Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 43UK6470PLC ve 43UK6950PLB modelleri arasında sihirli kumanda dışında bir fark var mı?
    telefondan tv ye yansıtma olayı bu iki modelde de mevcut mu acaba?
  • selam arkadaşlar.. 49uk6470 aldım. kuruluma gelen servis personeli bağlantıları filan yaptı o sırada tam farketmedim ama kanal arama filan yapmadan tüm kanalları kaydetti galiba. daha önceden kurulum yapılmış gibiydi.. böyle bir şey mümkün mü? bir de internet tarayıcısı bölümünde sahibinden, yandex, meteoroloji gibi siteler yer imlerine eklenmişti. bunlar herkeste var mı? yoksa kullanılmış mı diye düşündüm. televizyonun kaç saattir çalıştığına nasıl bakabiliriz, bu tv'de servis menüsüne nasıl giriliyor?
  • 3000 tl ye kadar tavsiye rica edebilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 55UK7550PLA model televizyonum kullanmaya başladıktan yaklaşık 6 ay sonra wifi arızası vermeye başladı. wifi üzerinden netflix vs gibi uygulamalar çalışırken wifi kopması ve akıllı kumandanın çalışmaması gibi sorunlar başlıyor. modemin wifi ayarlarını değiştirip tvyi sıfırlamama rağmen sorun devam etti. Tv ayarlarından kablosuz bağlantı ayarlarına girdiğimde wifi sürekli kendini anlamsız şekilde kapatıp açıyor.

22/01/2020 tarihinde servis gelip incelemek için teslim aldı. Bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsKaRoGLu

LG 55UK7550PLA model televizyonum kullanmaya başladıktan yaklaşık 6 ay sonra wifi arızası vermeye başladı. wifi üzerinden netflix vs gibi uygulamalar çalışırken wifi kopması ve akıllı kumandanın çalışmaması gibi sorunlar başlıyor. modemin wifi ayarlarını değiştirip tvyi sıfırlamama rağmen sorun devam etti. Tv ayarlarından kablosuz bağlantı ayarlarına girdiğimde wifi sürekli kendini anlamsız şekilde kapatıp açıyor.

22/01/2020 tarihinde servis gelip incelemek için teslim aldı. Bakalım sonuç ne olacak.
    Hocam geçmiş olsun ürün değişimi yapar yetkili servis tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

3000 tl ye kadar tavsiye rica edebilir miyim.
    Hocam ekran boyutu kaç inç düşünuyorsunuz?

• LG 55SM9010 özel fiyatımız başladı düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
  • 49 civarı gibi hocam. Ne kadar büyük o kadar iyi

• arkadaşlar merhaba... bilgisi olanlardan bir konuda yardım isteyeceğim LG 55UM7450PLA televizyonumu yetkili servis geldi kurdu ve 3 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum ve memnunum... ama son günlerde kumandanın üzerinde bulunan sesle komut özelliği tuşuna bastığımda "bir dakika bekleyin ses tanıma özelliği aktif olacak" tarzı bir yazı çıkıyor ekranda... bu güne kadar klavye kullanmadan direk sesli komutu kullanıyordum... ama şimdi çalışmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı rica etsem...? sizde durum nasıl aktif mi?
  • 2019 Lg c9 65'' sahibi arkadaslar, TV'nizde ekran koruyucu film var mıydı ilk açtığınızda? Bununla ilgili konular var, yurt dışı forumlardan ve redditten baktigim kadari ile bazı kişilerde koruyucu film varmıi bazılarında yok. LG'den bir yetkiliye sordum bana C9 lardan koruyucu film cikmiyor dedi? Bu açıklama beni süpheye düşürdü. Yetkili ve kullanıcı arkadaslar varsa konu ile ilgili bilgi paylasabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 27 Ocak 2020; 9:42:20 >
  • quote:

49 civarı gibi hocam. Ne kadar büyük o kadar iyi
    Hocam bütçeniz ne kadar ona göre şu ürünü alın diye tavsiye edim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

arkadaşlar merhaba... bilgisi olanlardan bir konuda yardım isteyeceğim LG 55UM7450PLA televizyonumu yetkili servis geldi kurdu ve 3 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum ve memnunum... ama son günlerde kumandanın üzerinde bulunan sesle komut özelliği tuşuna bastığımda "bir dakika bekleyin ses tanıma özelliği aktif olacak" tarzı bir yazı çıkıyor ekranda... bu güne kadar klavye kullanmadan direk sesli komutu kullanıyordum... ama şimdi çalışmıyor bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı rica etsem...? sizde durum nasıl aktif mi?
    Hocam kumanda sorun olabilir yetkili servis gelsin baksın kumanda değişimi yapar düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozensoul

2019 Lg c9 65'' sahibi arkadaslar, TV'nizde ekran koruyucu film var mıydı ilk açtığınızda? Bununla ilgili konular var, yurt dışı forumlardan ve redditten baktigim kadari ile bazı kişilerde koruyucu film varmıi bazılarında yok. LG'den bir yetkiliye sordum bana C9 lardan koruyucu film cikmiyor dedi? Bu açıklama beni süpheye düşürdü. Yetkili ve kullanıcı arkadaslar varsa konu ile ilgili bilgi paylasabilirler mi?
    Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın öncelikle evet doğrdur OLED C9 modellerinde yaklaşık 450 500 adet satış yaptım hiç birinin üzerinde ekran jelatini cıkmıyor.
  • Teşekkür ederim hocam, soru işaretim giderilmiş oldu.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam, soru işaretim giderilmiş oldu.

Güzel günlerde kullanın hocam nasıl görüntü kalitesi falan test ettiniz mi?
  • 3000 tl civarı

• quote:

3000 tl civarı
    Hocam o fiyat aralığında LG de 43 inç var sadece bilginiz olsun.
  • Elimde b7 vardı bir adet, onu satıp c9 aldım hocam. Görüntü kalitesi yine tartışılmaz güzel tabiki. 2017 modellerine göre çok daha seri olmuş. Yapay zekayı da begendim. Parlaklık da gayet yeterli. Oled tv'lerde eksik gördüğüm parlaklık seviyesi tatmin edici olmuş. Ayrıca oled yanıklarına karşı eklenen özellikler de başarılı. Kısacası çok beğendim
  • quote:

Elimde b7 vardı bir adet, onu satıp c9 aldım hocam. Görüntü kalitesi yine tartışılmaz güzel tabiki. 2017 modellerine göre çok daha seri olmuş. Yapay zekayı da begendim. Parlaklık da gayet yeterli. Oled tv'lerde eksik gördüğüm parlaklık seviyesi tatmin edici olmuş. Ayrıca oled yanıklarına karşı eklenen özellikler de başarılı. Kısacası çok beğendim
    Hocam ürün olarak kalite olarak şuan piyasanın tartışılmaz en iyisi ve en başarılısı bundan dolayı AVRUPA da en başarılı ürün seçildi.
    Garantisini uzatmadığsa onuda tavsiye ederim 2 yıldan 5 yıla cıkarabilirsiniz standart 2 yıl kapsayan herşeyi kapsıyor 5 yıl boyunca ankart hatası panel hatası veya logo yanması dahil bilginiz olsun.

• LG 49SM8600 özel fiyatımız başladı düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.