Şimdi Ara

BEKO LG 12000BTU İNVERTER (neo plasma - A sınıfı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
31.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar gecen gün foruma yazmıştım ilk once 9000 BTU REGAL marka klima aldım servis ben klimayı aldıktan sonra geldigi için keşife bu klima bu odaya kucuk bundan verim alamzsınız dedi ve odadanın buyuklugu 12 m kare ,sonra aldıgım bayiden 12000 BTU istedik ellerinde olmadıklarını solediler,ve benimde cok fazla regal die içimede sinmemişti zatn buda üstüne gelince cuk die oturdu :D ve geri iade ettim ...

BEKO LG 12000 BTU İNVERTER (neo plasma) (A sınıfı) klima aldım kullanan arkadaslar varmı ben 2 gündür kullanıorum gercekten içime sindi ...

kullanan arkadaslardan klima ile ilgili iyi veya kötü tecrübelerini yazarlarsa...

ŞİMDİDEN TESEKKURLER...

birde elektrik tüketimi nedir bana servisten soylenen 1 ay full yansa maximum 40 ytl gelir dendi ...
    30 derecede orta fan derecesinde calısırken bir buzdolabının harcadıgı güç kadar dönüo saat
    plasma özelligini kullandıgımızda elektrik tüketiminde bi farklılık oluo mu ? ?

Daha uzun bu klimayı kullanmış arkadaslar sizin ne kadar faturaya etki edio . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anger01 -- 30 Aralık 2007; 21:11:40 >

• Arkadaşım hem foruma girip klima arştırıyorsun hemde gidip regal veya lg beko klima alıyorsun.hiç bu forumda LG BEKO veya regale iyi klima diyeni okudun mu?
    Ayrıca aldığın klima lg bekonun kısa bir süre piyasaya sokum sorunlu olduğu için satışını durduğu modeldir.BEKO nun internet sitesinde bile bu modeli bulamassın.İlerki aylarda inşallah sorunlar yaşamassın!
  • AH ah genede ah,bu forumu okuyarak bu klima alınırmı,başınızı yakmışsınız,Allah kurtarsın,eger mümkünse geri verin,bu fikrime karşı çıkacaklar olabilir ama bu benim gözlemlerimden kaynaklanıyor,

konu komşu,aile efradı ve çevresinin beyaz eşya,klima seçimlerini ben yaparım,gözümden kaçıpta bu tarz klima alanların agladıklarını gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool82

Arkadaşım hem foruma girip klima arştırıyorsun hemde gidip regal veya lg beko klima alıyorsun.hiç bu forumda LG BEKO veya regale iyi klima diyeni okudun mu?
    Ayrıca aldığın klima lg bekonun kısa bir süre piyasaya sokum sorunlu olduğu için satışını durduğu modeldir.BEKO nun internet sitesinde bile bu modeli bulamassın.İlerki aylarda inşallah sorunlar yaşamassın!

eee abi ben bu işten inanki bisey anlamış deilim...madem piyasadan toplatıo bayisinde ne işi var madem bayide , bunu takan BEKO servisi deilmi anlamdım gitti ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anger01 -- 30 Aralık 2007; 23:52:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

AH ah genede ah,bu forumu okuyarak bu klima alınırmı,başınızı yakmışsınız,Allah kurtarsın,eger mümkünse geri verin,bu fikrime karşı çıkacaklar olabilir ama bu benim gözlemlerimden kaynaklanıyor,

konu komşu,aile efradı ve çevresinin beyaz eşya,klima seçimlerini ben yaparım,gözümden kaçıpta bu tarz klima alanların agladıklarını gördüm.

ya ben gercekten anlamadım ama acayip moralim bozuldu walla,bu zannedersem serisinden dolayı bu bole yazlıkta kullandıgım arcelik klima var ondan gayet memnunuz 2 buçuk senedir bilmiorum wala :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: anger01

quote:

Arkadaşım hem foruma girip klima arştırıyorsun hemde gidip regal veya lg beko klima alıyorsun.hiç bu forumda LG BEKO veya regale iyi klima diyeni okudun mu?

eee abi ben bu işten inanki bisey anlamış deilim...madem piyasadan toplatıo bayisinde ne işi var madem bayide , bunu takan BEKO servisi deilmi anlamdım gitti ...

sanki servisin çokda umurunda zaten satanında umrunda degildir oh elden çıkardık diyede sevinmişlerdir

bundan önce ispanya serisi klimaları arçelik-beko sattılar ama çogunu topladılar,ama dahalen bazı yerlerde bu klimaları görüyorum gözümüzü açık tutmamız lazım,mümkünse hemen geri verin,hatta mümkünde 15 gün arçelikte memnuniyetsizliginden geri alıyor acele edin.

• arkadaslar forumu iyice bi taradım ama anladıgım kadarıyla bu cihazlar birazda Şans işihttp://forum.donanimhaber.com/m_3306812/mpage_1/key_/tm.htm Bu başlıga iyice bi baktım biz ARÇELİK,BEKO,VESTEL vs berbat kötü derken bazı arkadaslarımızn coguda ben cok memnunum kesinlkle tavsiye ederim dio... gercekten su tablodan cıkardım düsünce ŞANS , ŞANS , ŞANS

Ama yarın müşteri hzmetleri arayıpta konuşcam yinede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12m2 ye de 12000 btu diyeni ilk defa görüyorum, toshiba servisi de mitsubishi(iklimsa) servisi de 7000 btu dedi benim 14 m2 odama, beko danda geldiler 9000 btu dediler.
  • O dediğin model soğutma gayet iyidir sorun olmaz Antalya'da bile !

