Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler hocam bende ıps panel istiyorum zaten.

7100 ile 7400 arasında ne gibi farklar var yabancı sitede karşılaştırma yaptım fakat herşey hemen hemen aynı çıktı.

bir tek 7100 de picture mastering index 1600 yazarken 7400 de ise trumotion 100 var. Trumotion daha iyi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Teşekkürler hocam bende ıps panel istiyorum zaten.

7100 ile 7400 arasında ne gibi farklar var yabancı sitede karşılaştırma yaptım fakat herşey hemen hemen aynı çıktı.

bir tek 7100 de picture mastering index 1600 yazarken 7400 de ise trumotion 100 var. Trumotion daha iyi sanırım.
    Hocam internet kullanacaksanız um7450 içerisinde magic kumanda cıkıyor ve ayak farkkı var geri kalan özellikleri aynı hocam
  • quote:

Az önce bir videoya denk geldim adam bu model için ıps değil dedi doğru mu paneli nedir bilgin var mı ?
    IPS panel dostum VA değil.
    Yanlış bilgi vermişler

TV nin 4K video, film vs olayını da sevdim. 40GB bir UHD film indirdim ve performansı çok iyi geldi bana.
    Ah bir de keşke optik çıkıştan dts sesi de çevirip z5500e verse tadından yenmezdi. DD veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 26 Nisan 2020; 21:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam internet kullanacaksanız um7450 içerisinde magic kumanda cıkıyor ve ayak farkkı var geri kalan özellikleri aynı hocam

Alıntıları Göster
    Kumanda ve ayak çok önemli değil hocam.

Ama şu dikkatimi çekti çok fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.

interpolation technology olarak 7100 de picture mastering index 1600 varken 7450 de trumotion 100 var aradaki fark ne hangisi iyi bu nedir kafamda deli sorular :))

Bilginiz var mı hocam ona göre ikisinden birini satın alacağım yarın.

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019]

• profiteer kullanıcısına yanıt
    bende z5500 kullanıyorum 2006 yılında almıştım 14. yaşını kutluyor kendisi ve hala bomba gibi :)
  • quote:

Kumanda ve ayak çok önemli değil hocam.

Ama şu dikkatimi çekti çok fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.

interpolation technology olarak 7100 de picture mastering index 1600 varken 7450 de trumotion 100 var aradaki fark ne hangisi iyi bu nedir kafamda deli sorular :))

Bilginiz var mı hocam ona göre ikisinden birini satın alacağım yarın.

Alıntıları Göster
    Hocam resim tarama hızı 7450 1 tık daha başarılı
    Hangi şehirdesiniz hocam?

• Eyvallah arada çok fiyat farkı yok 7450 almak daha mantıklı o zaman.

İstanbul Kadıköy de yaşıyorum hocam.
  • quote:

Eyvallah arada çok fiyat farkı yok 7450 almak daha mantıklı o zaman.

Hocam tercih sizin bu durumda
  • quote:

Eyvallah arada çok fiyat farkı yok 7450 almak daha mantıklı o zaman.

Hocam size bu modelide tavsiye ederim 7450 daha gelişmişi fiyat olarak daha avantajlısı bilginiz olsun,

• İki cihaz da PMI 1600 veriyor yenileme hızında fark yok.
    Sanırım dts visual x ve akıllı kumanda farkı var

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/165668-166839/lg-43um7100_lg-43um7450/

Aynen ben de o yıllarda almıştım hala çalışıyor. Bir kere binaya yıldırım düşmesi sonucu decoder değiştir amerikadan o kadar onun dışında taş gibi maşallah çeyizliğim benim

• profiteer kullanıcısına yanıt
    Valla hangi site doğru yazıyor bilmiyorum ama burada da farklı yenileme özellikleri olduğu yazıyor bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 26 Nisan 2020; 23:10:46 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2020; 14:52:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49 ub 850 v TV modelimi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce böyle bir maceraya gerek var mı. Sebebi de lg sl10y soundbar aldım TV de dolby atmos özelliği de olsun istiyorum. Öneriniz var mı bütçe 5-6 civarı. 55 inç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermunder

.
    Fiyat iyimi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

49 ub 850 v TV modelimi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce böyle bir maceraya gerek var mı. Sebebi de lg sl10y soundbar aldım TV de dolby atmos özelliği de olsun istiyorum. Öneriniz var mı bütçe 5-6 civarı. 55 inç
    Hocam merhaba,o fiyat aralığında DOLBY ATMOS istıyorsanız,
    LG 55SM8600
    Bu modeli inceleğin hocam
  • LG55UM7100PLB ve LG55SM8200PLA arasında kaldım 1.000 tl fiyat farkı var değicek bi özellik var ise 2. seçeneği seçip alıcam 2 ay içerisinde yeni modeller geldikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

LG55UM7100PLB ve LG55SM8200PLA arasında kaldım 1.000 tl fiyat farkı var değicek bi özellik var ise 2. seçeneği seçip alıcam 2 ay içerisinde yeni modeller geldikten sonra
    Hocam özellik açısından görüntü kalitesi acısından cok fark tercih sizin butce müsaitse direk sm8200 alın derim
  • Panel VA mı IPS mi onun hocam göremedim internette detaylı bi teknik döküman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

Panel VA mı IPS mi onun hocam göremedim internette detaylı bi teknik döküman
    İPS hocam
  • Teşekkürler ederim listeye aldım. Yine lg ile devam etmeyi düşünüyorum bakalım. Mevcut tv öldüm fiyata gidecek ama yapacak bir şey yok onuda satabilirrsek çünkü aynı evde tek tv yeterli oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.