Şimdi Ara

LG TV Kumandası D-Smart reciever'a sinyal veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG marka LA640s model TV'yi D-Smart uydu alıcı ile kullanmaya başladım. Fakat şöyle bir sorun çıktı. TV'nin kumandasını kullandığımda D-Smart reciver sinyali alıyor ve alakasız işlemler yapıyor. böyle bir sorun yaşayan var mı? ve nasıl çözdü bilgi verebilir mi? d-smart'ı bağlayan bayi bir çözüm getiremedi

Bildiğim kadarıyla D-Smart'la gelen kumanda Akıllı Kumanda diye geçiyor; yani onunla TV'yi de kumanda edebilirim diye anlıyorum. Belki onu TV ile eşleştirip, TV'nin kumandasını kaldırabilirim. Fakat merakettiğim şey, TV kumanası üzerindeki tüm fonksyonları kontrol edebilir miyim akıllı kumanda ile (3D, smart tv vs..) ??

• quote:

Orijinalden alıntı: muratefendi

LG marka LA640s model TV'yi D-Smart uydu alıcı ile kullanmaya başladım. Fakat şöyle bir sorun çıktı. TV'nin kumandasını kullandığımda D-Smart reciver sinyali alıyor ve alakasız işlemler yapıyor. böyle bir sorun yaşayan var mı? ve nasıl çözdü bilgi verebilir mi? d-smart'ı bağlayan bayi bir çözüm getiremedi

Bildiğim kadarıyla D-Smart'la gelen kumanda Akıllı Kumanda diye geçiyor; yani onunla TV'yi de kumanda edebilirim diye anlıyorum. Belki onu TV ile eşleştirip, TV'nin kumandasını kaldırabilirim. Fakat merakettiğim şey, TV kumanası üzerindeki tüm fonksyonları kontrol edebilir miyim akıllı kumanda ile (3D, smart tv vs..) ??

bende böyle bir sorun yok ama asıl, d smartın dev gibi dandik kumandasını atsakta sihirli kumandayı her ikisi için kullansak olmaz mı?

• Aynı sorunu yaşadım. Televizyonum Toshiba ve televizyonun kendi kumandası receiverde saçma sapan işlemler yapıyor. Receiver Vestel'di. Değiştirdim Humax verdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.