Şimdi Ara

LG SL8000 & SL9000 LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
2
Favori
93.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polatz

Paylaşımına bereket Phoenix yine harika görüntüler, hele HD'lerde ise sanki TV'den değil canlı canlısını çekmişsin gibi gerçek

sağol polatz. dediğim gibi görünen görüntü çok daha iyi. samsung b7000ile arasında çok kalmıştım. iyiki bunu almışım
  • sayın phoenix kullandığın tv ayarlarınıda bizle paylaşırsan o görüntülerdeki bizde faydalanamlım bari ben standart ayarlardayım pekte anlamadığım konular çünkü:)
  • Hakikaten Phoenix son değişikliklerin çok etkili olmuş paylaşır mısınız bizlerle, bir ara düzeltme yaptığını belirtmiştin acaba o mu son değişliğin, sadece biz değil dünyadaki tüm SL kullanıcıları sana minnettar olacaktır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Hakikaten Phoenix son değişikliklerin çok etkili olmuş paylaşır mısınız bizlerle, bir ara düzeltme yaptığını belirtmiştin acaba o mu son değişliğin, sadece biz değil dünyadaki tüm SL kullanıcıları sana minnettar olacaktır :)

yok kardeşim sen ayarlarımı biliyon. hani bi italyandan almıştık. onu hd yayın ve hd filmlerde uzman2 moduna ayarladım onu kullanıyorum. sd yayınlar içinse o zamanki ayarları kullanıyorum onuda uzman 1 moduna ayarladım.
    sadece önceki fotolar, ayarlardan önceydi. tvnin kendi ayarlarından standart ve doğalda insan yüzleri kırmızı oluyor sensör ayarları akşam hoşuma gitmiyor. canlı desen çook abartı zaten..
    ama şuan dışardayım eve gidince ayarları yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 25 Nisan 2010; 21:44:31 >
  • Yok yok bana makinayı değiştirmek farz oldu Dobratech bir adım geri kalıyor

Belirttiğimiz ayarlar bu konuda sayfa 3 veya 4'te idi arkadaşlar (Phoenix'in keşfi ):http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38539727
  • arkadaşlar,şu an itibariyle
    47 sl9500 fiyatı ; lge tr garantili 3399 tl
  • 42 sl9500 lge tr garantili 2899 tl

bir önceki mesaja ekleme yapacaktım ama sanırım yetkim yok mesaj değiştirmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceleme

42 sl9500 lge tr garantili 2899 tl

bir önceki mesaja ekleme yapacaktım ama sanırım yetkim yok mesaj değiştirmek için.

ben aldığımda TR garantili o günlük kampanya ile 2700e 12taksitti. 47olsaydı onu alacaktım. ama keşke şimdi 47sl9500 alsaymışım diyorum.
  • 42SL9500 Vatan'da World karta 12x249.9 tl disbiritör garantili...

Ekleme: Galiba 12 ay vade kampanyası bitmiş ama World'e 6 ay vade 2.762 TL fiyattan satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 26 Nisan 2010; 0:31:57 >
  • kullandığım ayarlar arkadaşlar
    uzman modu:1 SD yayın için
    ______________________________ ______________________________
    Enerji Tasarrufu: ORTA
    Kontrast: 80
    Parlaklık : 65
    H Keskinlik:70
    V Keskinlik:70
    RENK: 50
    Ton:0

Dinamik Kontrast: ORTA
    Gürültü Filtresi:Kapalı
    Gama:Orta
    Siyah Seviyesi:düşük
    Gerçek Sinema: KAPALI
    TruMotion 100Hz: DÜŞÜK
    Renk Gamı: GENİŞ
    Kenar Düzeltici:Kapalı
    OPC: Kapalı
    Renk Filtresi: KAPALI
    Ton:Orta veya sıcak yapabilirsiniz
    Yöntem:2 nokta
    Desen:Dış
    Kontrast Kırmızı: 0
    Yeşil kontrastı: 0
    Kontrast Mavi: 0
    Parlaklık Kırmızı: 0
    Parlaklık Yeşil: 0
    Parlaklık Mavi: 0
    Yeşil:0
    Yeşil Ton:0
    Mavi:0
    Mavi Ton:0
    Sarı:0
    Sarı Ton:0
    Camgöbeği:0
    Camgöbeği ton:0
    Macenta:0
    Macenta Ton:0
    ----------------------------------
    uzman modu:2 HD uydu yayını-HD-MKV film için
    Enerji Tasarrufu: ORTA
    Kontrast: 95
    Parlaklık : 50
    H Keskinlik:75
    V Keskinlik:75
    RENK: 60
    Ton:0
    Uzman Kontrolü

