Bildirim
lg tlled tv time machine acill lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aldigim tv de kayit ozelligi mevcut fakat 32 gb flash bellege taktigimda time machine desteklemeyen cihaz diyor yardim lutfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belleğin yeni üretim olduğundan ve 3.0 olduğundan daha önce üretilmiş bir tv bunu tanımaz....usb 2.0 bir tane al ucuza...desteklenen bellekler üretici sitesinde yazar..boyut üretim tekniği vs..herşey etkin olabilir. -
USB belleği öncelikle televizyonun kendi biçimlendirmesi gerek diye biliyorum. Zaten o şekilde biçimlendirip kaydettikten sonra Tv harici biryerde izlenmiyor kayıtlar. Özel bir dosya sistemi var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hipotermi
USB belleği öncelikle televizyonun kendi biçimlendirmesi gerek diye biliyorum. Zaten o şekilde biçimlendirip kaydettikten sonra Tv harici biryerde izlenmiyor kayıtlar. Özel bir dosya sistemi var.
bicimlendir secenegi cikmiyor once flash bellegi kabul etmesi lazim time machine desteklemiyen usb cihazi diyor
quote:
Orijinalden alıntı: pspsexer
belleğin yeni üretim olduğundan ve 3.0 olduğundan daha önce üretilmiş bir tv bunu tanımaz....usb 2.0 bir tane al ucuza...desteklenen bellekler üretici sitesinde yazar..boyut üretim tekniği vs..herşey etkin olabilir.
usb 3.0 yada 2.0 olmasi ile alakali degil lg tv ler flash bellek 40 gb opunca veya gecince kayit yapiyormus
o bir şekilde aşılır Google dan araştırırsansan bulursun -
Dostum flshdisk e kayıt yapamazsın. Hdd alman lazım ancak onda kaydettiklerini de pc de göremezsin çünkü linux dosya sistemini kullanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X