Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucifer

arkadaşlar merhaba,

burası yeri değil biliyorum ama, tavsiyenize ihtiyacım var.
    şuan salonda 42lb670 kullanıyoruz çokta memnunuz...
    ben odama tv almak istiyorum, 32 inçlik bir tv işimi fazlasıyla görecek..
    fakat lg'nin 32 inç bir televizyonunu bulamadım..

tavsiyeniz var mı? bütçem 1200 liraya kadar.

32 inçlik tv almak yerine bilgisayara tivibu falan alsan olmaz mı? 32 inç için 1200 lira bütçe ayırmak iyi de, parana yazık dostum :( ben senin yerinde olsam alırım sunny seg avox gibi bir tv, bakarım keyfime..

Yine de karar senin, saygı duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm.

arkadaşlar LG AN-MR600 sihirli kumanda 58 uh635v modeliyle uyumlumudur bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

arkadaşlar merhaba,

32 inçlik tv almak yerine bilgisayara tivibu falan alsan olmaz mı? 32 inç için 1200 lira bütçe ayırmak iyi de, parana yazık dostum :( ben senin yerinde olsam alırım sunny seg avox gibi bir tv, bakarım keyfime..

hocam monitörüm full hd, digiturk bağlamayı denedim ama görüntü gelmedi hdmidan.. 2 hdmi girişi var kullanamıyorum, kullanabilsem hem tv hem monitör olarak kullanacağım ama.. dediğiniz markalara ise hiç yanaşmam açıkçası😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

arkadaşlar merhaba,

hocam monitörüm full hd, digiturk bağlamayı denedim ama görüntü gelmedi hdmidan.. 2 hdmi girişi var kullanamıyorum, kullanabilsem hem tv hem monitör olarak kullanacağım ama.. dediğiniz markalara ise hiç yanaşmam açıkçası😂

Digiturk u direkt monitöre baglayamazsin ki, olmaz yani :) samsungun full hd kendinden uydulu modelleri 1500 civarı..

Hem tv hem monitör olanlardan alabilirsin, elindeki monitör üst seviye midir bilmiyorum ama o da bir seçenek olarak düşünülebilir.

32 inçlik tv den ancak tv izlersin, 47lb670v kullanan birisi olarak söylüyorum tarayıcı çökme sorunları var. Ekran küçülüp özellikler tam olsun istersen onlar da pahalı.. Vatan mediamarkt ve hepsiburada indirimi kovalayacaksin dostum

• Son güncelleme yi bir kaç gün önce yükledim. Şubat ayinda yayinlanmış sanırım. Ancak değişiklikler neler anlıyamadim.

• Arkadaşlar merhaba

LM669S kullanıcısıyım. LG'nin sitesinde BLUtv uygulaması olmasına rağmen yüklemeye çalıştığımda desteklenmiyyor uyarısı alıyorum. Bu modele blu tv yüklemenin bir yolu var mıdır?
  • Merhaba yaklaşık bir ay önce Lg 43lh590v smart tv satın aldım.Servis kurulumu yaptı ve herşey sorunsuzdu ancak aldığım günden bu yana iki üç günde bir kanal listesi sürekli favoride olmasına rağmen televizyonu kapatıp tekrar açtığımda kendiliğinden favoriden çıkıyor ve ben tekrar favori kanal listesini açmak zorunda kalıyorum.Bu arada tv izlerken yaklaşık iki günde bir ekranın sağ üst köşesinde kanal listesi güncellendi diye bildirim çıkıyor.Acaba bu sorun bununla ilgili olabilir mi?Yoksa resetlemem mi gerekiyor televizyonu?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • Merhabalar, teknoloji mağazasından LG 32MB17 S2 31.5 inç 80 cm cihazını aldım. Aldğım bu cihazda anten giriş yeri falan vs bir şey yok. sadece usb girişi ve hdm girişi var. ben bu cihazda herhangi bir şekilde tv izleyemez miyim acaba ??? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakkasi

Merhabalar, teknoloji mağazasından LG 32MB17 S2 31.5 inç 80 cm cihazını aldım. Aldğım bu cihazda anten giriş yeri falan vs bir şey yok. sadece usb girişi ve hdm girişi var. ben bu cihazda herhangi bir şekilde tv izleyemez miyim acaba ??? şimdiden teşekkürler

A101 de 50 TL ye uydu alıcısı var onlara bir bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan007

