Şimdi Ara

LG TV de SKYPE kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tv nizde SKYPE premiun uygulamsını problemsiz kullanabiliyormusunuz?

Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.

LW5500 kullanıyorum Skype için kamera aldım ucuz da değildi yani. Problemsiz kullanacağımı düşünürken yazılmdan mı yoksa Televizyondanmı kaynaklandığını bilmediğim hata ile karşılaştım. ama bir türlü düzeltemedim.

TV Skype ayarlarından tüm bildirim ayarlarını aktif etmeme rağmen, TV izlerken Skype araması geldiğinde Uyarı sesi vermiyor sadece Ekranda bir bildirim çıkıyor o kadar. Tabi bu sırada ekrana bakmıyorsanız çağrıyı kaçırıyorsunuz. Kaçan çağrı için ekranda bildirimde olmuyor. Yani Çağrı geldiğinde TV başında değilseniz, TV ye geri döndüğünüzde hiçbirşeyden habersiz TV izlemeye devam ediyorsunuz.

Yine TV izlerken bir arkadaşınız online vs olduğunda ekranda yine uyarı yok. Oysa TV nin skype ayarlarına aktif durumdalar.

TV nin Premium skype sürümünü baktığımda 001.006 olarak görünüyor. Yeni sürümü varmı bilmiyorum.

durumu LGappsTV siteine bildirdim cevap yok. Skype sitesinde de ise bildirecek yer yok. Skype sitesindeki forum alanına derdimi yazdım cevap yok. Böyle problemler olacağını bilseydim o kadar parayı kameraya vermezdim. Alırdım bir android medya player bütün problemlerimi çözerdim (Tabi davulun sesi uzaktan hoş geliyor muhtemelen bu androidli medya sistemde de problemler olabilir).

Problemle ilgili küçük bir video..http://youtu.be/KHDER90V1ps

TV sinde skype kullanan arkadaşlar sizlerde durumlar nelerdir? En çok merak ettiğim, bütün LW seri TV lerde bu problemmi var yoksa problem benim TV demi ona göre bilgim olsun..

• Koca forumda TV de Skype kullanan yokmu şimdi
  • Skype ye mail atmış idim. Yabancı dil olmadığından googleden çevirttim ve problemin skypeden kaynaklanmadığı LG den yardım almamız gerektiği şekilinde anladım. doğrumu anladım tam bilmiyorum. Farklı bir anlam varsa çevirmede vs. yardımınızı bekliyorum..
    Gelen mail..

Hello Mehmet,

Thank you for contacting Skype Customer Service.

We understand that your LG TV cannot get ringtones to work in Skype. We'll try our best to help you.

Please be informed that Skype does not produce or distribute hardware, and does not provide hardware support. If you have any problem with your hardware, please contact the manufacturer directly.

Skype Certified means that Skype technicians have tested a particular piece of hardware and verified that it will work properly with Skype. Our technicians work closely with our manufacturer partners throughout the certification process to ensure the hardware being developed provides Skype users with the best possible experience.

Find out more about the Skype Certification process:
    http://shop.skype.com/know-how/sky****rtification

In your case, please contact LG directly for assistance. You may contact LG Suport at

http://www.lg.com/us/support

We appreciate your patience and understanding in this matter.

For a quick response, you can talk to one of our support representatives who will be happy to help you further (currently available only in English).

You will need to make sure that you enter your correct Skype Name and the email address that you have used to contact us.

To start the live chat, please follow this link:

https://skype.ehosts.net/netagent/cimlogin.aspx?questid=1A3CBAC3-ABDA-4CAE-A1F4-FB3657CC9D74&portid=D41DE8F8-76AE-4231-8830-7CDF7E76EAED

Should you need more assistance, feel free to contact us again.

Best regards,

Sheryl R.
    Skype Customer Service

• Skype den gelen mail üzerine LG Türkiye mail yolladım. Umarım problem hallolur...

https://wws.lg.com/tr/support/message-customer-support

Merhabalar. Öncelikle size bu maili yollamadan önce Skype ile görüştüğümü belirtmek

isterim. Gelen yanıtta size link verildi ve size problemi bildiriyorum

LG 47LW5500 TV de Skype görüşmesi yapmak için pekde ucuz olmayan TV ye uyumlu VC300

kamera aldım. Kullanıyorum Görüşme kalitesinden, Ses ve Video kalitesinden

gerçekten memnunum. Fakat Yazılımsal problemler var.

1. En önemli problem problem karşı taraftan arandığım sırada TV de herhangi bir zil

sesi çıkmıyor. Sadece Ekranda bir uyarı geliyor. Bu sırada gözümüz TV de değilse

çağrıyı kaçırıyoruz. Diğer TV modellerinde olduğu gibi Zil sesi problemi

halledilmesini istiyoruz.

2. TV deki Skype ayarlarını yapmama rağmen kullanıcı listeme kayıtlı olan

akrabalarımız/arkadaşlarımız online (Çevrim içi olduğunda) ekrana bir uyarı

gelmiyor. Oysa bu ayarda TV nin Skype menüsünde seçili (Aktif)

Problem ile ilgili bir video:
    http://youtu.be/KHDER90V1ps

Umarım daha gelişmiş bir skype yazılımı ile bir güncelleme ile problem çözülür.

• merak ettik sonucu? varmı bir gelişme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

merak ettik sonucu? varmı bir gelişme..

Öncelikle ilgi için teşekkürler.

LG nin standart prosüdürü... Ne kadar ciddi bilemiyorum. Yeni güncelleme bekliyorum ciddiliği buradan anlaşılır gibime geliyor.

