Şimdi Ara

LG TV ALANA LG G4 TELEFON HEDİYE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
11
Favori
16.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, telefonunu satmak isteyen olursa dm yoluyla irtibata geçmesini rica ederim. 3 adet alınacaktır.
  • Evet telefon az önce geldi :)

LG direk eve direk getirdi, Sevk irsaliyesi ile teslim ettiler :) Kutu açmadım ama üzerinde yazan renk siyah deri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Evet telefon az önce geldi :)

LG direk eve direk getirdi, Sevk irsaliyesi ile teslim ettiler :) Kutu açmadım ama üzerinde yazan renk siyah deri.

İlginç pazar pazar gelmeden önce aradılarmı.. telefonu getiren lg servisten mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 2-3 saat önce aradılar evdeyim dedim öyle geldiler. Servis mi bilmem ama LG logolu binek bir araba ile geldiler. Servis değil de LG nin satış kısmı olabilir.

İrsaliyede "ascs tanıtım organizasyon ve turizm a.ş" yazıyor.

Ayrıca TVye bakarlar diye düşündüm ama içeri girmediler. Kapıda ben ve telefonun fotoğrafını çektiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 20 Aralık 2015; 20:23:52 >
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sen bekleme derdinden kurtuldun darısı başımıza..

• quote:

hocam öncleikle gözünüz ayın, darısı başımıza inşallah. siz LGnin müşteri hizmetlerini mi aradınız kargo getirecektir dediler yoksa bu kampanyaya bakan özel bir birimi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

hocam öncleikle gözünüz ayın, darısı başımıza inşallah. siz LGnin müşteri hizmetlerini mi aradınız kargo getirecektir dediler yoksa bu kampanyaya bakan özel bir birimi mi?

Çok saolun arkadaşlar. Pazar günü zaten ben aramam telefonu getiren kişi aradı aradı öyle geldi, mesai günü ve saati dışında geldi teslim etti gitti:) Binek bir araç ile geldi araç üzerinde de LG logosu vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 21 Aralık 2015; 10:49:32 >
  • quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın. ne zaman kayıt formunu doldurmuştunuz acaba ?

• benim telefon az önce teslim edildi Allaha çok şükür, darısı diğer arkadaşların başına. 30 kasımda kurulum yapılmıştı ama neye göre hangi sırayla geliyorlar bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

benim telefon az önce teslim edildi Allaha çok şükür, darısı diğer arkadaşların başına. 30 kasımda kurulum yapılmıştı ama neye göre hangi sırayla geliyorlar bilmiyorum.

Hayırlı olsun! Darısı bize inşallah. Ben bugün tekrar aradım, kampanya merkezine mail attılar. Akşamüstü belki tarih verirler.
  • hayırlıolsun
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. biz hala bekliyoruz neye göre dağıtım yapıyorlar hala çözemedim. Sizi kim aradı? kim getirdi?

• arustamov71 kullanıcısına yanıt
    Şu mail atma olaylarına da gıcık oluyorum bi türlü cevap alamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Hayırlı olsun.. biz hala bekliyoruz neye göre dağıtım yapıyorlar hala çözemedim. Sizi kim aradı? kim getirdi?

Lg servis logolu bir araç geldi çok da kibar bi arkadaştı sağolsun

• bizimde gelsede artık iyi olcak. Ya 15 gün içinde gönderilecek yazıyordu sözde 22 gün oldu arayıncada hep aynı şey söyleniyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic90 -- 23 Aralık 2015; 11:24:55 >
  • arustamov71 kullanıcısına yanıt
    Sizi geri aradılar mı? Bende şimdi aradım yine mail attılar.

• Merhaba arkadaşlar benim telefon dün geldi siyah deri olan. Darısı diğer arkadaşların başına.

• Satmayı düşünen olursa alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Sizi geri aradılar mı? Bende şimdi aradım yine mail attılar.

ben dün tekrar aradım, 30 dk sonra geri döndüler. Ancak verdikleri bilgi eski bilgiler, "biz isminizi gönderdik, hızlanmasını talep ettik falan..." En son söyledikler "en geç haftaya gelir" oldu yine.. Allah'ın haftası çok...
  • Sabırla bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.