Merhaba yaklaşık bir ay önce Lg 43lh590v smart tv satın aldım.Servis kurulumu yaptı ve herşey sorunsuzdu ancak aldığım günden bu yana iki üç günde bir kanal listesi sürekli favoride olmasına rağmen televizyonu kapatıp tekrar açtığımda kendiliğinden favoriden çıkıyor ve ben tekrar favori kanal listesini açmak zorunda kalıyorum.Bu arada tv izlerken yaklaşık iki günde bir ekranın sağ üst köşesinde kanal listesi güncellendi diye bildirim çıkıyor.Acaba bu sorun bununla ilgili olabilir mi?Yoksa resetlemem mi gerekiyor televizyonu?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Otomatik kanal güncellemesini kapatırsanız sorununuz çözülür.
  • Arkadaşlar LM Serisi TV'ler için oyun/uygulama indirebileceğimiz bir kaynak yok mu? İndirip usb'den tv'ye kurabileceğimiz?
    Yeni uygulama edinmenin yanısıra tv'ye kurduğum bazı uygulamalar LG Smart World'ten kaldırılıyor fakat önceden kurulmuş olan uygulama tv'de çalışıyor. (Örn. Internet Speed Test uygulaması şuanda LG Smart World'te yok ama ben önceden yüklediğim için kullanmaya devam ediyorum.)Bu tür kaldırılan uygulamalar bir şekilde netten indirilip tv'ye kurulsa harika olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

quote:

Orijinalden alıntı: mozkan007

Merhaba yaklaşık bir ay önce Lg 43lh590v smart tv satın aldım.Servis kurulumu yaptı ve herşey sorunsuzdu ancak aldığım günden bu yana iki üç günde bir kanal listesi sürekli favoride olmasına rağmen televizyonu kapatıp tekrar açtığımda kendiliğinden favoriden çıkıyor ve ben tekrar favori kanal listesini açmak zorunda kalıyorum.Bu arada tv izlerken yaklaşık iki günde bir ekranın sağ üst köşesinde kanal listesi güncellendi diye bildirim çıkıyor.Acaba bu sorun bununla ilgili olabilir mi?Yoksa resetlemem mi gerekiyor televizyonu?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Otomatik kanal güncellemesini kapatırsanız sorununuz çözülür.

Otomatik kanal güncellemesi kapalı ama hala bu bildirim geliyor ve ayrıca favdan çıkma sorunu devam ediyor.

• Uh635 bir turlu kanal siralama yapamiyorum 1 ile 775 arasindaki kanallar degistirilemez diyor anladigim kadariyla servis kurulum sirasinda digiturk ve dsmart uydularinida taramaya ekledigi icin yapilamiyormus hazirda sadece bu uydulari kaldirma sansimiz var mi yoksa chansort ile mi halledicez illa ki kafam allak bullak oldu

Bide bu chansort icin usb'yi yapilandirmamiz mi gerekiyor yardimci olabilecek var mi ?

• Beyler lg smart app de digiturk play neden kalkmis eskiden vardı :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz99

Uh635 bir turlu kanal siralama yapamiyorum 1 ile 775 arasindaki kanallar degistirilemez diyor anladigim kadariyla servis kurulum sirasinda digiturk ve dsmart uydularinida taramaya ekledigi icin yapilamiyormus hazirda sadece bu uydulari kaldirma sansimiz var mi yoksa chansort ile mi halledicez illa ki kafam allak bullak oldu

Bide bu chansort icin usb'yi yapilandirmamiz mi gerekiyor yardimci olabilecek var mi ?

LG 55LB730V tv mi fabrika ayarlarına döndürdüm biraz ağırlaşmıştı. tabi kanllar gitti. önce türksatı seçtüm kanalları buldu ama sıralama yapacağım zaman sizdeki uyarıyı verdi. sonra turksat digiturk yazan yeri seçtim. ondan sonra istediğim gibi kanal sıralamasını yaptım. ne alakaysa.

• Merhaba benim bir sorum olacaktı ben ne yaptıysam bir türlü TRT'nin HD kanallarını bulamadım bulduğumda da sinyal yok hatası aldım hep bu kanalları nasıl bulabilirim ?
  • Tv'nin dahili uydu alıcısını kullanıyorsanız TRT'leri Hd kanallarını seyretme şansınız %20 ihtimal.
    Arama yaptığınızda şanşa sinyal buldunuz diyelim bu seferde sağlıklı seyredemezsiniz, sürekli görüntü kesilmesi oluyor.
    Malesef genelde yaşanan bir problem bu, harici bir uydu alıcısı kullanmanız gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaten34

Tv'nin dahili uydu alıcısını kullanıyorsanız TRT'leri Hd kanallarını seyretme şansınız %20 ihtimal.
    Arama yaptığınızda şanşa sinyal buldunuz diyelim bu seferde sağlıklı seyredemezsiniz, sürekli görüntü kesilmesi oluyor.
    Malesef genelde yaşanan bir problem bu, harici bir uydu alıcısı kullanmanız gerekli.

Teşekkür ederim.
  • Ben bütün TRT kanallarını kendi uydusuyla izliyorum. Bi sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG

Ben bütün TRT kanallarını kendi uydusuyla izliyorum. Bi sıkıntı yok.

Aynen bende de sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.