Şimdi Ara

Lg Tv Series X 120 Hz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba LG TV kullanıyorum SeriesX aldım TV 120 Hz destekliyor ama cihazı 120 Hz aldığım zaman oyun içinde problem yok faka Xbox ana ekranında attığım videoda ki gibi git gel yapıyor ama misal warzone oynuyorum hiçbir sıkıntı veya başka bir oyunda bu problem olmuyor sadece ana ekranda yapıyor ve TV sağ üst köşede Anlık Oyun Yanıtı çalıştı yazıyor o ayarı da kapattım ama sorun devam etti ne zaman XboX menüden ayarı 120 Hz den 60 Hz çekersem o gitme gelme bitiyor fotoları ve videoyu koyuyorum bilen başına gelen vs. varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar
    Lg Tv Series X 120 Hz Lg Tv Series X 120 Hz Lg Tv Series X 120 Hz Lg Tv Series X 120 Hz Lg Tv Series X 120 Hz Lg Tv Series X 120 Hz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aynı sorun bende de vardı. Tv’m sony xh9096 (120hz /2.1 destekli)

Sorun ilerledi ve şuan bu tv’de xbox siyah ekranda kalıyor ama 1080p farklı bir tv’de çalışıyor.

Bana kalırsa sorun xbox portu kaynaklı yarın servise yolluyorum ( order oluşturdum)

Bakalım ne olacak… MS tarafı bir türlü sorunsuz konsol yapmayı beceremedi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun kullandığınız hdmı kablo ile alakalı. Paugge marka 4k 120Hz destekli kabloları alıp deneyin.

https://www.entepeteknoloji.com/Sertifikali-hdmi-21-kablolar/Paugge-Hdmi21-ATC-Sertifikali-1Metre-HDMI-Kablo-7NA8K1PRO

Oldu da yaşanan sorun düzelmedi, firmaya ürünü iade edebilirsiniz.Ben dahil bir çok kişi bu sorunu kabloyu değiştirerek çözdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 26 Eylül 2021; 16:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gggkkknnn G kullanıcısına yanıt
    Yıllardır Xbox kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım sorununuz büyük ihtimal tv kaynaklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paugge kablo aldım denedim sorun devam ediyor…

İnternetten “xbox series x flickering problem” ya da “xbox no signal / death screen problem” yazarsanız sorun yaşayan belki 100’lerce kişi bulursunuz….

Tr’de sorun yaşayan çok kişi var bence, çoğu kişi 4k 120 fps oynamıyor bu nedenle sorunun farkında değiller

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bu nesil konsollar hangi adam akıllı oyunu 4K 120 fps acıyor ki ? Tetris falan oynamak için çok kasmayın bu kadar bu cihazların 4K 120 fps verecek gücü yok 4K 60 fps yada 2K 120 fps nesli bu nesil. Bir sonraki nesilde bile doğru düzgün 4K 120 fps göreceğimizi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 26 Eylül 2021; 17:5:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YCC 422 ye izin ver tikini kaldirip, renk derinligini 8 bit e ayarlayip bir dene istersen, bakalim limited rgb de yapacak mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam bende şöyle durum var çözünürlüğü 4K 120 Hz yapıp oyunu açarsam istediğin kadar oyna WarZone ne kesilme ne kararma ne kapanma ama ne zaman oyunda iken mesela ana ekrana dönüş yapıyor tv ekranı kararıp geri geliyor ilk mesajımda ki video da örneği var ama bu olay oyun içinde olmuyor port arızalı desem oyunda da yapar veya 1440p de de yapar mutlaka bir ayarda sıkıntı var cozemedim

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    denedim diye hatırlıyorum ama tekrar bakarım akşam hocam

• En son fotodaki biti 8 yapacaksın diğer ayarlar doğru. Series X’in içinden çıkan kabloyu kullanacaksın başka marka kabloya gerek yok. Yine sorun devam ediyorsa konsol kaynaklı sorun olabilir bir de hem xbox ın hem de tv nin görüntü ayarlarını resetlemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ya gerçekten anlayamadım 4K 120 Hz alıyorum oyun açıyorum hiçbir sorun yok ama ana menüye dönünce TV ekranı kapanıp geri açılıyor çözünürlüğü 1440P 120 Hz yapınca sorun ortadan kalkıyor gerçekten çok enteresan sizce bunun için garantiye yollamalimıyım cihazı eğer yollarsam bağlantı kablolarını yollamaya gerek var mı yoksa sadece cihaz mı yollanıyor

• vay arkadaş ya cekmecede 2-3 tane HDMI kablo vardı hadi dedim bir tanesini deneyeyim bütün sorun çözüldü ne kapanma ne titreme bütün ayarları açık bütün video modları aktif çokta rahatladım herkese ilgi alaka için teşekkürler kafanızı sisirdim

@Philipp_Plein
    @Buyukbaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mmuratsal

vay arkadaş ya cekmecede 2-3 tane HDMI kablo vardı hadi dedim bir tanesini deneyeyim bütün sorun çözüldü ne kapanma ne titreme bütün ayarları açık bütün video modları aktif çokta rahatladım herkese ilgi alaka için teşekkürler kafanızı sisirdim

@Philipp_Plein
    @Buyukbaba

Kablonun hdmi 2,1 destekli olduğuna emin misin ki?

• blackprague kullanıcısına yanıt
    valla kablo 2.1 değil muhtemelen ama şu an 4K 120 Hz ayarlı ve Call of Duty WarZone oynuyorum menülerde gezdim 15-20 dk hiç problem yaratmadı şükür hiç birşey anlamdım zaten TV nin oyun modu yazısı yanına Hdr game yazısı geldi direk 🤗

• quote:

Orijinalden alıntı: mmuratsal

valla kablo 2.1 değil muhtemelen ama şu an 4K 120 Hz ayarlı ve Call of Duty WarZone oynuyorum menülerde gezdim 15-20 dk hiç problem yaratmadı şükür hiç birşey anlamdım zaten TV nin oyun modu yazısı yanına Hdr game yazısı geldi direk 🤗

Tamam iyi hoş da kablo 2.1 değilse 4k 120hz olmaz xbox onu 2k olarak algılıyordur o yüzden sorun kalmamıştır.

Şu an ayarlarım böyle

Lg Tv Series X 120 Hz

• mmuratsal kullanıcısına yanıt

İlginç, demek ki kablonun bir numarası yok. Sorunun çözülmesine sevindim hocam.

teşekkür ederim hocam

• mmuratsal kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun

• bu arada yeni birşey daha keşfettim TV kumadansindan Xbox menulerde gezebiliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.