Dinamik Kontrast: ORTA
    Gürültü Filtresi:Kapalı
    Gama:Düşük
    Siyah Seviyesi:düşük
    Gerçek Sinema: Açık
    TruMotion 100Hz: Yüksek
    Renk Gamı: GENİŞ
    Kenar Düzeltici:Yüksek
    OPC: Kapalı
    Renk Filtresi: KAPALI
    Ton:Orta
    Yöntem:2 nokta
    Desen:Dış
    Kontrast Kırmızı: 25
    Yeşil kontrastı: 40
    Kontrast Mavi: 40
    Parlaklık Kırmızı: 20
    Parlaklık Yeşil: 40
    Parlaklık Mavi: 40
    Renk Yönetim Sistemi
    Kırmızı:5
    Kırmızı Ton:-5
    Yeşil:30
    Yeşil Ton:-10
    Mavi:25
    Mavi Ton:-5
    Sarı:12
    Sarı Ton:0
    Camgöbeği15
    Camgöbeği ton:-10
    Macenta:10
    Macenta Ton:-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 27 Nisan 2010; 8:48:09 >

• arkadaslar SL 9500 almak istiyorum bu tvnin ps3 performansı nasıldır acaba deneyininiz oldumu hiç
  • En sonunda ben de aranıza katıldım,İB'ye bugün nakit 2223 TL havale yaptım,yarın inşallah elimde olur.SL9000 modeli 50 TL ucuzdu,ama ben 9500'ü tercih ettim.(iyi mi ettim bilmiyorum).

Bu arada ölü piksel testini nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

En sonunda ben de aranıza katıldım,İB'ye bugün nakit 2223 TL havale yaptım,yarın inşallah elimde olur.SL9000 modeli 50 TL ucuzdu,ama ben 9500'ü tercih ettim.(iyi mi ettim bilmiyorum).

Bu arada ölü piksel testini nasıl yapabilirim?

hayırlı olsun. iyi günlerde kullan
  • Hayırlı olsun haserdar
  • Teşekkürler hepinize,cevaplarınızla yardımınızı esirgemediniz

SL9500 'üm elime geçince naçizane düşüncelerimi burada paylaşmak isterim.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 27 Nisan 2010; 9:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

arkadaslar SL 9500 almak istiyorum bu tvnin ps3 performansı nasıldır acaba deneyininiz oldumu hiç

Merhaba,

SL9500 ile ilgili başlıklar altında ben en az iki defa yazmıştım ve benden başka yazanlarda olmuştu,

Bu tarz aklınıza takılan şeyleri sormadan önce biraz araştırırsanız yanıtlarınızı daha önce verilen cevaplar arasında bulursunuz.
    Bu sayede hem siz cevabınıza hemen kavuşmuş olursunuz hemde başlık altındaki kalabalık azalır ve aranılan bilgiye daha kolay ulaşılabilir.
  • İSTANBUL BİLİŞİM ve LG 42SL9500 HİKAYESİ BÖLÜM 1

Cihazımı teslim aldım,kargo görevlisini bekletip paketi açtım,gözle muayene yapıp cihazın sıfır olduğuna kanaat getirdim.Saat 2 gibi kargo geldi,servisin gelmesine 2 saat vardı.Polatz arkadaşımın dediği gibi dayanamayıp kendim kuracaktım ki.... hanım beni frenleyip bekletti.

