Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
313.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv modeliniz LB652 ve Trt kanallarını HD seyredebiliyorsanız şanslı %20 azınlık içindesin demektir :D
  • Bendeki 55lb730v modeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEKTOR-NG kullanıcısına yanıt
    Soruyu soran arkadaşla aynı tv modeline sahip olmadığınız için size iyi seyirler hocam.
  • Selamlar

aşağıda bende bulunan 2 adet TV ve 1 adet akıllı (sihirli) kumandanın bilgilerini veriyorum.

LG 47LM620S - ZE TV
    Wi-fi yok - akıllı (sihirli) kumanda yok

LG 47LB670V TV
    Wi-fi var - akıllı kumanda var

LG AN-MR500G akıllı (sihirli) kumanda

elimdeki akıllı kumanda LM 620 S modeline uyumlu mudur? ses açıp kapıyor ama fare fonksiyonu bu TV de çalışmıyor. LB 670 V modeline zaten tamamıyla uyumlu. Eğer 620 S modeline uyumlu değilse hangi model akıllı kumandayı almam gerekir?

Ayrıca yine LM 620 S modeline interneti ethernet kablosuyla bağlıyorum. Wi-fi ile bağlanmam için TV ye hangi aparatı takmamı önerirsiniz? (orjinal LG cihazı mı gerekir yoksa henhangi bir wi-fi cihazı yeterli olur mu?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaten34

Soruyu soran arkadaşla aynı tv modeline sahip olmadığınız için size iyi seyirler hocam.

Eyvallah. Bunlar bir yana cidden tv den. Çok memnun. İlk aldığımda beklemediğim özellikler ile geldi. Hele youtube kullanımı ve akıllı kumanda şahane eternet ile bağlantı çok verimli. Neyse herkese iyi seyirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lg an wf 500 aparatı lg LW 650 S tv ye uyarmı interneti vermek için. ? Yardımcı olabilirmisiniz

• Arkadaşalar 58uh635v tv geldi kanal aramada sadece 60 kanal buluyor ve kanalların yarısında fazlası TRT versiyonları. neyi eksik yapıyor olabilirim ?
    uydu ayarlarını detaylı yazabilecek biri var mı? eski videolara bakıp yapıyorum(webos 1-2) olmuyor delircem
  • Fabrika ayarlarına geri döndürüp gereksiz programları kaldırdım. Bariz bir şekilde tv hızlandı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranın ön panelinde genellikle beyaz renk geldiğinde farkedilen yukarıdan aşşağıya doğru sanki sıvı akması gibi bir iz var nedeni sizce ne olabilir? Led ön paneli söküp (koruma panelini) temizleme olabiliyormu? teşekkürler
  • Sevgili arkadaşlar bugün itibari ile alınabilecek 1500-2000 TL aralığında, LG smart TV önerebilir misiniz?

En son LG lm 660s almıştım. Ondan beri tv lerle ilgilenmiyorum. Haliyle unuttum. Ama 660s in özellikleri de çok güzeldi.

USB bağlantısı, hdmi bağlantısı, smart TV, Internet vs. Aradığım özellikler. Yardimci olursaniz sevinirim.

• beyler cümleten sa lg 55 uh 615 almayı düşünüyorum sizce bu ürün performans ve fiyatı sizce nasıldır vatan teknosa media mark ortak fiyat 3.400 tl vatan gece indiriminde 3000 bin tlye kadar düşürüyor sizce bu fıyata urun nasıldır teşekkür ederim .....
  • X box LG lm serisinde çalışır mı arkadaşlar? Ona göre almayı düşünüyorum.

• Arkadaslar lg 49uh610n tv aldim 1 adet usb girisi var. Acaba cogaltici taksam calisirmi?

• Merhaba arkadaşlar, 55LA640s kullanıyorum, televizyona otomatik güncelleme geldi (04.28.14 güncellemesi) ben de okeylemiş bulundum, güncellemeyi yükledikten sonra model numarasına bakıyorum 740z gibi bir şey görünüyor ve hdmi lerin hiçbirisi çalışmıyor, elinde bundan önceki bir firmware dosyası olan varsa çok yardımcı olacaktır, şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

X box LG lm serisinde çalışır mı arkadaşlar? Ona göre almayı düşünüyorum.

evet çalışır lg lm660s serisi televizyonum var kullanıyorum
  • fakcakaya kullanıcısına yanıt
    Merhaba ; 2016 serisi MR650 model kumanda kullanabilirsin servislerden temin edebilirsin.

(MR600 geçen senenin çalıştırmıyor.)
  • Merhaba Forum üyeleri,
    LG 55LM660S tv sahibiyim.

Ancak konsol üzerine koymak için masa üstü standına ihtiyacım var.
    daha önce ihtiyaç duymadığım için 2 el alırken sormamıştım bile.
    eğer forumda yer alan sizlerde bu parçaya sahip olan ancak kullanmayan-kullanmayacak olan varsa bana ulaşabilir mi?

Teşekkürler.
  • beyler acil yardıma ihtiyac var lg 49 770v aldım yeni kuruldu trt4 k cekıyordu tv kapatıp acınca 4 k listeden kayboldu o kanalı bir turlu bulamıyorum silinmiş gibi varmı cozumu olan
  • texas_selim T kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına donup tekrar arama yaptırın

• CheErnesto kullanıcısına yanıt
    Çalışır ama kesinlikle bu şekilde tvnizi kullanmayın.
    Nedeni;
    Tv malzeme kalitesi + 0,30 centlik çoğaltıcı + elektrik voltaj dengesi + evdeki elektrik tesisatı
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.