Şimdi Ara

LG TV ALANA LG G4 TELEFON HEDİYE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım öyle olacak. Gerçi n11 üzerinden işlem olacak mı bilmiyorum. Ben de yarın gönderecem, olmadı tekrar arar sorarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

TV nin seri numarası kullanılarak LG G4 alınmadıgına nasıl emin olabileceğiz.Özellikle internet alışverişlerinden.dikkat edin magdur olmayın

İncehesap seri numaralarını teyit ettirerek gönderecek ürünleri.

• LGuf950v için iyi bir fiyat olursa haber eder misiniz? Çok sık giremiyorum

• torossediri kullanıcısına yanıt
    65EG960V bunu tavsiye ederim.
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Öğlene doğru incehesaptan arayıp tv'yi göndermemize gerek kalmadığını, sadece yeni bir seri no'yu LG göndereceklerini söylediler. Sizi de aradılar mı? Aslında böylesi daha iyi, paketlemeyle kargoyla uğraşmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

Öğlene doğru incehesaptan arayıp tv'yi göndermemize gerek kalmadığını, sadece yeni bir seri no'yu LG göndereceklerini söylediler. Sizi de aradılar mı? Aslında böylesi daha iyi, paketlemeyle kargoyla uğraşmayız.

Evet aynı bilgiyi bana da verdiler. Paketlemiştim, kargolamadım akşam tekrar kuracağım :) Bu arada herhangi bir işlem yapmanıza gerek yokmuş, incehesap LGye yeni seri numaralarını gönderip sorunu çözeceğiz, LG bu şekilde kabul etmiş.
  • Gelsin şu telefonlarda herkes rahatlasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

quote:

Evet aynı bilgiyi bana da verdiler. Paketlemiştim, kargolamadım akşam tekrar kuracağım :) Bu arada herhangi bir işlem yapmanıza gerek yokmuş, incehesap LGye yeni seri numaralarını gönderip sorunu çözeceğiz, LG bu şekilde kabul etmiş.

akşam zor bela paketleyip arabaya yine zor bela soktum (HB arabam), kargonun açılmasını bekledim teslim ettim ve gerek yok dediler bi daha kargoya gidip geri aldım eve götürdüm bi daha kurdum. tam işkence oldu, bari telefonlar gelse da zamanında bitse bu çile

• Bu akşam arayıp seri no vereceklerdi, ama arayan olmadı. Artık sabah ola hayrola.

• quote:

Bu akşam arayıp seri no vereceklerdi, ama arayan olmadı. Artık sabah ola hayrola.

Ben bugün incehesabi aradım seri numaraları onlar bildirmiş pazartesi size bilgi verir lg dedi hayırlısı bakalım sıkıntılı bir süreç oldu

• Ulan ortalık şerefsiz dolmuş. Herkese geçmiş olsun. Millet kendini çakal sanıyor. Am lg nin yaptığı ayrı bi şerefsizlik. Kendi sistem açığını millete yüklüyo.
    Lg den uzak duracam artık.[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reallist55 -- 6 Aralık 2015; 8:26:29 >
  • Bizde kampanyalar böyle olur,ya izdiham,ya rezillik yada çakal sürüsü ile mücadele, ben LG olsam bu işi yapan bayinin işini bitiririm.yahni aynı yahni ama yahniyi kaşıkla yemekte fayda var.bu işler çok suistimale açık ,hem telefon alayım hem ucuz satan yerden tv alayım derken bulgurdan oluveriliyor, belli belirsiz yerlerden ürün almayın.
    incehesap ne yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

Bizde kampanyalar böyle olur,ya izdiham,ya rezillik yada çakal sürüsü ile mücadele, ben LG olsam bu işi yapan bayinin işini bitiririm.yahni aynı yahni ama yahniyi kaşıkla yemekte fayda var.bu işler çok suistimale açık ,hem telefon alayım hem ucuz satan yerden tv alayım derken bulgurdan oluveriliyor, belli belirsiz yerlerden ürün almayın.
    incehesap ne yaw...

