Şimdi Ara

LG TV ALANA LG G4 TELEFON HEDİYE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel bilgi: LG'den 2 gündür mail yoluyla cevap alamadım. Bugün müşteri hizmetlerinden cuma günü telefonun kargolanacağı bilgisi aldım :)
  • Kargo ile ilgili bildirim yapılacak mı hangi kargo kargo takip no vs. İnş bir sms yada bir mail atıp bütün bilgileri verirler.
    Başka bir arkadaşa kargolanacağıyla ilgili bilgi verildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Güncel bilgi: LG'den 2 gündür mail yoluyla cevap alamadım. Bugün müşteri hizmetlerinden cuma günü telefonun kargolanacağı bilgisi aldım :)

Bana mailde önümüzdeki hafta demişlerdi. Demek ki daha erken de olabilir.
    Hadi hayırlısı. Telefonlar gelse de rahatlasak artık .
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    55uf790 mıydı 890 mıydı öyle bişey tam hatırlamıyorum modeli
  • lg g4 telefonum 15:30te geldi.kurye degil,lg tv ist satıs sorumlusu teslim etti.kimlik fotokopisi aldı sadece.cihazı acmadım .tesekkürler lg.
  • Lig tv diye okudum ışık hızıyla girdim :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strome42

lg g4 telefonum 15:30te geldi.kurye degil,lg tv ist satıs sorumlusu teslim etti.kimlik fotokopisi aldı sadece.cihazı acmadım .tesekkürler lg.

Hayırlı olsun, sanırım ilk başvuranlardansınız, gelen g4 ün modeli rengi nedir acaba arkası deri olanlardan mı? Bu arada adam yanında fotokopi makinası mı taşıyormuşta kimlik fotokopisi alıyor ayrıca evde bulamazsa ne olacak? Bu ne saçmalıktır..
  • Lg g4 815 tr siyah deri .fotokopi yi onceden cektirdim.telefonla aradi elden teslim aldigima dair foto cekti.ürün cok iyi ve aldigim magaza yani antalyadaki lg shoptan gondermisler. 24 . de basvurdum. Ilk alanlardan oldum heralde.

• Satici n11 de adashop urunu22 kasim pazar siparis ettim sali gunu geldi ayni gun servise kurdurdum ve ivedi kampanyaya dahil oldum.darisi basiniza arkadaslar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Strome42

Satici n11 de adashop urunu22 kasim pazar siparis ettim sali gunu geldi ayni gun servise kurdurdum ve ivedi kampanyaya dahil oldum.darisi basiniza arkadaslar...

Hayırlı olsun bende gittigidiyor adashop tan,senden 1 hafta sonra almışım 1 haftaya benimkide gelir diye umuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

Güncel bilgi: LG'den 2 gündür mail yoluyla cevap alamadım. Bugün müşteri hizmetlerinden cuma günü telefonun kargolanacağı bilgisi aldım :)

bir gelişme var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

bir gelişme var mı arkadaşlar?

Maalesef henüz bir haber yok. Beklemedeyiz.

• aynen ses seda yok :/
  • Zor beklenti Zaman geçmez

• 55uf8507 aldik telefon alabilme sansimiz var mi beyler...

• Öyle bir kampanya yok . Konu basında katılım şartları yaZıyor zaten . Atı alan Üsküdar'ı geçti , sen de benim tv de lg telefon alabiliyor muyum ? Diye sorman absürt

• Haber alan var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar bende 1 aralıkta kurulum yaptırdım fakat henüz gelen giden telefon yok sizde durum nedir. benimle aynı zamanda kurulum yaptırıp telefonu gelen varmı

• 30 kasım da kurulum yapıldı bende de ses yok.
    anladığım kadarıyla herkeste aynı arayıp bilgi alan varsa haberdar etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgess

30 kasım da kurulum yapıldı bende de ses yok.
    anladığım kadarıyla herkeste aynı arayıp bilgi alan varsa haberdar etsin..

beni de arayan olmadı, incehesap diyorki, biz lg ye bildirdik onlar da biz müşterilerle irtbata geçeceğiz dediler, şimdiye kadar aramış olmaları gerekirdi.. beni arayan olmadı dedim, yarın lg den fevziye hanımı arayıp hatırlatacaklar..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.