Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.505
Cevap
139
Favori
313.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG Smart TV herhangi bir modeline yazılım geliştiren var mı aramızda? Görüşmek, bilgi paylaşımında bulunkam isterim.
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bende 1 aydır 47LB670v kullanıcısıyım. Genel olarak tv den memnunum ama biraz daha hızlı olabilirdi özellikle ilk açtığımda kanal değiştirmek istediğimde biraz yavaş hareket ediyor :). Bu ye uydu tamamen kullanıma açıldı mı ve açıldıysa kanalları nasıl ayarlamamız gerekiyor arkadaşlar tek bir frekansla bütün kanalları ayarlamak mümkün mü.

Beni de listeye ekleye bilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar 3 sorum olucaktı,mümkün olduğunca geçmişi okudum ama tam cevap bulamadığım için soruyorum
    1 sene kadar önce teknosadan 42la640s lg smart tv aldım

1) yaklaşık 2-3 ay öncesi bir şimşek çakması sonucu elektrik kesilmesinde star hd kanalı açılmamaya başladı frekansını girip yenilemek istediğimde Bu yayın zaten mevcut diyor hala açılmıyorbirtürlü beceremedim yardımcı olurmusunuz?

2) kampanya olarak wifi klavye ve 4 gözlük hediyesi vverdiler ama akıllı kumanda almak istiyorum,pc de oyun oynamıyoruz ama internetten film izliyoruZ onun dışında çocuğa kısa videolar açıyorum akıllı kumada çok gerekli mi işimi görürmü,almam luzumlumu

3) internetten youtube üzerinden film açtımmı hiç takılmadan izleyebiliyorum ama internet kısmına girip norma film sitelerinden açılınca mümkün değil filmi izleyebilmemiz sürekli takılıyor internet hızımız 8mp ama fiber kullananlar bile bu şekilde açınca takılmalar yaşıyoruz diyorlar,tv yi kurmaya gelen kişi öyle izlemeniz zor olur youtube gibi uygulama üzerinden izlerseniz verim alabilirsiniz demişti,ne gibi uygulamalar var film izleyebileceğimiz bilginiz varmı? Teşekkürlerr...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lb730v lerdeki bu ani fiyat düşüşü neden

maç film vb şeyler için 50lb670v ya da 55lb730v indirim kolluyorum

ama lg lerdeki banding ekran kirliliği çok düşündürüyor

kullanan varsa gözlemlerini yazarsa sevinirim
  • Liste güncellenmiştir. Kendini kullanıcılar kulübüne ekletmek isteyen arkadaşlar cevap yazsın ya da pm göndersin. İyi günler.
  • Türkayemre kullanıcısına yanıt
    Turksat 4A'dan bahsediyorsanız güya 15 Temmuz'da açılacaktı. Saçma sapan seçimi izlesinler ve boş frekansları satmak için geciktirdiler. Ağustos sonu gibi açılması planlanıyor. YANİ CUMHURBAŞKANLIĞININ SONUNDA. (!) Türksat 4A kanal geçişleri olduğunda tüm frekasnları silip:
    11844 v 2222 (dikey) (Türkiye batı)
    12015 h 30000 (yatay) (Türkiye doğu)

frekanslarını girip ŞEBEKE ARAMA/AĞ ARAMA/NIT ARAMA seçeneği işaretli olup arattırın tüm kanallar gelir.
    iyi günler.
  • sporstar kullanıcısına yanıt
    @sporstar
    Cl Modül değil mi? Yoksa settopbox mu?

1)Şöyle deneyim örnek üzerinden anlatayım. Mesela istediğiniz kanalın frekansı 11560 h 27500 olsun. bu frekaansı 11561, 11562 gibi frekasnı artırıp eksilterek deneyin.

