Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 49SM8600 KULLANICI YORUMLARIM:

-Kanal geçişleri çok hızlı değil ama çok yavaş ta değil bence normal,göze batmıyor
    -Odam 23 m2, acaba küçük mü aldım diye endişeliydim ama odaya büyüklüğü yeterli geldi
    -4k performansı özellikle youtube da çok başarılı,gözler bayram ediyor. 4k Netflixte de çok iyi ama nedense youtube kadar başarılı değil
    -TV yi almamdaki en büyük neden dolby atmos-vision du,özellikle yorumlarda nerdeyse sinema performansı alırsınız vs deniyordu ama ben aman aman bir fark göremedim, tv de filmleri genelde gece izliyorum bu yüzden tv nin sesini çok açamıyorum belki bu yüzden farkedemedim bilmiyorum.Yada bu özelliklerden tam performanslı yararlanmam için bir ayar falan yapmam gerekiyorsa bilen yazarsa sevinirim
    -Tv nin gündüz performansı çok iyi ama GECE PERFORMANSI MAALESEF KÖTÜ
    -Kumanda çok başarılı ve kullanışlı,bildiğim kadarıyla bu özellikteki kumanda diğer tv lerde yok(airmouse,Türkçe komut vs)
    -Ps4 ü tv ye bağlamadığım için ps4 performansını değerlendiremeyeceğim
    -Normal tv yayını ve ses performansı çok iyi,ses de 15 seviye çok yeterli(benim odam 23m2) ki max 100 e kadar çıkabiliyorsun
    -Bu arada şunu da belirteyim;Tv de ufak tefek bir-iki ayar dışında hemen hemen hiçbir ayar yapmadım kurulduğu şekilde izliyorum diyebilirim0||

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

LG 49SM8600 KULLANICI YORUMLARIM:

-Kanal geçişleri çok hızlı değil ama çok yavaş ta değil bence normal,göze batmıyor
    -Odam 23 m2, acaba küçük mü aldım diye endişeliydim ama odaya büyüklüğü yeterli geldi
    -4k performansı özellikle youtube da çok başarılı,gözler bayram ediyor. 4k Netflixte de çok iyi ama nedense youtube kadar başarılı değil
    -TV yi almamdaki en büyük neden dolby atmos-vision du,özellikle yorumlarda nerdeyse sinema performansı alırsınız vs deniyordu ama ben aman aman bir fark göremedim, tv de filmleri genelde gece izliyorum bu yüzden tv nin sesini çok açamıyorum belki bu yüzden farkedemedim bilmiyorum.Yada bu özelliklerden tam performanslı yararlanmam için bir ayar falan yapmam gerekiyorsa bilen yazarsa sevinirim
    -Tv nin gündüz performansı çok iyi ama GECE PERFORMANSI MAALESEF KÖTÜ
    -Kumanda çok başarılı ve kullanışlı,bildiğim kadarıyla bu özellikteki kumanda diğer tv lerde yok(airmouse,Türkçe komut vs)
    -Ps4 ü tv ye bağlamadığım için ps4 performansını değerlendiremeyeceğim
    -Normal tv yayını ve ses performansı çok iyi,ses de 15 seviye çok yeterli(benim odam 23m2) ki max 100 e kadar çıkabiliyorsun
    -Bu arada şunu da belirteyim;Tv de ufak tefek bir-iki ayar dışında hemen hemen hiçbir ayar yapmadım kurulduğu şekilde izliyorum diyebilirim0||

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam.

Alıntıları Göster
    Hocam mtb, wireless açık olmasına rağmen tv internet e bağlanmıyor. Neden acaba? Telefondan bağlanıyorum fakat tv bağlanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam mtb, wireless açık olmasına rağmen tv internet e bağlanmıyor. Neden acaba? Telefondan bağlanıyorum fakat tv bağlanmıyor

Alıntıları Göster
    Hocam modem ac kapa yapın düzelir
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    hocam iyi niyetli olarak emek gösterip o kadar uğraşmışsınız ama gündüz ışık alan ortamda bu testler yapılmaz yapılsada bir anlamı olmaz kullanıcıları yanıltmaktan başka...

• kısaparlement K kullanıcısına yanıt
    Orada dikkat ederseniz iki tane video var birisi tamamiyle gündüz diğeri tamamiyle gece incelemesi, Özellikle gündüz bu sızmalaeın gözükmeyeceğini göstermek için uğraşıp iki tane video çektim,
    Ki bende video içinde anlatıyorum bu durumu gündüz anlaşılması imkansız mağaza ışıklarında bile anlaşılması mümkün değil bu durumun diye, sanırım incelemeleri açmamışsınız bile,
    Çok emek var arkadaşlar bu videolarda, izlemeden etmeden eleştirmeyin lütfen, ben satıcı değilim samsungcu değilim birşey lg ci değilim birşey değilim,
    İnternette hiç olmayan birebir kullanıcı incelemesi var hiç olmayan, her yönüyle de anlatıyorum artı eksi,
    Biraz insaf lütfen,
    Zaten gerçek bilgi paylaşan çok az kaldı, az insaf lütfen
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 6 Şubat 2020; 17:51:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın hocam ben tek video alıntı yapıldı sandım ikincisini görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Orada dikkat ederseniz iki tane video var birisi tamamiyle gündüz diğeri tamamiyle gece incelemesi, Özellikle gündüz bu sızmalaeın gözükmeyeceğini göstermek için uğraşıp iki tane video çektim,
    Ki bende video içinde anlatıyorum bu durumu gündüz anlaşılması imkansız mağaza ışıklarında bile anlaşılması mümkün değil bu durumun diye, sanırım incelemeleri açmamışsınız bile,
    Çok emek var arkadaşlar bu videolarda, izlemeden etmeden eleştirmeyin lütfen, ben satıcı değilim samsungcu değilim birşey lg ci değilim birşey değilim,
    İnternette hiç olmayan birebir kullanıcı incelemesi var hiç olmayan, her yönüyle de anlatıyorum artı eksi,
    Biraz insaf lütfen,
    Zaten gerçek bilgi paylaşan çok az kaldı, az insaf lütfen
    Selamlar

