Şimdi Ara

LG TV ALANA LG G4 TELEFON HEDİYE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
11
Favori
16.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor üzerinden alanlarda sıkıntı oludumu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Az önce yerel LG servisinden aradılar, gelip tv'nin fotograflarını çekeceklermiş. LG merkez istemiş. Az da olsa umutlandım, belki haklı olduğumuzu ispat edebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiger25ist T kullanıcısına yanıt
    Aynı mesajlar bana da geldi zaten tv aldığımızda bu kampanyalar otomatik dahil oluyor.

incehesap üzerinden alanlara da geldi mi?
  • Ben servisle telefonda görüştüm. Zaten kurulum yaparken servis fotoğraf çekmişti. Merkez, servisten bu fotoğrafları istemiş serviste yollamış. Ürünü incehesap üzerinden almıştım bana hiç SMS gelmedi. . Evet sanki sorun çözülecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan9x -- 3 Aralık 2015; 11:47:46 >
  • enkog kullanıcısına yanıt
    Ben gittigidiyordan alımıştım 2 gün boyunca kampanyaya katılımım sağlandı mı diye arayıp durdum bir türlü cevap vermiyorlardı, bugün sonunda kampanya kaydınız alınmıştır telefonunuz 15 gün içinde gönderilecektir dendi hatta bunu duyduktan sonra bir daha aradım farklı bir müşteri temsilcisi de aynı şeyleri söyledi. fakat bu kadar sıkıntı yaşayan arkadaş varken insan hala şüphe duyuyor.
  • Banada herhangi bir mesaj gelmedi henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Ben gittigidiyordan alımıştım 2 gün boyunca kampanyaya katılımım sağlandı mı diye arayıp durdum bir türlü cevap vermiyorlardı, bugün sonunda kampanya kaydınız alınmıştır telefonunuz 15 gün içinde gönderilecektir dendi hatta bunu duyduktan sonra bir daha aradım farklı bir müşteri temsilcisi de aynı şeyleri söyledi. fakat bu kadar sıkıntı yaşayan arkadaş varken insan hala şüphe duyuyor.

sevindim hocam hem ucuza aldınız hemde sorunsuz oldu, kredi kartını ayarlayabilseydim bende o satıcıdan alacaktım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

Orijinalden alıntı: volkan9x

Ben en son dün akşam yazıştım. Bugün beklemedeyim. Öğlene kadar cevap gelmezse arayıp mail atacağım. Konu hakkında cevap gelirse sizinle buradan paylaşırım.

Aslında LG'nin bana önerdiği seçenek ile (kampanya hakkım saklı kalmakla bir LG bayisinden başka bir tv almak) incehesap'ın önerisi aynı. Fakat ben LG'den iyi niyet sezemediğim için emin olamıyorum. Umarım çözülür. Ben de haber alabilirsem paylaşırım.

LG size ne önerdi ben tam anlamamadım? bana birşey söylemediler bu şekilde
  • ne zamandır 14.000 tlye tv almayı düşünüyorum. çok iyi oldu bu.

bir düşün be adam o kadar zengin olsak sıcak fırsatlarda ne işimiz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

quote:

Ben en son dün akşam yazıştım. Bugün beklemedeyim. Öğlene kadar cevap gelmezse arayıp mail atacağım. Konu hakkında cevap gelirse sizinle buradan paylaşırım.

Aslında LG'nin bana önerdiği seçenek ile (kampanya hakkım saklı kalmakla bir LG bayisinden başka bir tv almak) incehesap'ın önerisi aynı. Fakat ben LG'den iyi niyet sezemediğim için emin olamıyorum. Umarım çözülür. Ben de haber alabilirsem paylaşırım.

LG size ne önerdi ben tam anlamamadım? bana birşey söylemediler bu şekilde

LG merkezin önerdiği mağdur olmamam için bu tv'yi incehesaba iade ettikten sonra onların önereceği bir bayiden kampanya kapsamında aynı tv'yi tekrardan almaktı. İncehesap da bunu ben göndereyim diyor.

• telefonu satmak isteyen olursa talibim...
  • Bana da bugün hiç dönüş yapılmadı, incehesap ve LGye tekar mail attım. Tek öğrendim LG'nin servislerden ürünlerin kurulum sonrası fotoğraflarını istediği..
  • quote:

Bana da bugün hiç dönüş yapılmadı, incehesap ve LGye tekar mail attım. Tek öğrendim LG'nin servislerden ürünlerin kurulum sonrası fotoğraflarını istediği..

bana da söylenen (az önce) aynı, teknik servisler ilk alanları ziyaret ediyorlar(mış). ulan onları ziyaret edeceğine bize buyursaydın. adamı bulamazsan nolacak keyfinimi bekleyeceğiz. ben lg ye hem telefona hem de maille ilk kurulumu yaoan servisi de şikayet ettim, hakkında işlem yapılmasını talep ettim.
  • quote:

quote:

Bana da bugün hiç dönüş yapılmadı, incehesap ve LGye tekar mail attım. Tek öğrendim LG'nin servislerden ürünlerin kurulum sonrası fotoğraflarını istediği..

bana da söylenen (az önce) aynı, teknik servisler ilk alanları ziyaret ediyorlar(mış). ulan onları ziyaret edeceğine bize buyursaydın. adamı bulamazsan nolacak keyfinimi bekleyeceğiz. ben lg ye hem telefona hem de maille ilk kurulumu yaoan servisi de şikayet ettim, hakkında işlem yapılmasını talep ettim.

Aslında bunu en başından yapmaları gerekirdi. Çünkü kampanya şartlarında zaten tv'nin kullanılması ve iade edilmemiş olması belirtilmişti. Eğer aynı seri numarasıyla iki tv katılım yapmışsa yapılması gereken tespit yapıp yalan söyleyen servis ve satıcıyı bulmak ve haklarında işlem yapmaktı. Ama LG başta dürüst davranan kişiyi mağdur etmeyi seçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: raziel82

Lig tv alana g4 bedava diye konuya girenler :DDD

Bir an başlığı lig tv alanda diye okudum ve nasıl lan diye daldım konuya :DDDD

Aynen bende lig tv okudum :D
  • quote:

quote:

Bugün eve gelip tekrar bol bol fotoğraf çektiler :) Akşam iş çıkışı dedim ama LG acil olarak fotoğraf istemiş, Yarına veya akşama kalacak bişey değil dedi servis. İşten eve gidip servisi aldım ve çekimleri yapıp gitti.

Kutuyu,Tvyi çalışırken,seri numarasını, faturayı, barkodu herşeyi fotoğraflamasını istedim. Aldı hepsini servis merkezine whatsapp ile yolladı :) şimdi bekliyorum.

• volkan9x V kullanıcısına yanıt
    Az önce incehesapla görüştüm. LG onların teklifini kabul etmiş. Biz bu tv'leri geri göndereceğiz. Onlar da bize ürün kodu uygun ürünleri gönderecek. O kodla başvuru yapacağız ve telefonlarımız gelecek.

• İncehesabın ürün aldığı bayi uyanıklık yapmış. Kutuyu açmadan tv kurulumu yapılmış gibi gösterip telefonları kendilerine almaya çalışmışlar çakallar.

• arustamov71 kullanıcısına yanıt
    Evet beni de aradılar aynı şeyler söylendiler. Şimdi faturasıyla gönderip, N11den değişim menüsünden ürün değişimi isteyeceğiz değil mi? Ben Yarın kargolayacağım.
  • TV nin seri numarası kullanılarak LG G4 alınmadıgına nasıl emin olabileceğiz.Özellikle internet alışverişlerinden.dikkat edin magdur olmayın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.