|
LG TV'lerde yeni dönem: Philips Hue Sync desteği geliyor

-
-
DH haber içeriğinden birşey anlamadım.Haberin altındaki kaynağı gittiğimde meseleyi tam anlamı ile anlamış oldum.
-
"Pahalı bir sisteme gerek olmadan" Philips Hue Sync en pahalı sistem zaten bu işi yapan. Uygulaması da ucuz değil. Ama en iyisi tabi.
-
Uygulama tek seferlik alınabiliyor mu yoksa abonelik şeklinde mi? Eski tv’lere de gelirse harika olur. C1 oled kullanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni Philips OLED TV'lerde bile olmayan özellik neden LG TV'lere geliyor anlamıyorum.
-
Bu özellik için satın alacak arkadaşlara ufak bir uyarı geçelim. Aynı özellik Samsung'un yeni nesil televizyonlarında mevcut fakat ülkemizdeki Tizen uygulama marketinde sebebini bilmediğimiz bir kısıtlama olduğundan dolayı uygulamayı indiremiyoruz-kullanamıyoruz. Umarım LG televizyonlar için bu uygulama ülkemize yasaklı olarak gelmez.
-
Yazılım için 350$ iyi para. Bunun bir de lambası şusu busu var. Eskiden yazıcı üreticileri yazıcıyı zararına satar kartuştan voleyi vururdu. Sonra doldurması, muadili falan çıktı da o huylarını bıraktılar. Gelecekte de TV'yi zararına satıp ekosistemden voleyi vuracaklar anlaşılan. 12.750TL yazılım için para.
-
Dün LG G4 Tv’me uygulamayı kurdum çok güzel çalışıyor aylık fiyatı149 TL. Ömür boyu satın almak isterseniz 5000 küsür TL
-
Eğer televizyon seri numarasıyla ilgili bir kısıtlama yoksa VPN iş görebilir. Telefonunuza VPN kurun, hotspot açın, tv'yi bağlayın. Uygulamayı indirmeyi deneyin. Sonrasında VPN'e gerek de kalmaz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Şubat 2025; 20:50:48 >
-
Hue değil ama ambilight özelinde konuşucam, neredeyse 10 yıldır 3 tarafı da ambilight olan bir philips televizyonumuz var. İlk alındığı 1-2 ay dışında bir kere bile ışıklarını açarak kullanmadık. Göz yoruyor, filme odaklanamıyorsun, gereksiz bir ışık gösterisi. Almak isteyen heves eden varsa almayın çok da gerekli bişey değil :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 26 Şubat 2025; 18:22:21 >
-
O para yazılım için değil. HDMI girişine takılan bir kutu var, Hue Bridge ile iletişim kuran. Onun fiyatı. Yazılım için tek televizyona 115 dolar toptan veya 3,5 dolar aylık abonelik istiyorlarmış.
-
Uygulama mağazası özelinde ülkemiz için bir kısıtlaması bulunuyor. Eğer Samsung televizyonun ilk kurulumunu yaparken ülke olarak Almanya/İngiltere gibi bölgeler seçilirse uygulama mağazasında hue sync app görülebiliyor. Fakat bu yöntemin dezavantajı da exxen, tod tv gibi yerli uygulamaları yabancı marketlerde bulamıyor olmak.
-
Sizin ki eski model bir televizyon olduğu için öyle sanırım yeniler de ışıklar çok daha otantik bir hava katıyor ve gözü almıyor. Ayrıca çok havalı duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modeller arasında bir fark yoktur bence, yeni olunca gözü almıyor vs diyemeyiz, kişisel deneyim herkeste farklı olabilir. Hoparlörün, modemin üstündeki ışıklar rahatsız ediyor diye siyah bant çeken biri olarak beni rahatsız ediyor ambilight.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz gibi kişisel deneyim herkeste farklı olabilir . Belki de sadece sizi rahatsız ediyor ama biz çok memnunuz .
Uygulamaya para verene kadar HDMI 8K kutuyu almak daha mantıklı, sonra TV değiştirince başka marka TV alırsan bi de o mağazada para vermek gerekir.
Geçen sene TV alırken tesadüf üzerine Philips’in kendi televizyonlarından Ambilight Hue özelliğini dahili olarak kaldırdığını öğrendim, Vatan’dan 85” aldığım TV yi iade edip bir önceki senenin televizyonunu aradım, piyasada tek tük kalmıştı o da 85” yoktu mecburen 75” almak zorunda kaldım. Bunun için Philips Hollanda ile yazıştım. Kaldırılmasının sebebi de televizyonu üreten şirket ile ışığı üreten şirket farklı şirketlermiş ve anlaşamamışlar. En azından bana söylenen bu, ama büyük ihtimalle televizyonlardaki işletim sistemini değiştirmiş olmaları ve yazılımı entegre etmekle uğraşmak istememeleri. Kutuyu güncellemek daha kolay olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 26 Şubat 2025; 19:12:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylık iyiymiş. Ama donanım pahalı. Zaten aynı işi yapan Çin malı bir dünya cihaz yok mu? Bir ara Arduino ve Raspberry Pi için devre şemaları ve program kodları vardı. Onlara gün doğar.
O kötüymüş. LG webOS'ta uygulama mağazasının konumunu Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden seçebiliyorsunuz ve sonradan da değiştirebiliyorsunuz. Mağaza konumunu değiştirdiğiniz için daha önce yüklediğiniz uygulamalarda silinmiyor. Mesela benim TV'de hem Türkiye'den platformlar, hem de farklı ülkelerden yüklediğim Max, Paramount+, Viaplay, DAZN gibi platformlar mevcut. Hepsi sorunsuz çalışıyorlar ve güncelleniyorlar.
-
LG TR markette mevcut. Samsung gibi bir kısıtlama yok.
-
Hocam tv niz 2024 serisi mi? WEB OS 24 kurulu 2023 C34la cihazımda uygulama gözükmüyor. 2024 ve üzeri modellerede mi gecerli tam emin olamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hue değil ama ambilight özelinde konuşucam, neredeyse 10 yıldır 3 tarafı da ambilight olan bir philips televizyonumuz var. İlk alındığı 1-2 ay dışında bir kere bile ışıklarını açarak kullanmadık. Göz yoruyor, filme odaklanamıyorsun, gereksiz bir ışık gösterisi. Almak isteyen heves eden varsa almayın çok da gerekli bişey değil :D
|
Benzer içerikler
- final cut pro fiyat
- whatsapp durum kaç saniye
- opera video indirme eklentisi
- telegram premium fiyat
- whatsapp kullanıcı adı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X