Olmazsa Türksat tüm kanalları getiren frekansı (transponder)
    11844 v 2222 (dikey) girip AĞ ARAMA SEÇİLİ aratın.
    Muhtemelen olacaktır. Türksattan farklı uydular da varsa mesela Türksat+Hotbird+Astra var diyelim. Diğer uyduların arasına da karışıyor kanallar. Tüm uyduların listeye bakın.
    Yine de olmazsa %100 çanakla ilgili bir sorununuz vardır.
    Uyducu çağırıp çanağı kontrol ettirmeniz lazım.

2)akıllı kumandadan kastınız galiba sihirli kumanda. Ona pek bir gereksinim yok. LG'nin android ios KLAVYE MOUSE özelliği olan telefon uygulamasını inceleyin

Google play'den link verdim.

3) Birçok kişi bundan şikayet ediyor. Film izlerken en iyi performans özellikle VK.com ve mail.ru sunucularında oluyor.
    Youtube'nin zaten uygulaması var. Çoğu filmler telif hakkından YT'ye yüklenemiyor. Netflix Türkiye'ye gelmiş olsaydı onu önerirdim. Tivibu'nun satın alımlı film uygulaması var. Önerebileceğim şu anda kaliteli takılmasız bir uygulama yok lg storeden. Yabancı sitelerden usbden çalışan uygulamalar var onlara göz atabilirsiniz.

İyi günler.

• kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gerekli ama. telefonunuzda en az 1 gb bulunması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

@sporstar
    Cl Modül değil mi? Yoksa settopbox mu?

1)Şöyle deneyim örnek üzerinden anlatayım. Mesela istediğiniz kanalın frekansı 11560 h 27500 olsun. bu frekaansı 11561, 11562 gibi frekasnı artırıp eksilterek deneyin.

Olmazsa Türksat tüm kanalları getiren frekansı (transponder)
    11844 v 2222 (dikey) girip AĞ ARAMA SEÇİLİ aratın.
    Muhtemelen olacaktır. Türksattan farklı uydular da varsa mesela Türksat+Hotbird+Astra var diyelim. Diğer uyduların arasına da karışıyor kanallar. Tüm uyduların listeye bakın.
    Yine de olmazsa %100 çanakla ilgili bir sorununuz vardır.
    Uyducu çağırıp çanağı kontrol ettirmeniz lazım.

2)akıllı kumandadan kastınız galiba sihirli kumanda. Ona pek bir gereksinim yok. LG'nin android ios KLAVYE MOUSE özelliği olan telefon uygulamasını inceleyin

Google play'den link verdim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.tv.remoteapps&hl=tr

3) Birçok kişi bundan şikayet ediyor. Film izlerken en iyi performans özellikle VK.com ve mail.ru sunucularında oluyor.
    Youtube'nin zaten uygulaması var. Çoğu filmler telif hakkından YT'ye yüklenemiyor. Netflix Türkiye'ye gelmiş olsaydı onu önerirdim. Tivibu'nun satın alımlı film uygulaması var. Önerebileceğim şu anda kaliteli takılmasız bir uygulama yok lg storeden. Yabancı sitelerden usbden çalışan uygulamalar var onlara göz atabilirsiniz.

İyi günler.

Çok teşekkürler açıklamanız için o frekansların bir ilerisi ya da gerisi olayını denedim olmuyor,zaten akşam üstü fabrika ayarlarına geri dön yapıp yeniden uyduyu tarattım star hd yi buluyor ama yine cı modül yok uyarısı alıyorum ama diğer hd yayınlar açılıyor atv hd,trt hd, a haber hd,beyaz tv hd gibi 1-2 ay önceye kadar star hd de açılıyordu şimşek çakınca böle oldu işte,peki türksat 4a olunca bunları açabilirmiyiz

Evet sihirli kumandayı kastetmiştim ( programı yükledim alternatif oldu teşekkürler)

O usb ile kullanılan uygulamaları denemek isterim örnek vermeniz mümkün mü ya da hangi siteye bakmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporstar -- 16 Ağustos 2014; 22:22:28 >

