Şimdi Ara

LG TV LED Panel Arızası.Garanti biteli 7 ay oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Bir yakına aldığım 2013 serisi LG marka 42" TV'nin Dün durduk yere görüntüsü gitti.Servisi aradım ve servis cihazı götürdü, 400₺ fiyat çıkardı. Onay verdim, Yarın onarıp getireceklerini söylediler.
    Şimdi kafama takılan sorunlara gelince; şikayetvarda araştırdığıma ve gördüğüme göre LG tvler, garantisi bittikten sonra 3-10 ay içerisinde led panel arızası çıkartıyor. Şikayetvar'daki arızaların çoğu led arızası ve hemen hemen aynı süreler içerisinde verilen arıza.
    Kendi evimdede 2014 LG tv mevcut, bu televizyonda böyle bir sorunla karşılaşmadım ama 2013 serisi cihazlarda hemen hemen yakın tarihlerde panel arızası vermesi Lg markasının güvenirliliği konusunda kafamda soru işaretleri oluşturdu.
    Şimdi cihazın garanti süresi bittiğinden dolayı, ürünün ayıplı ürün sayılması konusunda herhangi bir şey yapabilirmiyim? Yoksa 400 liranın üstüne soğuk su mu içmeliyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet garanti biteli birkaç ay oldu ve arızalandı benimki de. TV'nin içindeki saat geri sayıyor sanki. Geçmiş olsun.
  • Bende de 49LB620V vardi. Ortasinda beyaz işik cikti. Garanti bittikten 3 ay sonra verdi arizayi.

• Hayır yapamazsınız. Ayıplı mal kavramı, satın alım tarihinden sonraki ilk 6 ay için geçerlidir. Garanti de bittiyse yasal olarak sizi haklı çıkaracak bir durum yok ne yazık ki. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.