Şimdi Ara

LG Sirius Deluxe vs. Samsung Windfree inventer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu iki klimayı kullananlardan karşılaştırmasını rica ediyorum. Fiyatlari birbirine çok yakin. Windfree şu an gear3 akıllı saat hediyeli. İkisi arasında lg.yi almaya yakınım. Ama samsung.un windfree özelliği çarpmadan doğal serinlik vaad ediyor. Ne kadar pratikte dogru olur bilmiyorum.

Lg: A++, seer:7.6 scop:4.6 iç/dış ünite gürültü seviyesi:40-35-24-19 / 47 db
    Samsung:seer:6.1 scop:4 , gürültü iç/dış: 56/62

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung.da wi-fi özelliği de var. Uzaktan yönetmeyi sağlayan.

• 2 sini de kullanmadım ama tercihim LG den yana oldu. 2450₺ ye sirius delux yeni smart modelini aldım. Wi-fi olmasa da olur dedim tüketim değeri de çok iddialı olunca lg aldım.

• Nerden aldınız hocam cok iyi fiyat:) bugun yarin almayi düşünüyorum da

• Bu arada kaç btu:) ben 12000 düşünüyorum

• 12000 btu Samsung AR5600 kullanıcısıyım. Performansta sıkıntı yok ancak iç ünite biraz, dış ünite fazla gürültülü. Wifi olmazsa olmazınız değilse ikisi arasında LG derim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glastron -- 31 Mayıs 2017; 19:20:52 >
  • erikh E kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor
    LG Sirius Deluxe Inverter AS-W126J1R0 Klima Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/lg-sirius-deluxe-as-w126j1r0-12000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-yeni-smart-285305279

Pazar günü %5 indirim ve 100 lira maxipuan kampanyası ile aldım. Stok mevcut bugün teslim edildi. Yarın montaj için gelecekler. Hoş içinden montajla ilgili hiçbir şey çıkmadı. Aradıklarında bakır boru istediğimi ve vakumlama yapılmasını istediğimi söyledim. Hay hay efendim dedi 😁 göreceğiz işçiliği nasipse. Bir de wifi li çıkarsa tadından yenmez var ya. Olmadı wi-fi modül araştıracağım.

Çok ilginçtir ki kurulum için müşteri hizmetlerini aradığımda model no verdim ve sistemde tanımlı olmadığını söyledi. Sanki lg nin böyle bir ürünü yok gibi fatura bilgilerini istedi o şekil kayıt oluşturdu 😒

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 31 Mayıs 2017; 22:1:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung WindFree Premium?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanınca deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
  • Ben internetten almaya güvenemiyorum:s

• LG nin wifi kiti var istersen takarsin kesinlikle lg. Samsung klima isinde ii deil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lg aldım. Kurulumundan bi ara bahsedicem. İzmirde yaşıyorum.malum bu günler yanıyor. Hava aşırı sıcak. Bizim ev full güneş altında. 1200 btu lg siriusla 22C derece ile full fan 25-30m2 salonumu sogutmaya çalışiyorum. 4 saat sonra oda sıcaklığı ancak 25Cye inebildi. Sizce bu normal midir? Fikriniz var mı arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.