• lb582 de webos var mı yoksa güncelleme gelir mi ?
  • sporstar kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla cl modül kullanmıyorsunuz. Şifresiz izliyorsunuz.
    Star hd ilk çıktığında şifresizdi. Artık şifreli. Ayrıca trt1 hd trt hd atv hd ahaber hd beyaz hd kanalları türksatta zaten ŞİFRESİZDİR.modüle gerek olmaz. Star hd türksat 4a ya geçilince şifresiz olacak dediler face sayfasına mesaj atmıştım. Bu ayın sonunda 4a ya geçilecek sanırım.

USBYE IPTV YÜKLEYEREK İNTERNETTEN CANLI TV İZLEYEBİLİRSİNİZ NORMALDR ŞİFRELİ OLAN KANALLARIN ÇOĞU AÇIK YABANCI YA DA TÜRKÇE HD YAYINLARI VAR IPTVDE .DHDE OLMASI LAZIM IP TV KONUSU.
    İYİ GÜNLER.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msslm M kullanıcısına yanıt
    LB SERİSİNİN TÜM TVLERİ 2014 WEBOS'TUR. @msslm

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Lutfen yetersiz bellek sorunu cozumu varmi

• quote:

Turksat 4A'dan bahsediyorsanız güya 15 Temmuz'da açılacaktı. Saçma sapan seçimi izlesinler ve boş frekansları satmak için geciktirdiler. Ağustos sonu gibi açılması planlanıyor. YANİ CUMHURBAŞKANLIĞININ SONUNDA. (!) Türksat 4A kanal geçişleri olduğunda tüm frekasnları silip:
    11844 v 2222 (dikey) (Türkiye batı)
    12015 h 30000 (yatay) (Türkiye doğu)

frekanslarını girip ŞEBEKE ARAMA/AĞ ARAMA/NIT ARAMA seçeneği işaretli olup arattırın tüm kanallar gelir.
    iyi günler.

Yardımınız için teşekkürler :)
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Beni de ekleyebilirsiniz

• quote:

Anladığım kadarıyla cl modül kullanmıyorsunuz. Şifresiz izliyorsunuz.
    Star hd ilk çıktığında şifresizdi. Artık şifreli. Ayrıca trt1 hd trt hd atv hd ahaber hd beyaz hd kanalları türksatta zaten ŞİFRESİZDİR.modüle gerek olmaz. Star hd türksat 4a ya geçilince şifresiz olacak dediler face sayfasına mesaj atmıştım. Bu ayın sonunda 4a ya geçilecek sanırım.

USBYE IPTV YÜKLEYEREK İNTERNETTEN CANLI TV İZLEYEBİLİRSİNİZ NORMALDR ŞİFRELİ OLAN KANALLARIN ÇOĞU AÇIK YABANCI YA DA TÜRKÇE HD YAYINLARI VAR IPTVDE .DHDE OLMASI LAZIM IP TV KONUSU.
    İYİ GÜNLER.

Evet cı modül kullanmıyoruz normal tv nin içindeki uydu ne veriyorsa onu izliyoruz demek star hd şifreliye geçtiği için artık açamıyoruz neyse türsat 4a yı bekliycez demek,bu arada o programı hemen halletmeye çalışcam,hiç yoktan iyidir,ilginiz için teşekkürler, beni de listeye ekleyebilirsiniz lg 42la 640s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporstar -- 17 Ağustos 2014; 22:39:37 >

• hovicoz kullanıcısına yanıt
    Eklendiniz.
    İyi günler.
  • Evet. Şifrelendi.

Eklendiniz.

İyi günler.

• televizyona film aktarma yöntemlerini paylaşmıştım 670v başlığında işinize yarayabilir arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95558354
  • 670v baslığında film aktarma yöntemlerini yazmıştım , işnize yarıyabilir

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95576265
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.