Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.505
Cevap
139
Favori
313.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KESİNLİKLE MKV
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

KESİNLİKLE MKV

55lb580 tavsiye edermisiniz ?
  • Google play de hem klavye hem mouse işi görebilecek bi program varmı 55 la 640s tv modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkigiyim kullanıcısına yanıt
    SİZİN TV MODELİNİZ İÇİN LG'NİN KUMANDA UYGULAMASI VAR.

FOTO: i1265.photobucket.com/albums/jj510/tosunkaya/photoooooooooooooo.jpeg~original

[simage]i1265.photobucket.com/albums/jj510/tosunkaya/photoooooooooooooo.jpeg[/simage]

• enemy kullanıcısına yanıt
    webos serisi için güzel tv öneririm. Fakat şuna da göz atmanızda fayda var: 55lb730v modeline
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    tamam kardes ilgin için sağol denıcem akşam evde ama wifi istiyo galıba evdedewifi yok
    ÖNCELİKLE MERHABALAR. BEN ŞU ANDA YAZLIK EVİMDEYİM. YAZLIK EVİMİZDE DE WİFİ YOK AMA TELEFONUMU WİFİYE ÇEVİRİP BAĞLANIYORUM.

İLLA EVİNİZDE WiFi OLMASINA GEREK YOK. RESİMLİ ANLATIM AŞAĞIDA

1.Adım
     LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu

2.Adım

3.Adım

4.Adım

5.Adım

6.Adım

7.Adım

8.Adım

9 ve 10. Adım

@ilkigiyim

resimleri göremiyorsanız yazdım.

TELEFONUZUNUZ SAMSUNG GALAXY SERİSİ VE LG YENİ MODEL İSE ÜSTTE TAŞINABİLİR WİFİ'Yİ AÇIN

YA DA

ŞU İŞLEMLERİ YAPIN:

ÜSTTEN TELFONUNUZUN AYARLAR > DİĞER AĞLAR > BAĞLANABİLİR VE TAŞINABİLİR Wi-Fi ALANI ORADADAN DA TAŞINABİLİR WİFİ ALANINA GİRİN.

ŞİFRE KOYUP AÇIN

TVDEN BAĞLANIN.

TELEFONUNUZDA İNTERNET OLSUN OLMASIN ÇALIŞIR.

TELEVİZYON İLLA WİFİ DE DEĞİL AYNI AĞDA OLMALI.

ZATEN BU YAPTIĞIMIZ İŞLEM TELEFONUNUZU TAŞINABİLİR BİR WİFİ MODEM YAPAR.

DAHA AYRINTILI ANLATIM İSTERSENİZ RESİMLİ KOYDUM:

KENDİ TELEFONUM GALAXY S4'TEN fotoğraflar. alıntı değildir.

İNŞALLAH YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 13 Ağustos 2014; 16:32:39 >

• KONUYA EVİNDE VEYA BAŞKA BİR YERDE WİFİ'I OLMAYIP TELEVİZYONA TELEFONDAN BAĞLANMAK İSTEYENLERE YENİ İÇERİK EKLEDİM RESİMLİ ANLATIMLI. ÜST MESAJDA DA MEVCUT. KONUYA YAKINDA BİLGİ VERİCİ RESİMLİ ANLATIMLAR DA EKLENECEKTİR BİLGİNİZE.
    kardesım Allah razı olsun senden inşallah olur akşam evde denıcem dedığin programıda ındırdım gp den telefonum s5 o menuler bendede cıkıyor harıkasın cok tesekkurler sağol
  • lg la lm lb serisine yeni güncelleme gelmiştir. WEBOS SERİSİNDE EVİNDE WİFİ OLMAYANLAR REMOTE UYGULAMASI İLE WİFİ OLAN BİR YERDEN YAZILIMI İNDİRİP EVDE FOTA (FIRMWARE ON AIR) İNTERNET GEREKTİRMEDEN HAVADAN YÜKLEYEBİLİR.
    merhabalar s5 olduğuna ve bu kadar çabuk cevap verdiğinize sevindim. Bizim yazlık evde de wifi yok ben böyle hallediyorum. Yazılım güncellemelerini bile lg remote webos uygulamasının yazılım indirme yerini açıyorum wifi bulunan ofisimden indirip evde fota (firmware on air Türkçe'si havadan güncelleme) aracılığıyla internete gerek kalmadan yüklüyorum. İyi günler. Kolay gelsin.
    @ilkigiyim
    yazdıklarımla bağlanabilirseniz buraya da yazarsanız memnun olurum. gerisini yaparsınız herhalde
    Kolay gelsin. Herhangi bir soru, yardım ihtiyacı olduğunda çekinmeden yazın hemen cevaplayayım. :D

ayrıca telefonunuz s5 olduğuna göre 2.adımda wifi alanı butonuna basılı tutarsanız sizi direk 6.adıma gönderir.
    inşallah akşam denıcem kesın haberdar ederım...eger mısafırlık fılan olmazsa cabuk cevap yazıyorum spor giyim dukkanım var oturutoruz gelen giden yok vurduk nete kendımızı... cok sağolun yaa bu konularda bılgılendrıdığınız ıcın ne kadar tesekkur etsem az
    Ne önemi var. Beni mahcup ediyorsunuz. Asıl ben size soru sorduğunuz için teşekkür ederim. Ne kadar mutlu ettiniz beni Merka ettiğiniz her şey hakkında yazın. :D Şimdiden kolay gelsin.

• ARKADAŞLAR İSMİNİ KONUNUN ALTINDAKİ KULLANICLAR KULÜBÜ BÖLÜMÜNE YAZDIRMAK İSTEYENLER CEVAP YAZSIN YA DA BANA PM ATSIN. HEMEN EKLEYEYİM. AYRICA HERHANGİ BİR SORUNUZ, YARDIMA İHTİYACINIZ OLURSA ÇEKİNMEDEN YAZIN. CEVAPLAYAYIM...

DH OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ.

• Ekle

• Arkadaslar 42la620s tv var. kanal değişince ses sonradan geliyor ? Neden kaynaklaniyor acaba? LG destek bölümüne mail attim ordan servis kaydı yapmış oluyormuyum acaba ?

• Tüm lg smart tvler ,webos'ye upgrade yapılacaktı.Eski bir haber olarak aklımda kalmış.Ama öyle bir update geldi mi? Bilen varsa haberdar etsin

• Medya oynatıcına hayranım,Mkv avi mpeg vs tüm dosyaları mükemmel oynatan bir tv.3D'si iyi,ileri geri sarma fonksiyonları hızlı,yanlışlıkla tv'ye geçtin diyelim, geri döndüğünde filmin kaldığın yerden devam etme özelliği güzel.Haliyle film izlemek bir zevk ekranda büyükse.
    Eksiklik şu:
    Ancak normal kanal fonksiyonunda iken çeşit çeşit (16:9, 4:3 büyütme,orjinal vsvs) boyutlandırma medya oynatıcısında yok.
    Atıyorum indiriyorsun 10 gb bir film.
    Hani bazı filmlerde üstte altta bulunan siyah bant olur onu yok edemiyorsun ve bu can sıkıyor.
    47 inç ekran tv alıyorsun tam ekran kullanamıyorsun, üstten alttan 10 cm olsa, 20 cm gidiyor bunun önüne geçemedim bir türlü.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.