Şimdi Ara

lg tlled tv time machine acill lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar allah rizasi icin biri yardim etsin sandisk 32 gb usb bellek aldim tv kayit ozelligi var fakat usb takip kayit bu gonuna bastigimda time machine desteklemiyen usb cihazi diyor tv ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aldigim tv de kayit ozelligi mevcut fakat 32 gb flash bellege taktigimda time machine desteklemeyen cihaz diyor yardim lutfen

• belleğin yeni üretim olduğundan ve 3.0 olduğundan daha önce üretilmiş bir tv bunu tanımaz....usb 2.0 bir tane al ucuza...desteklenen bellekler üretici sitesinde yazar..boyut üretim tekniği vs..herşey etkin olabilir.
  • USB belleği öncelikle televizyonun kendi biçimlendirmesi gerek diye biliyorum. Zaten o şekilde biçimlendirip kaydettikten sonra Tv harici biryerde izlenmiyor kayıtlar. Özel bir dosya sistemi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipotermi

USB belleği öncelikle televizyonun kendi biçimlendirmesi gerek diye biliyorum. Zaten o şekilde biçimlendirip kaydettikten sonra Tv harici biryerde izlenmiyor kayıtlar. Özel bir dosya sistemi var.

bicimlendir secenegi cikmiyor once flash bellegi kabul etmesi lazim time machine desteklemiyen usb cihazi diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

belleğin yeni üretim olduğundan ve 3.0 olduğundan daha önce üretilmiş bir tv bunu tanımaz....usb 2.0 bir tane al ucuza...desteklenen bellekler üretici sitesinde yazar..boyut üretim tekniği vs..herşey etkin olabilir.

usb 3.0 yada 2.0 olmasi ile alakali degil lg tv ler flash bellek 40 gb opunca veya gecince kayit yapiyormus

• o bir şekilde aşılır Google dan araştırırsansan bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mami1989. M kullanıcısına yanıt
    Dostum flshdisk e kayıt yapamazsın. Hdd alman lazım ancak onda kaydettiklerini de pc de göremezsin çünkü linux dosya sistemini kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.