Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.505
Cevap
139
Favori
313.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle merhaba. 3 gun once aldigim LG 55lb670v tv de lg store bolumune giremiyorum orda donup kaliyor. usb harici disk gormuyor varmidir bunun bi cozumu yoksa servismi gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 49LB620V bu tv hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar alacağım bugün ya da yarın
  • ŞU ANDA TÜM TV'LERİ WEBOS'A GÜNCELLEME GİBİ BİR ŞEY YOK. OLSA ZATEN SAÇMA OLURDU. Çünkü adam yeni os yapıyor. Ayrıca webos çok yavaş onu da unutmadan yazayım. Yeni os'uyla da yeni tvler üretiyor. Eski modellere webos güncellemesi getirirse yeni modellerin pek anlamı kalmaz. öyle bir haber yok. kaynak gösterir misiniz?
  • ersn23 E kullanıcısına yanıt
    tv'yi güncellediniz mi lg store WEBOS'TA YENİ AÇILDI. 3 HAFTA ÖNCE GİBİ AÇILDI. Ondan önce yakında açılacak yazıyordu. Güncellemelerden sonra bir sürü uygulama gelmiş. Güncel değilse hemen güncelleyin. Hem tv hızlanır hem store açılır.
  • çeşitlerce boyutlandırma yok sadece ekrana sığdır gibi dandik özellikler koyulmuş medya oynatıcısına. ona çözüm olarak değil de öneri olarak filmi bilgisayarınızda açın. boyutlandırmayı ayarlayın. hdmi ile tvye bağlayıp izleyin. en fazla bu şekilde olabilir. ben de böyle yapıyorum bazı durumlarda. mesela benim tvlerden biri altyazı oynatamıyor. bilgisayarı bağlayıp izliyorum. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 15 Ağustos 2014; 14:13:31 >
  • sezer1578 kullanıcısına yanıt
    tüm kanallarda mı oluyor bu? ses ayarlarından ses senkronizasyonunu deneyin. iyi günler.
  • eklendiniz. iyi günler.

Kullanıcılar kulübüne eklenmek isteyen arkadaşlar cevap yazsın ya da bana pm göndersin.

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Tüm kanallarda oluyor . Servis bugün aradı yarın gelecekmiş.

Edit : Listeye benide yazarmısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

tv'yi güncellediniz mi lg store WEBOS'TA YENİ AÇILDI. 3 HAFTA ÖNCE GİBİ AÇILDI. Ondan önce yakında açılacak yazıyordu. Güncellemelerden sonra bir sürü uygulama gelmiş. Güncel değilse hemen güncelleyin. Hem tv hızlanır hem store açılır.

Dun gece guncelleme yaptim lg store girmeyi basardim yanliz hala hardskimi gormuyor. baglandi diyo ekranda ama icerik yok.

• quote:

eklendiniz. iyi günler.

Kullanıcılar kulübüne eklenmek isteyen arkadaşlar cevap yazsın ya da bana pm göndersin.

Saolasin

• quote:

ŞU ANDA TÜM TV'LERİ WEBOS'A GÜNCELLEME GİBİ BİR ŞEY YOK. OLSA ZATEN SAÇMA OLURDU. Çünkü adam yeni os yapıyor. Ayrıca webos çok yavaş onu da unutmadan yazayım. Yeni os'uyla da yeni tvler üretiyor. Eski modellere webos güncellemesi getirirse yeni modellerin pek anlamı kalmaz. öyle bir haber yok. kaynak gösterir misiniz?

Kardeşim kafamdan atmıyorum heralde ,böyle bir haberi ya dh'de yada veteknoloji sitesinde okuduk. Hatta forumda konuştuğumuz da oldu. 'Ne zaman gelir ?' gibisinden.Emin değilim ama ces fuarı sonrasıydı, webos yeni tanıtılıyordu .Kaynağı müsait bir zamanda bulmaya çalışıcam şu an tatildeyim. Hayır mantıklı mı dersen bence de mantıksızdı,beklentimiz bile yoktu. Ama böyle haber yapılınca beklentiyi onlar oluşturdu.Lütfen gelişine konuşmayın.

ek olarak
    Tvde çeşit çeşit boyutlandırma varken,medya oynatıcısı boyutlandırıcısında sadece 2 çeşit boyutlandırma olması bir fail bunu söylemek lazım..Şimdi bunu gidermek için Laptopu taşı, ordan ona priz ayarla, hdmi bi yandan . Hdd'yi tak izle rahatlığı varken, gerisi gerçekten amelelik.
    Kaldiki masaüstü pc kullandığını düşün.Bu sorunun philips ve samsungda olmadığını daha önceleri bu forumda okudum.Demekki atla deve değil.Bir update ile çoktan halledilebilirdi.
    (((Ama Bunun haricinde medya oynatıcısı bir harika.Dts açıyor ,açamadığı video dosyası olmadı)))

Lg tvler altyazı oynatıyor neden oynatmasın, ilk defa senden duydum bunu.40-50 film rahat altyazılı film izledim. Altyazının dosyasının adı ile , film dosyasının adı aynı olduğu sürece açar.
    Atıyorum Avengers isimli bir klasör açtım, film ve altyazıyı klasöre koyup ikisinin adını da A olarak değiştir.At hdd'ye tak izle.