haklısınız. ama sorun şu ki, incehesap değil de daha bilinir yerden de alınsa bu tür bir suistimal mümkün. yani demem o ki, neticede bunlar "kutu" olarak gelen ürünler, seri numarası vb üzerinde yazıyor. kargocudaki eleman bu işte olduğu gibi servisle anlaşıp taşıdığı tv nin seri nosunu sisteme bildirse yine aynı sorun olurdu. burada öenmli olan bu tür bir suistimal nasıl önleniri LGnin akıl etmesi. 1700-1800 tl lik hdiye veriyorsan ve bunu seri no üzerinden yapıyorsan araya başka güvenlik önlemleri de koyacaksın ya da yapana ceza kesmede çok hızlı olacaksın, başını kuma gömmeyeceksin sorun çıkınca. servisin hatası LGnin hatasıdır neticede, servisi ben seçmiyorumki. neyse bu da bana bir ders olsun.

• Aynen size katılıyorum. Etraf çakal dolu ,ayrıca burada asıl suçlu bence de LG, Önlem almamanın yanında biz ve incehesap baskı uygulamasa hediyeleri göndermeyecekti. LG hem önlem almamış hemde beni ilgilendirmez tavrında cevaplar verdi. LG de İncehesap da yapmaları gerekenleri en son yaptı. Bizde onların sayesinde haftayı bol bol telefon görüşmesi, 2 kez eve servis gelmesi, Ürünü topla kutula taşı, sonra aç kur ile geçerdik.

Ayrıca vidaları çok sıkmışlardı, geri göndermek için sökerken ürünün ayak vidalarının 2 tanesi yalama oldu . sonra gerek kalmadı göndermeyin dediler ürünü eve götürüp montaj yapınca bu vidaları takmadım diğerlerini de çok sıkamadım TV sallanıyor. Sanırım ayağını söküp Duvar monte etmek zorunda kalacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

TV nin seri numarası kullanılarak LG G4 alınmadıgına nasıl emin olabileceğiz.Özellikle internet alışverişlerinden.dikkat edin magdur olmayın

İncehesap seri numaralarını teyit ettirerek gönderecek ürünleri.

İncehesaptan kesinlikle uzak durun derim.

Edit: yorumu yaptıktan sonra okuduşum yorumlara göre sanırım yanılmamışım. İncehesaptan alınan ürünler hep böyle bi sıkıntılı oluyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bu firmayı. Şahsen 1 kere işim düştü onda da 1 yaş yaşlandım. İnatla gidip ordan sipariş geçen ve mağdur olan çok kişiyi tanıyorum. Müşteri memnuniyeti 0.

3 kuruş fazla verip adam akıllı firmadan almak her zamanen güzeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 7 Aralık 2015; 9:30:11 >

• quote:

Aynen size katılıyorum. Etraf çakal dolu ,ayrıca burada asıl suçlu bence de LG, Önlem almamanın yanında biz ve incehesap baskı uygulamasa hediyeleri göndermeyecekti. LG hem önlem almamış hemde beni ilgilendirmez tavrında cevaplar verdi. LG de İncehesap da yapmaları gerekenleri en son yaptı. Bizde onların sayesinde haftayı bol bol telefon görüşmesi, 2 kez eve servis gelmesi, Ürünü topla kutula taşı, sonra aç kur ile geçerdik.

Ayrıca vidaları çok sıkmışlardı, geri göndermek için sökerken ürünün ayak vidalarının 2 tanesi yalama oldu . sonra gerek kalmadı göndermeyin dediler ürünü eve götürüp montaj yapınca bu vidaları takmadım diğerlerini de çok sıkamadım TV sallanıyor. Sanırım ayağını söküp Duvar monte etmek zorunda kalacağım.

hocam bir gelişme olursa yine buraya yazalım, bazen birimize söylenen diğerine söylenmiyor. bana en son incehsaptan fatih bey seri numaraları bildirdik geri göndermenize gerek kalmadı dedi ama sonrası için daha birşey yok, lg yi arayıp teyit de ettirmedim inşallah haberimiz yok demezler. benim olay daha fena oldu, sabah 8de kargocuya gittim adamlar 9 da açıyormuş Allahtan kutuyu içeri adlılar 9 da geri gelip işlemi yaptırdım, 11 de arayıp gerek yok dediler bi daha geri almaya gittim eve götürdüm kutuyu eve çıkartana kadar canım çıktı. bi de kurmaya kalkınca 3 gündür belim ağrıyor. tv yi açıp çalıştığını görünce çok mutlu oldum gide gele başına bişe gelecek diye korktum vallahi. evet vidaların başı yıpranıyor hızlıca. geçenlerde bir yerde yalama vidaları sıkarken araya naylon koyun diyordu fayda eder mi bilmiyorum deneyin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

