Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
312.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım o tek girişli usb uzatma kablosu oluyor.benzerını gördüm.samsung one connect box gibi kutu olsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 27 Ekim 2018; 2:29:53 >
  • Uk6950 kullananlar bunun servis menüsüne nasıl giriliyor? Yeni kurulum yapıldı tv saatine bakmak istiyorum. Ayrıca bu tv'yi standının üstünde kullanıyorum fazla oynuyor gibi, bu normal mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Bu youtube uygulamasında ekran paylaşma olayı sınırlandırılmıyor mu? Wifi'ye bağlı olan istediği gibi bağlanıyor. Komşu ile birlikte kullanıyoruz interneti, komşunun çocuğu youtubedan birşeyler izlerken yanlışlıkla paylaş tuşuna basıyor ve bizim tvde ekranı paylaşıyor.
    Bu işe bir sınırlandırılma getiremiyor muyuz? Bir şifre vs
  • Merhaba arkadaşlar. Evimde 4 senedir kullandığım tv birden ekran bulanık oldu ses vs başka sorun yok sadece ekran bulanık. Nedeni nedir bilen varmı acabaa.

Bu videodaki sorunun aynısını şu anda bende yaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Evimde 4 senedir kullandığım tv birden ekran bulanık oldu ses vs başka sorun yok sadece ekran bulanık. Nedeni nedir bilen varmı acabaa.

Bu videodaki sorunun aynısını şu anda bende yaşıyorum.

• Merhaba 42lm660s tv kanallar yanlışlıkla sildik. Geri gelmeyince fabrika ayarlarına döndürdük , kanal arama yaptık ve geri yükledik. Ancak YouTube vs gitti, bunu nasıl geri getirebilirim.son olarak Netflix yüklemek istiyorum mümkün mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

Merhaba 42lm660s tv kanallar yanlışlıkla sildik. Geri gelmeyince fabrika ayarlarına döndürdük , kanal arama yaptık ve geri yükledik. Ancak YouTube vs gitti, bunu nasıl geri getirebilirim.son olarak Netflix yüklemek istiyorum mümkün mü ?
    menü de LG store olması gerekiyor, WEBOS mevcut değil mi?
  • Hayır Yok 5 senelik tv. LG store uygulamalarında da Yok. USB den falan manuel olarak yüklemek mümkün mü ?

• Merhabalar,
    Lg 55sk8100 tv kullanmaktayim. Iptv uzerinden maç yayınlarında futbol topu yuksek hizlara çıktığında topun goruntusunde goz kirpmalari olmakta bu neden kaynaklidir ve nasil duzeltilebilir.

• lg 43uk6470 plc mi samsung ue 49mu7400 mu? lg 100 lira ile daha pahali. bugun geldi bu zam. 1 haftadir takip ediyordum.

• Merhaba,
    Uk6470 için sıralı kanal listesi paylaşabilecek varmı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baris_1992 B kullanıcısına yanıt
    İp tvlerde normal bu

• Arkadaşlar bir sorum olacak;

LG55UF8507 ve LG47LA660S televizyonlarım mevcut, elimdeki Bose QC35 Bluetooth kulaklığı bir türlü iki televizyona da bağlayamadım. LG Kablosuz Ses Eşleştirme üzerinden cihaz tara diyorum ama bir türlü kulaklığı görmüyor;

Televizyonlarda bluetooth özelliği yok da ben mi bilmiyorum?

• Merhabalar, evimde Smart Tv özellikli LG 42lw5500 model tv var. Cihazda wi-fi özelliği olmasa da kablolu bağlantı ile smart tv sorunsuz çalışıyordu.

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca tv'yi internete hiç bağlamadım, bugün internete bağlamamla birlikte smart tv arayüzü kendini güncelledi ve YouTube Facebook vs. uygulamaları kaldırdı. App yükleme mağazasında gittiğimde bu uygulamaları göremiyorum, sanırım LG desteği kaldırmış.

Bu cihazda tekrar youtube netflix vs. izleyebilmenin bir yolu var mı downgrade gibi?
  • Merhaba evdeki tv bozuldu yenisine bakiyorum. 55 inc önerebileceginiz varmi acaba.

• Merhaba arkadaşlar yaşadığım sorunu videoya çektim bu sorunun ne olduğunu bilen varmı yaklaşık 2 haftadır böyle birden oldu ve ne yaptıysam düzelmiyor.

Çağdaş Kırdaryoutube
    Lg tv ekran titreme sorunu.
    https://youtu.be/rB0RgTAukP8

• arkadaşlar benim tv LG 55LB730V 55'de şu yeni çıkan codec x265 yüzünden bazı filmler oynatılamıyor.
    sizdede durum böylemi. bir güncelleme ile lg bu işi çözer ama acaba bunu istiyormu veyahut bir taleptemi bulunmak lazım.

bahsi geçen mkv formatında olan filmler. altta ayrıntısını paylaşıyorum.

Writing library : x265 2.9+14-3023bd8b05c0:[Windows][GCC 8.2.1][64 bit] 10bit
  • arkadaşlar lg webos tv kullanıyorum kumanda imleci kayboluyor ve kumanda acma kapama ses açma ve kapama tuşları dışında diğer tuşlar çalışmıyor youtube video açınca bir süre sonra duruyor ve kumanda hiç çalışmıyor sorunun wifi kartı ile ilgili olduğunu düşünüyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu
  • arkadaşlar iyi akşamlar lg4 k tv var yukardaki çanaktaki kablodan tvnin içine yağmur sularından girmiş uydu bölümü arıza veriyo sinyal yok diyo büyük olasılıkla kartı yandı buna ne kadar masraf çıkar garantiye girmez diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar 50 uk 6470 alacağım netfliks ve ps4 için sizce 3500tl civarı na değermi

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.