Şimdi Ara

LG Türkiye - Paralel ithalat garantisi arasında kalanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14.07.2014 tarihinde, LG Türkiye garantili LG G3 aldım. Telefonda kasa üzerinde çatlaklar vardı lakin kullanımı engelleyen bir durum olmadığı için üzerinde durmadım. Geçtiğimiz hafta telefon yere düştü ve ekranı kırıldı. Bende eski iphone kullanıcısı olarak "heh iyi bu vesileyle telefonu değiştiririm" diye düşündüm. Malum Apple da şöyle bir olay var: ekran kırıldı tamiri 630tl telefonu tamamen sıfırı ile değiştirmek 1300 tl, fiyatlar iphone 6+ içindir ve 3 hafta önce bir arkadaşım bu vesileyle telefonunu tamir ettirmiştir/yenilemiştir. Neyse aradım LG çağrı merkezini Mecidiyeköy'e gidiceksiniz dediler. Mecidiyeköy'e gittim çağrı merkezi ile görüşüp kargo ile göndericeksiniz dediler, dalga mı geçiyorsunuz diyince kaale aldılar.

Tamir ücreti 550 TL,

Ben: Tamam, ben telefonun tamamen değişmesini istiyorum bunun için bedel nedir?
    Servis Elemanı: Öyle bir işlem yok bizde, ürünü tamamen değiştirmiyoruz bu kullanıcı hatası.
    B: Tamam biliyorum kullanıcı hatası olduğunu o yüzden üzerine para vereyim diyorum.
    S: Hayır beyefendi öyle bir proses yok, ne bizde ne apple da ne de başka bir yerde.
    B: İyi tamam değiştirin o zaman ekranı bekliyorum:
    S: Stokta telefonunuzun paneli yok, 1 ile 4 hafta arasında tamir olur size gönderilir.
    B: İyi tamam kalsın.

Diyip çıkıyor ve 100 m ötedeki telefoncuda 300 TL'ye ekranı yaptırıyorum.

Şimdi lafım şu; LG V10 lansmanında çıkıp yok bizim servislerimiz öyle kaliteli, işte biz sizin önünüzde yarım saate telefonu tamir ediyoruz, paralel ithalatlar kendi çapında servis imkanı vermeye çalışıyor biz ayırıyız falan diyen LG türkiye satış sorumlusu değil miydi? Ben bunların hiç birisini görmedim, üstüne üstlük seviyesiz ve kalitesiz bir servis gördüm.

Eğer LG Türkiye mi paralel ithalat mı diye arada kaldıysanız benden tavsiye, 100 tl gibi bir fiyat farkı var ise paralel ithalata yönelin. Çünkü servis kalitesi adına gerçekten bir fark yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXteras -- 7 Aralık 2015; 12:03:55 >

• Apple'ın yaptığını LG de yapacak diye bir şey yok bir kere. Ekranını kırmışsın, adam da bu fiyata yaptırıyoruz demiş. Fiyat belli demek ki, köşedeki telefoncu daha ucuza yapınca kötü servis mi oluyor?

Böyle sudan sebeplerle paralel ithalata yönelecekseniz yönelin zaten. Telefonu verdiğinizden daha kötü bir halde geri gönderdiklerinde başka bir başlık açar, ondan dert yanarsınız bir de.
  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    Olay sadece bu olsa anlarım evet Apple yapıyor diye LG de yapmak zorunda değil. Anlamadığım noktaysa yazının tamamını okumadan konuyu hortlatman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.