyorum. yakında lg tasarımda nokia'yı da gececek eminim. viewty müthiş bir telefon ks20 satılmaya başlansa türkiyede milletin wifi merakıda son bulur. zaten ne bu wifi meraklılığı anlamıyorum haa iş icabı kullanmak zorunda olanlar haklılar ama bende 15gün itouch kaldı bir kere bile kullanmadım wifi'yi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisin

invisible o nasıl bir yardımdır yaaa haritalar falan çok ama çok teşekkür ederim ;)

Roque_Jn haklısın kardeş dokunmatik olayı hakkındaki yorumunda ama bilerek almadım dokunmatik. tabi ki güzel teknoloji ama ısınamadım, kullananlardan da pek olumlu şeyler duymadım. tabi ki renkler ve zevkler durumu biraz da ;) burada ikimizde civicciyiz :)

kingcobra33 firmware update ne işe yarıyor?

bu işlemin ücreti ne kadar peki invisible?

hepinize tekrar teşekkürler...

Öncelikle rica ederim. Ücret yok garanti kapsamında bir destektir. Firware benim dediğim sw update dir aynı şey yani. Artısını tekrarlıyorum takılma kitlenme varsa onlara çözüm, şarjın dah uzun süre gitmesini sağlayacaktır.

Bide ben cerato cuyum:D Kore mallarını kullanıyorum LGm4410 LGc3400 Kia Cerato

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 2 Ağustos 2008; 15:10:30 >

• karizması yeter bu telefonun yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.