Neyse servis geldi,masaüstü kurulum yaptı,kanalları tarattı vs.
    Dedim "şunun bir ölü piksel testini yapalım."
    Dediler "abi televizyon açıkken belli olur,yok ölü piksel bunda"
    Dedim "kardeş siz şu çayları bir için ben netbookla bir test yapayım"
    Dediler "tamam".(Bir gün önceden internetten 2 ayrı program indirmiştim)

Neticede testte 2 ad ölü piksel olduğu ortaya çıktı.Servisle beraber rapor tutup,İB'yi aradık.İlk önce "en az ayrı ayrı yerlerde 5 ad ölü piksel olması lazım,yoksa iade alamayız dedilerde de benim ısrarım sonucu iade alıp ürünü değiştirmeyi kabul ettiler.Ve kargoyu az önce gönderdim.Bu arada stokta 1 ad SL9500 kalmış, onu gönderecekler.Onda da problem olursa 9000 modeli veririz dediler.

Sizce SL9000 modelini alayım mı? (Yaklaşık 50 TL de iade verecekler) Ön cam tasarımı dışında bir farkı yok gözüküyor teknik özelliklerinde.Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

• Talihsizlik mi desem yoksa netten alışverişlerdeki firmaların kurnazlığı mı desem bilemiyorum, daha önceden bu konuda veya başka bir konuda belirtmiştim netten pahalı bir ürün almaya karşıyım, ne geleceği belli olmaz. Firmaları karalamak istemem ama ne geleceğinden ziyade ne göndereceklerinden çekinirim. Yaklaşık 5 yıl öncede başımdan buna benzer bir olay geçmişti önemli bir firma ile... İmkan dahilinde ilk tercih mağazasından kendimiz satın almak en güvenli yoldur.

İB yine cin olup çarpmak istemiş, kendi sitelerinde 2 ve üzeri ölüpiksel garantisinden bahsediyorlar. Büyük ihtimalle aradığınız yer Mecidiyeköy merkezdir ve oradaki çalışanların bazılarının dürüst olmadığını hissediyorum.

Bugüne kadar ölüpiksel sorununu senden, akıllı sensör sorununu yine bu forumdaki bir arkadaştan duydum, diğer ve yabancı forumlarda herhangi bir sorun yaşayanına rastlamadım henüz. haserdar inşallah gelecek yeni üründe sorun çıkmaz.

9000 ile 9500 arasında dediğiniz gibi önpanelde kullanılan malzeme farklılığı var. Ben tv'yi alırken mağazada 9000 modelinin daha çok yansıma yaptığını gözlemleyerek 9500 modelini tercih ettim. Teknik özelliklerinde ise herhangi bir fark bulunmuyor. Yeni gelecek üründe de ölüpiksel veya başka bir sorun olursa ve ellerinde de gönderecek başka yeni bir 9500 modeli yoksa para iadesi yapmaları gerekli diye biliyorum veya sizin istediğiniz bir modeli fiyat farklarının karşılanması şartıyla değişim yapıyor olmaları gerekli ama asla size dayatma yapamazlar bu modeli seçmek zorundasınız diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 27 Nisan 2010; 20:23:11 >

• quote:

Talihsizlik mi desem yoksa netten alışverişlerdeki firmaların kurnazlığı mı desem bilemiyorum, daha önceden bu konuda veya başka bir konuda belirtmiştim netten pahalı bir ürün almaya karşıyım, ne geleceği belli olmaz. Firmaları karalamak istemem ama ne geleceğinden ziyade ne göndereceklerinden çekinirim. Yaklaşık 5 yıl öncede başımdan buna benzer bir olay geçmişti önemli bir firma ile... İmkan dahilinde ilk tercih mağazasından kendimiz satın almak en güvenli yoldur.

Aynen katılıyorum sana,ancak mecburuz işte.Aslında bir yandan da bu ölü piksel konusunda adamlara hak vermiyor değilim.22 " Samsung almıştım,bundan 3 yıl önce.2 sefer ölü piksel çıkmıştı ve değiştirmişlerdi.

Artık dua ediyoruz ölü piksel çıkmasın diye

• Arkadaşlar bu benim bilgisayarda kullandığım Logitech X-540 5.1 ses sistemi.Görüldüğü gibi optik giriş yok.Panelden bunu 5.1 olarak nasıl bağlarız?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.