Şimdi Ara

LG TV ALANA LG G4 TELEFON HEDİYE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
16.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar, mutlu sona ulaştık. Bugün öğlen telefonu teslim ettiler. Darısı henüz alamayanlara inşallah...
  • arustamov71 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ne güzel sizde kurtuldunuz beklemekten. başka bekleyen kaldı mı bilmiyorum ama şuan ben ve dynamic90 var
    Geldiklerin de ilk soracağım soru neye göre dağıttıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Hayırlı olsun ne güzel sizde kurtuldunuz beklemekten. başka bekleyen kaldı mı bilmiyorum ama şuan ben ve dynamic90 var
    Geldiklerin de ilk soracağım soru neye göre dağıttıkları.

Bulunduğunuz ilden kaynaklanıyor olabilir. Ben Tokat'ta oturuyorum, bana telefonu getiren karadeniz bölge bayisinden geliyordu. Aslında telefon 5 gündür onlardaymış, buraya yolu düşmediği için getirememiş. Sizin durumunuz da benzer olabilir.
  • georgess kullanıcısına yanıt
    Ankara'nın göbeğinde oturuyorum ona rağmen arayan soran yok pazartesi arayıp saydıracağım artık.Aynı satıcıdan aldık bu ara tvleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aramaktan bıktım artık ya direk sağlam bi mail atacağım bu nedir arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar az önce aradılar beni çarşamba günü teslim edeceklermiş telefonu. Arayan lg merkez değildi ama cep numarasından aradılar. Darısı başınıza artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic90

arkadaşlar az önce aradılar beni çarşamba günü teslim edeceklermiş telefonu. Arayan lg merkez değildi ama cep numarasından aradılar. Darısı başınıza artık.

Aynı kişi teslim edecek telefonları yarın 1 2 gibi arayacak ve bekleyiş bitecek..

• Bugün Lg Ankara Temsilcisi Umut Bey tarafından benim de telefonum teslim edildi.

Siyah Deri model telefonu kutusunu açmadan satmayı planlıyorum.
    Fiyat 1600 TL. İlgilenen olursa PM atabilir.
  • Ve sonunda teslim aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Ve sonunda teslim aldım...

Hepimize hayırlı olsun ben de teslim aldım.Ankaradan ölücü olmayan tekliflere açığım.
  • arkadaşlar bende sonunda telefona kavuştum. size bir sorum olacak. size gelen kutu ambalajlimiydi acaba jelayin kaplımıydı yani? bende sadece sarı bir hediyedir satılamaz logosu varda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic90

arkadaşlar bende sonunda telefona kavuştum. size bir sorum olacak. size gelen kutu ambalajlimiydi acaba jelayin kaplımıydı yani? bende sadece sarı bir hediyedir satılamaz logosu varda.

Buradan da cevap vereyim :) Kutuları açıp garanti belgelerini işlemişler o sebepten dolayı herkesin aynı
  • georgess kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.