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Kardes cok saol valla harika oldu ben tv ye o sekildw bagliyordum nete girmek icin ama google playde indirdigim butun programlar wifi istiyodu bu onerdigin programilac gibi oldu yoksa klavye alacktim bi tane cok sagol kardes cok isime yaradi bisi sorcam miracasttan telefondaki videolari tv ye aktararirken cok donuyo bunun cozumu varmi...
    Yaptigim islem telefondan all share ile tvinin miracastina baglaniyorum... tv 55 la 640s guncelleme yapmadim tv ye cunki onceki tvye yapmistim miracast iyice yavaslamisti... sonra tvde sorun vardi degistirdim aynisiyla bu a guncelleme yapmadim oncekine gorw biraz daha akici cunki
  • Benim sorunumun cozumu hala bulunamadi heryeri arastirdim hani su internetten film izleme olayi yetersiz bellek sorunu cozumu varmi ltfen

• ersn23 E kullanıcısına yanıt
    merhabalar. benim harddiski de görmüyor. NTFS formatında olan herhangi harici diski açamadım webos modellerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

Tüm kanallarda oluyor . Servis bugün aradı yarın gelecekmiş.

Edit : Listeye benide yazarmısın.

O mesele hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ve listeye zaten eklisiniz. O mesele hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ve listeye zaten eklisiniz. @sezer1578

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkigiyim

Kardes cok saol valla harika oldu ben tv ye o sekildw bagliyordum nete girmek icin ama google playde indirdigim butun programlar wifi istiyodu bu onerdigin programilac gibi oldu yoksa klavye alacktim bi tane cok sagol kardes cok isime yaradi bisi sorcam miracasttan telefondaki videolari tv ye aktararirken cok donuyo bunun cozumu varmi...
    Yaptigim islem telefondan all share ile tvinin miracastina baglaniyorum... tv 55 la 640s guncelleme yapmadim tv ye cunki onceki tvye yapmistim miracast iyice yavaslamisti... sonra tvde sorun vardi degistirdim aynisiyla bu a guncelleme yapmadim oncekine gorw biraz daha akici cunki

widi ile bağlanmayı deneseniz?

• 2 Hafta önce 55la740s aldım. Üründen gayet memnunum lakin telefondan all share cast ile tv ile bağlantı kuramıyorum. Televizyonu kuran servis elemanı kendi telefonuyla denedi bağlantıda sorun yoktu. Benim telefonum note 2 ile bağlanmayı denediğimde bağlantıya geçiyor televizyon siyah ekrana geçiyor ama son anda telefondan ayarlar durduruldu uyarısı alıp otomatik kapanıyor. All Share cast ile bağlandığımda da otomatik olarak wi-fi açılıyor. Bu sorunu halletmenin yolu nedir.
  • O haber daha çok LA serisiyle ilgiliydi. Evet CES fuarı sonuydu.

O amelelik o kadar kısa değil. Doğrusu şöyle olmalı:

Laptopu çantasından çıkar. Şarj aletini, mouse'u, hddyi de çıkar. Sehpa, masa ayarla. Hepsini odadan odaya taşı. Priz bul. Her şeyi yerine koy. HDMI kablosunu kutusundan çıkar. Siyah kablo sarma telini çöz. Bilgisayarı aç. Açılmasını bekle. İstediğin filmi ayarlar. Televizyonu aç. Televizyonun input'unu ayarla. Televizyonla bilgisayarı bağla. Sesi ayarla.Filmi izle.

LG bunlara çözüm getirmeli.

Ve ayrıca:
    Pardon kardeşim altyazı konusunda yanlış yazmışım. Çok hızlı yazmıştım. Altyazıyı lgtvler değil "benim tvlerimden biri oynatamıyor." diye düzelttim. Webos tvmde aynı teknikte film adı: Oculus 2013 1080p HD.mp4 altyazı: Oculus 2013 1080p HD.srt yapıyorum. Diğer tvlerim açıyor. O tv açamıyor. NTFS formatındaki hddleri de açamıyor. Nasıl bir hikmetse.

Boyutlandırmaya katılıyorum. Her çeşit boyutlandırma medya player'de de olmalı.

İyi günler...

• kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    merhabalar. öncelikle hayırlı olsun.

TELEFONUNUZ GÜNCEL Mİ? DİYE SORAYIM. CEVABA GÖRE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNARIM.
  • Hocam android 4.1.1 kullanıyorum
    İhitiyaç duymadığım için 1 senedir güncelleştirme yapmadım. Son yaptığımda ise hata verdi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.