Şimdi Ara

LG SU 303 DVD player yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.. LG HT 303 SU model bir sinema sistemi aldım fakat bazı filmlerin alt yazısını göremiyorum.. neden olarak film ile alt yazının aynı isimde olmaması fakat premier marka bir playerda denediğimde alt yazı çıkıyor.? ne yapmam gerekir? teşekkürler

• demekki premier altyazıyı destekliyo lg desteklemiyor
  • Bende aynı sistemi kullanıyorum LG'de altyazıyı görmesi için iLLa fiLm iLe aLtyazı dosyasının aynı oLması gerekiyor. Bazen insanı sinir eden bir durum oLabiLiyor. Daha önce Toshiba DVD pLayer kuLLanıyordum aynı kLasörde aLtyazı formatLarında bir dosya varsa onLarın içinden seçtiriyordu ancak bunda seçmek gibi bir şansın yok ondan fiLmLeri DVD'ye atmadan mutLaka kontroL etmende fayda var ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaM

Bende aynı sistemi kullanıyorum LG'de altyazıyı görmesi için iLLa fiLm iLe aLtyazı dosyasının aynı oLması gerekiyor. Bazen insanı sinir eden bir durum oLabiLiyor. Daha önce Toshiba DVD pLayer kuLLanıyordum aynı kLasörde aLtyazı formatLarında bir dosya varsa onLarın içinden seçtiriyordu ancak bunda seçmek gibi bir şansın yok ondan fiLmLeri DVD'ye atmadan mutLaka kontroL etmende fayda var ;)

Acaba başka bir çözüm yolu yokmuki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.