Hocam emeklerinize sağlık gerçekten cok başarılı olmuş sonucta ortada verilen bi emek var.

• Whowerts kullanıcısına yanıt
    Derdine tercüman olan birini görmek güzel şey...

Ben tüm bunları yıllardır anlatıyorum,
    Maliyet ve Oled satma gibi Belirli bir amaç için üretilen çöplük ips panelleri öve öve bitiremiyorlar
    Sonra bizi dinlemiyor malum Satıcıların sözünü dinleyip gidip ips panel alıyorlar,
    Kurulumdan sonra bir bakıyorlarki kazın ayağı hiçte öyle değilmiş
    Bu sefer internetten alanlar iade için kollarını sıvıyor,kurtulup gidip VA panel alıyor.
    Fiziksel mağazadan alanlar ise paneller kucaklarında kalıyor,
    İlgili panelleri kullanıcı oldukları için soranlara ise içleri kanağlasada, bozuntuya vermeden "arkadaşlar bildiğiniz kibi kusursuz panel yok" vs gibilerinden sözler ediyorlar..

• Arkadaşlar bir sorum var,bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Tşkler şimdiden

LG 49SM8600 model tv aldım.Bu tv yi almamdaki en büyük neden de dolby atmos-vision sertifikalarını desteklemesiydi.
    Fakat dolby atmos-vision destekli film açtığımda ne görüntü olarak ne de ses olarak öyle aman aman bir fark göremedim.
    Destekleyen filmleri açtığımda sağ üst köşede atmos-vision uyarısı çıkıyor.
    Arkadaşlar tv den bir ayar vs mi yapmak lazım ekstradan? Yoksa tv lerdeki atmos-vision tv ye hiçbir özellik katmayan abartılmış özellikler mi?
    Kendi açımdan çok büyük hayalkırıklığına uğradım.Böyle olacağını bilseydim aynı özellikte daha ucuz olan sm8200 modelini alırdım.
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum var,bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Tşkler şimdiden

LG 49SM8600 model tv aldım.Bu tv yi almamdaki en büyük neden de dolby atmos-vision sertifikalarını desteklemesiydi.
    Fakat dolby atmos-vision destekli film açtığımda ne görüntü olarak ne de ses olarak öyle aman aman bir fark göremedim.
    Arkadaşlar tv den bir ayar vs mi yapmak lazım ekstradan? Yoksa tv lerdeki atmos-vision tv ye hiçbir özellik katmayan abartılmış özellikler mi?
    Kendi açımdan çok büyük hayalkırıklığına uğradım.Böyle olacağını bilseydim aynı özellikte daha ucuz olan sm8200 modelini alırdım.
    Hocam demo test yaparak bakın veya netflixden bakın.
    Birde sm8200 ile sadece bu fark yok
    100 hz panel farkkı
    A7 akıllı işlemçi farkkı bunlarda var.
    SM8600 görüntü kalitesini sm8200 de almazsınız.

• quote:

Arkadaşlar bir sorum var,bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Tşkler şimdiden

Hocam siz teknosa vatan media market herhangi birini gidin orada direk test edin bence mağzalarda

• quote:

Hocam demo test yaparak bakın veya netflixden bakın.
    Birde sm8200 ile sadece bu fark yok
    100 hz panel farkkı
    A7 akıllı işlemçi farkkı bunlarda var.
    SM8600 görüntü kalitesini sm8200 de almazsınız.

Alıntıları Göster
    Hocam filmleri netflix üzerinden açıyorum zaten ama dediğim gibi ben aradaki farkı anlayamadım.
    Demo testi nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Hocam filmleri netflix üzerinden açıyorum zaten ama dediğim gibi ben aradaki farkı anlayamadım.
    Demo testi nasıl yapıyoruz?

Alıntıları Göster
    Hocam tv intert bağlı değilmi sizin?
  • quote:

Hocam tv intert bağlı değilmi sizin?

Alıntıları Göster
    İnternete bağlı hocam, netflix izleniyor genelde
  • quote:

İnternete bağlı hocam, netflix izleniyor genelde

Alıntıları Göster
    Tamam hocam youtube demo test yazın cıkar test yaparsınız
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.