Şimdi Ara

LG tv LH5000 yoksa LH7000 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuların içine soruyu soracaktım ama kimse sorulara bakmıyor bile, çogunluk kendi işini halledince vın turizm, bende ayrı sorayım dedim siz ne dersiniz acaba ben bunların 82 olanını alacagım hangisini alayım arada fazla fiyat farkı yok para önemli degilde 5000 varken 7000 almak mantıklımı birinde 200Hz var digerinde 100 brinde bulutut var digerinde tut yok bir zahemt yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Edremit1945

Konuların içine soruyu soracaktım ama kimse sorulara bakmıyor bile, çogunluk kendi işini halledince vın turizm, bende ayrı sorayım dedim siz ne dersiniz acaba ben bunların 82 olanını alacagım hangisini alayım arada fazla fiyat farkı yok para önemli degilde 5000 varken 7000 almak mantıklımı birinde 200Hz var digerinde 100 brinde bulutut var digerinde tut yok bir zahemt yardım

Evet arkadaşlar bende bu ikilemdeyim yardımlarınızı esirgemeyin...
  • forumculuk ruhu adına yardım
  • hangisi isteginizi karsılıyorsa onu alacaksınız sonucta farkları kendınız de yazmıssınız...
  • tam bilsem soram burayada, sdece şunu merak ettim satıcıyada teknosayada sordum, bana dedilerki 7000 mkv oynatıyor ama 5000 oynatmıyor bu dogrumu acaba eger 5000 mkv oynaıyorsa hiç seçmeden 5000 alırım yoksa direk 7000 1600 tl zaten pahalı degil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.