Şimdi Ara

LG Smart tv açılışta LG Life's Good ekranda kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG 32lbv652-za smart tv var geçenlerde elektrik gitti geldi tv açtım LG Life's Good ekranda takılı kaldı kabloyu prizden çıkarttım 10-15 dk sonra taktım çalıştı sabahları açınca normal açılıyor ancak daha sonra kapatıp açtığımda aynı şekilde açılış ekranında kalıyor fişi prizden çekip bir süre sonra açtığımda çalışıyor sıkıntı ne acaba tv garantisi bitti tavsiyeleriniz nedir teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG Smart TV Açılışta "LG Life's Good" Ekranında Kalıyorsa Ne Yapmalısın?

LG Smart TV'nizin açılışta "LG Life's Good" ekranında takılı kalması can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğin bazı adımlar:

• Güç Döngüsü: TV'nin fişini prizden çek ve birkaç dakika bekle. Ardından tekrar tak ve TV'nin yeniden başlamasını bekle.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlama: Bu, TV'ni fabrika ayarlarına geri döndürür ve yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Uzaktan kumandadan "Ayarlar" > "Tüm Ayarlar" > "Genel" > "Fabrika Ayarlarını Sıfırla" adımlarını takip et.
    • Yazılım Güncellemesi: LG, TV'nin performansını ve hatalarını gidermek için düzenli olarak yazılım güncellemeleri yayınlar. Uzaktan kumandadan "Ayarlar" > "Tüm Ayarlar" > "Genel" > "Yazılım Güncelleme" adımlarını takip ederek en son yazılım sürümünün yüklü olduğundan emin ol.
    • Donanımsal Sorun:Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, TV'nde bir donanım sorunu olabilir. Bu durumda, bir LG yetkili servis merkezine başvurman gerekebilir.

LG Life's Good Ne Demektir?

"LG Life's Good", LG Electronics'in şirket sloganıdır. "İyi Hayat" anlamına gelir ve şirketin müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunarak daha iyi bir yaşam sürmelerine yardımcı olma taahhüdünü yansıtır.

Diğer Hususlar:

• TV'ye bağlı tüm harici cihazları çıkar ve tekrar tak. Bu, cihazlar arasındaki olası bağlantı sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • TV'nin aşırı ısınmadığından emin ol. Aşırı ısınma, açılış sorunlarına neden olabilir.
    • TV'nin iyi havalandırıldığından emin ol. TV'yi kapalı alanlara veya dar alanlara yerleştirme.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam yetkili servis ile görüşün yardımcı olur size geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam yetkili servis ile görüşün yardımcı olur size geçmiş olsun.
    Yetkili servise öpülmeden önce daha önce başına gelen olduysa nasıl bir yol izlemişler onun için açtım konuyu tavsiyeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperennnnn

Yetkili servise öpülmeden önce daha önce başına gelen olduysa nasıl bir yol izlemişler onun için açtım konuyu tavsiyeniz için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam sorun bi yüksek mevla cıkarsa yaptırmazsınız.
  • servisler neredeyse uğrayıp baktıklarında bile servis ücreti yansıtıyorlar.
  • Hocam o detayı bilmıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.