Aynen size katılıyorum. Etraf çakal dolu ,ayrıca burada asıl suçlu bence de LG, Önlem almamanın yanında biz ve incehesap baskı uygulamasa hediyeleri göndermeyecekti. LG hem önlem almamış hemde beni ilgilendirmez tavrında cevaplar verdi. LG de İncehesap da yapmaları gerekenleri en son yaptı. Bizde onların sayesinde haftayı bol bol telefon görüşmesi, 2 kez eve servis gelmesi, Ürünü topla kutula taşı, sonra aç kur ile geçerdik.

hocam bir gelişme olursa yine buraya yazalım, bazen birimize söylenen diğerine söylenmiyor. bana en son incehsaptan fatih bey seri numaraları bildirdik geri göndermenize gerek kalmadı dedi ama sonrası için daha birşey yok, lg yi arayıp teyit de ettirmedim inşallah haberimiz yok demezler. benim olay daha fena oldu, sabah 8de kargocuya gittim adamlar 9 da açıyormuş Allahtan kutuyu içeri adlılar 9 da geri gelip işlemi yaptırdım, 11 de arayıp gerek yok dediler bi daha geri almaya gittim eve götürdüm kutuyu eve çıkartana kadar canım çıktı. bi de kurmaya kalkınca 3 gündür belim ağrıyor. tv yi açıp çalıştığını görünce çok mutlu oldum gide gele başına bişe gelecek diye korktum vallahi. evet vidaların başı yıpranıyor hızlıca. geçenlerde bir yerde yalama vidaları sıkarken araya naylon koyun diyordu fayda eder mi bilmiyorum deneyin isterseniz.

Cümleten geçmiş olsun. Ancak henüz LG'den teyit alamadım. LG iletişim merkezi mail atmış ama henüz cevap gelmemiş. Ben de ayriyeten mail attım, cevap bekliyorum. Umarım oyalamıyorlardır bizi.

• Arkadaşlar müjde, onay maili geldi:

Merhaba,

Telefonunuz önümüzdeki hafta dağıtıma çıkacak. Teslimatla ilgili ajansımız sizinle önümüzdeki hafta başında irtibata geçecek.

Saygılarımla,
    Fevziye Bali
  • Arkadaşlar öncelikle gecmiş olsun.o kadar sıkıntıya inşallah deger de lg g4 ler gelir.ben de 22 kasım da n11.com adashoptan 5389-50=5339 ve 111 tl parauanla 5278 gibi güzel bir fiyata geldi.hediye konusunda magaza arayarak beni bilgilendirdi.cihazın kutusunun altı ıslak ve hafir camurlu idi.yinede sorunsuz kuruldu.hemen kusursuzsiyah.com daki formu yolladım.kaydınız alındı dendi.bir hafta sonra da lg m.hizmetleinden teyit aldım.aksilik olmaz inşallah bu hafta lg g4 leri yollamaya başlayacaklar.seri no gibi durumda olan arkadaslar da rahat olsun ,onlara da gelicek hediyeler.daha önce lg tv alana ironman3 3d blue ray ve özel iron man 4tane 3d gözlük verdi. ben kampanyaya tereddüt ederek 3 defa form yollamıstım. sonuçta saşkınlık ve sevinç karısımıi çiinde 3 ayrı set aldım. bekleyen derviş muradına ermiş.biraz daha sabredin..

• Bana daha bir bilgi gelmedi :) en son fatih beyden yeni bir seri numarası istedim bana böyle bir mail atmış.

//
    Merhaba,

Biz 7 adet müşterimiz için seri numarasını LG den Fevziye BALİ hanıma bildirdik sisteme girilecek fakat sizin adınıza girilen seri numarasını bilemediğimiz için veremiyorum. Ama sıkıntı kalmadı işlemler hal oldu LG merkez işlemlerinizi yapacak.
    Teşekkürler
    //
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.