Bildirim
LG SU 303 DVD player yardım...
Jack Wolfskin Üniseks Kolima 0.5 Termos,SİYAH,Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B084W3F68G
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
demekki premier altyazıyı destekliyo lg desteklemiyor -
Bende aynı sistemi kullanıyorum LG'de altyazıyı görmesi için iLLa fiLm iLe aLtyazı dosyasının aynı oLması gerekiyor. Bazen insanı sinir eden bir durum oLabiLiyor. Daha önce Toshiba DVD pLayer kuLLanıyordum aynı kLasörde aLtyazı formatLarında bir dosya varsa onLarın içinden seçtiriyordu ancak bunda seçmek gibi bir şansın yok ondan fiLmLeri DVD'ye atmadan mutLaka kontroL etmende fayda var ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: SaM
Bende aynı sistemi kullanıyorum LG'de altyazıyı görmesi için iLLa fiLm iLe aLtyazı dosyasının aynı oLması gerekiyor. Bazen insanı sinir eden bir durum oLabiLiyor. Daha önce Toshiba DVD pLayer kuLLanıyordum aynı kLasörde aLtyazı formatLarında bir dosya varsa onLarın içinden seçtiriyordu ancak bunda seçmek gibi bir şansın yok ondan fiLmLeri DVD'ye atmadan mutLaka kontroL etmende fayda var ;)
Acaba başka bir çözüm yolu yokmuki?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X