Şimdi Ara

LG Televizyonu kendim kurabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten LG televizyon siparişi verdim, Cuma günü büyük ihtimalle elimde olacak. Televizyon geldiğinde kendim açıp kursam sorun olur mu? Servis çağırırsam en erken pazartesi günü gelecek, sabredemiyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx980

İnternetten LG televizyon siparişi verdim, Cuma günü büyük ihtimalle elimde olacak. Televizyon geldiğinde kendim açıp kursam sorun olur mu? Servis çağırırsam en erken pazartesi günü gelecek, sabredemiyorum açıkçası

Olur garantisi bozulmaz...
  • Bence servisin gelip kutuyu kendi açmasını bekleyin.kargoda ürün zedelendıyse (servis rapor yazıyor bununla ilgili olatak)ya da uydu kanal ayarlama ile uğraşmak ıstemıyorsanız servisi bekleyiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx980

İnternetten LG televizyon siparişi verdim, Cuma günü büyük ihtimalle elimde olacak. Televizyon geldiğinde kendim açıp kursam sorun olur mu? Servis çağırırsam en erken pazartesi günü gelecek, sabredemiyorum açıkçası

TV'yi servisin kurması lazım. Herhangi bir sorunda muhatap siz olursunuz. Size kurulduğuna ve cihazın sağlam olduğuna dair rapor bırakacaklar.
  • mutlaka servise kurdur çalıştırıp test ediyorlar herhangi bir sorunu varsa rapor tutuyorlar yoksa satıcı yan çizip değişime yanaşmaz bir problem olduğunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.