LG den gelen mail cevabı..
    06/08/2012

LG Electronics ile bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Mehmet Bey İyi günler,

TV modellerimize SkyPe camera hakkında ilettiğiniz durumlar arge departmanına iletilmiştir.

SkyPe camerası Türkiye'da satışa yılsonuna gibi çıkışı planlanmaktadır.
    Türkiye de satışa çıkacak olan modellerde iletiniz dikkate alınacaktır.
    Görüş ve önerileriniz iiçin teşekkür ederiz.
    Çağrı merkezimize 444 6 543 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

• 25.09.2012 TV Güncellemesinde de Skype Hala Problemli.. Değişen Hiç bir şey yok. Güncelleme diye sadece rakamlarımı değiştiriyorlar nedir? İyileştirilen birşey varmı acaba?

TV Yi Paralel ithalattan almıştım. Tüketici haklarından Ayıplı mal olarak gösterebilirmiyim acaba. (Bende Sadece Skype nin Çağrı olayı problemli. Gerçi yeni güncelelleme ile başka fonksiyonlar bozuldumu bilmiyorum daha bakmadım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE TV KULLANANLAR
    12 yıl önce açıldı
    SAMSUNG'dan tv'li telefon
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artık sorun yokturv umarım.42la860 aldım skype den memnun değilim
  • printer87 P kullanıcısına yanıt
    sizdeki LA serisindeki durumu bilmiyorum. Fakat Samsung da yazılı mesaj bile yollanıyor ama pek önemli bir şey değil. Skype dediğin zaten görüntülü görüşmedir. Aslında ben gayet memnunum Skype den. Hatta az önce Antalyadaki kızım tabletinden, biz TV den görüştük bir sıkıntı yok. Tek problemim. Zil sesi olmaması.
  • yazılı mesaj yok bıde mesala hotmaille face skype ıle bırlestı ama bu tv o adreslerle acmıyor.pc dekı ıle alakası yok bu skype cok amator eskı bırsey gıbı
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de LW5500 model televizyon var. Sizin kullandığınız skype kamera marka/model nedir acaba? Piyasada olan LG-AN-VC400 modeli 2013 ve üstü teleciztonlar için olduğu yazıyor. Bilgi verirseniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar... doğrudur. bizim TV de çalışna modem LG AN-VC300 dür. Bu kamerayı elimdeki ln575s e taktım çalışmadı.. Kamera 10 numara ses görüntü mükemmel..

İlk başta bir heves kullandık görüşme yapmak için gayet güzel.

Lakin almanızı tavsiye etmiyorum fiyatları oldukça yüksek. Çok kulllanılan bişi değil. Videolarda belirttiğim gibi arandığınız zaman ekranda bir üyarı o kadar..

Tavsiyem web kameralı bir android stick bunlara bakınız. Hem tv niz gerçek smarta dönmüş olur hemde cep telinizdeki gibi skype hongout vs çalışır..

İsterseniz size satabilirim ama tavsiye etmiyorum. Az kullanılan bişi olduğu için tavsiye etmiyorum. Şiddetle android türü cihazlara yönelmeniz uygun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 29 Kasım 2014; 7:49:53 >
  • Selam ben cihazı kurduktan sonra yurtdışına gittiğim zamanlar ailemle görüşmek için almayı düşünüyorum. Bu nedenle de olabildiğince basit bir şey olmalı;) ama haklısınız fiyatı teknosat 159tl'miş😳 en kötü alıp, deneyip, beğenmezsem iade ederim diye düşünüyorum. Yaşasın tüketici hakları

• quote:

Orijinalden alıntı: lachin

Selam ben cihazı kurduktan sonra yurtdışına gittiğim zamanlar ailemle görüşmek için almayı düşünüyorum. Bu nedenle de olabildiğince basit bir şey olmalı;) ama haklısınız fiyatı teknosat 159tl'miş😳 en kötü alıp, deneyip, beğenmezsem iade ederim diye düşünüyorum. Yaşasın tüketici hakları

Sanırım VC500 modelden bahsediyorsunuz.
    http://www.teknosa.com/urunler/110012794/lg-an-vc500-skype-kamera

Bendeki VC300 sadece LW modellerde çalışıyor sanırım Evdeki ikinci TV olan LN575s de çalışmadı mesela.. Çok yüksek bir ihtimal VC500 model de LW serisinde çalışmayacaktır..

Ses görüntü harika bunu belirteyim. Ama yinede android türü bir sistem tavsiye ederim.

içinizde kalmasın VC500 ü bir deneyin sonuçları bekliyoruz..

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Skype kamera destegi olan LG TV onerebilir misiniz? Butce 2000 TL kadar.
  • Lg mağaza da skype uygulaması bile yok

• Skype, TV'lere desteğini yaklaşık 7-8 ay önce bitirdi.
    Yüzlerce ₺ verip aldığımız kameralar elimizde kaldı. LG ve diğer smart TV üreticileri buna çözüm üretmeliler.
  • alirizak A kullanıcısına yanıt
    Çocuklar el ile hareketleri ile kanal ve ses kontrolü yapıyor Oyuncak oldu yani..

USB den takılarak kullanılan APP ler ardı. Mesela IP TV gibi.. Skype içinde olabilir belki..
  • Alirizak kardesim cözüm var ben norvecde yasiyorum skype tv den konusa bilirsiniz Logitech HD webcamera for tv lt 9600000923 var
  • aytekin cakir A kullanıcısına yanıt
    Türkiye LG menülerinde Skype görülmüyor artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.