Ama ısıtma senin için önemliyse Japon işi kazık marka bir şey bakmanı tavsiye ederim.
  • Japon işi illa kazık olacak degil arkadaşlar,hitachi,sanyo markalı ürünler iyi bir fiyata bulunabilirler,ama hepside japon üretimmi bilemem ama marka olarak japonlar.
  • Evet ben de duymuştum Arçelik ve Beko' nun inverter modelleri büyük bir reklam kampanyası ile satışa sunuldu daha sonra sessiz sedasız ortadan kaldırdılar. Hatalı üretim ya da beklentileri karşılamadı. Bence müşteri hizmetleri ara bir rahatsız et. Eğer umduğun performansı da yakalayamazsan tüketici koruma dernekleri var başvur hakkını ara, başka bir modelle değiştirt. Ama ben bir beko kullanıcısı olarak memnunum. Dediğiniz gibi şans işi. İyi şanslar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Evet ben de duymuştum Arçelik ve Beko' nun inverter modelleri büyük bir reklam kampanyası ile satışa sunuldu daha sonra sessiz sedasız ortadan kaldırdılar. Hatalı üretim ya da beklentileri karşılamadı. Bence müşteri hizmetleri ara bir rahatsız et. Eğer umduğun performansı da yakalayamazsan tüketici koruma dernekleri var başvur hakkını ara, başka bir modelle değiştirt. Ama ben bir beko kullanıcısı olarak memnunum. Dediğiniz gibi şans işi. İyi şanslar :)

evet tam bi ŞANS isi bnde yazlıkta arcelik kullanıorum memnunum ... yarn arıyıcam musteri hizmetlerini 2 gndr yılbası oldugu için kaplaıydı bakalımm
    4-5 gndr kullanıorum gayet memnunum işallah bi sorun cıkartmaz .. cıksa bile sonucta garantisi var tuketici haklarına basvurup yne deiştrrim ... ;)

• quote:

quote:

Evet ben de duymuştum Arçelik ve Beko' nun inverter modelleri büyük bir reklam kampanyası ile satışa sunuldu daha sonra sessiz sedasız ortadan kaldırdılar. Hatalı üretim ya da beklentileri karşılamadı. Bence müşteri hizmetleri ara bir rahatsız et. Eğer umduğun performansı da yakalayamazsan tüketici koruma dernekleri var başvur hakkını ara, başka bir modelle değiştirt. Ama ben bir beko kullanıcısı olarak memnunum. Dediğiniz gibi şans işi. İyi şanslar :)

evet tam bi ŞANS isi bnde yazlıkta arcelik kullanıorum memnunum ... yarn arıyıcam musteri hizmetlerini 2 gndr yılbası oldugu için kaplaıydı bakalımm
    4-5 gndr kullanıorum gayet memnunum işallah bi sorun cıkartmaz .. cıksa bile sonucta garantisi var tuketici haklarına basvurup yne deiştrrim ... ;)

Arçelik tüketici memnuniyetsizliği adı altında ürününüzü hemen geri alıp paranızıda size geri verir bunuda unutmayın bu tür uygulamalarıda var.

• ürün geri alma o kadar kolay degil egerki kullanım kitapcıgındaki degerleri saglıyamıyorsa olabilir yoksa işi zor eski invertırlar sorunlu idi ama bu yeni seriler bekleniyordu kullanan arttıkca ne oldugu belli olacak
  • ürün geri vermek çok kolay,daha geçen hafta 2 bilgisayarı komple geri verdim,bilen verir,tüketici yasası var
  • selamlar;
    Arçelik inverter klima üzerinde çalışma yapılıyordu ve bitti bu sene üretime verilecektir. mirror inverter klimalar piyasaya çıkarılacaktır. Daha öncki inverter modellerde herhangi bir problem yaşanmamıştır verilen değerleri de doğrulamaktadır. Kullanıcılara memnun kalacaklarını söylüyorum ama genede hak sahibi tüketicidir. Doğru olanı kendisi belirler.
    İyi akşamlar dilerim.
    quote:

quote:

• Sayın Emresağanak,

Arçelik'te bu ahşap görünümlü ya da 3-4 yönden hava üfleyen kare şeklindeki klimalardan çıkmayacak mı acaba bir daha ?
    Vestel'de bej rengi böyle modeller var ama soğuma ve ısıtmasına güvenemediğimden almadım.
  • arçelikğin neyine güveneceksin ki ??????
  • quote:

arçelikğin neyine güveneceksin ki ??????

Aynen

arçelik ,vestel ve klima
  • Arkadaşlar ben Antalya'da oturuyorum. Arçelik klimaları 20 senedir kullanıcı olarak biliyorum. 50 C'yi bulan rekor sıcaklarda da kullandık kış aylarında ısınmak için de.

Isıtma olarak tabii ki Toshiba kadar değildir ancak Akdeniz ve Ege bölgelerinde yeterlidir. Soğutma olarak ise daha "iyi soğutmuyor" diyen görmedim. Soğutması Antalya'da gayet iyi ise Istanbul ve Ankara gibi yerlerde de fazlasıyla iyidir. Onun için böyle alaycı yaklaşımlara gülüp geçmeyi uygun buluyorum tecrübelerime ve gördüğüme dayanarak. Forumda soğutma ağırlıklı kullanacak vatandaşa kazık marka şeyler önermeyi de doğru bulmuyorum. Fiyat/performans olarak Arçelik yine de iyidir vatandaşımız için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.