Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG OLED55C9 üretimi bitti şuan stoklara birdaha gelmiyecek bilgisini aldım.
    Düşünen yada bekleyen varsa bilginiz olsun.

• 55. İnch tv kararsizligim hala suruyor
    VA panelmi İPS panelmi?
    Hangi yazilim onemli vebosmu androidmi vs..?
    PlayStation 4 xbox oyanancak hangi tv akici
    Smart ozelligi genis kapsamli olan?
    Lisans codecleri en guclu olan?
    Ozellikle 4 k uydu alici ile akici goruntu?
    Dlna wifi Bluetooth vs hemen hemen hepsi?
    Vs. Vs...
    Kaldim kararsiz..butcede maximum 5000 tl karta en uzun taksit?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

55. İnch tv kararsizligim hala suruyor
    VA panelmi İPS panelmi?
    Hangi yazilim onemli vebosmu androidmi vs..?
    PlayStation 4 xbox oyanancak hangi tv akici
    Smart ozelligi genis kapsamli olan?
    Lisans codecleri en guclu olan?
    Ozellikle 4 k uydu alici ile akici goruntu?
    Dlna wifi Bluetooth vs hemen hemen hepsi?
    Vs. Vs...
    Kaldim kararsiz..butcede maximum 5000 tl karta en uzun taksit?
    Hocam cihazı direk karşısından mı izliyeceksiniz açılardan izliyen olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam cihazı direk karşısından mı izliyeceksiniz açılardan izliyen olacak mı?

Alıntıları Göster
    Hocam 14 m2 bir odada izlicem
    Genelde duz bi hizadan izlencek yandan sagdan soldan pek izlenmicek
    İzleme mesafesi 3-4 metre..

• quote:

Hocam 14 m2 bir odada izlicem
    Genelde duz bi hizadan izlencek yandan sagdan soldan pek izlenmicek
    İzleme mesafesi 3-4 metre..

Alıntıları Göster
    Hocam burada tercih sizin hangisini alırsanız alın işinizi görür,herhangi bir mağzada yanayana bakın içinize sineni alın geçin
  • quote:

Hocam burada tercih sizin hangisini alırsanız alın işinizi görür,herhangi bir mağzada yanayana bakın içinize sineni alın geçin

Alıntıları Göster
    bende bu modeldır dıyecegınızı bekledım acıkcası :)
  • quote:

bende bu modeldır dıyecegınızı bekledım acıkcası :)

Alıntıları Göster
    Hocam
    LG 55UM7450
    LG 55SM8000
    Bu modelleri inceleğin osaman.
  • 65 inç tv almak istiyorum. eski tv 47 inç LG LA serisi. dahili uydusu ve WEBOS kullanışlı değil. salon 37 metre çaprazdan izlenebilmeli. sadece film ve tv amaçlı kullanılacak. tavsiye edeceğiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

65 inç tv almak istiyorum. eski tv 47 inç LG LA serisi. dahili uydusu ve WEBOS kullanışlı değil. salon 37 metre çaprazdan izlenebilmeli. sadece film ve tv amaçlı kullanılacak. tavsiye edeceğiniz ...
    Hocam merhab düşündüğünüz bütçe nedir?
    65 inç te model cok var ona göre tavsiye edeyim size.
  • açıkcası QLED ve iyi bir uydu alıcısı olduğunu düşündüğümden 10 bin limitle bu işi çözeceğimi sandım. ancak onun bie yeterli olmadığını görünce ve 7000 tlye bile seçenekler görünce kafam karıştı. oled sorunları olmasa ve uydu alıcısı kaliteli ve hızlı olsa 15 bin de veririm. ucuza alınca ne kaybederim.
  • Burak hocam düşürün şu LG 49SM8600 fiyatını da alalım artık. Mayıs ortası oldu ınat etti inmiyor fiyatı. 6400 nedir.
    5000 deseler peşine hemen alacağım. Birde 6400'e alan varmı acaba bu modeli.
    Burak hocam duyur sesimizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Burak hocam düşürün şu LG 49SM8600 fiyatını da alalım artık. Mayıs ortası oldu ınat etti inmiyor fiyatı. 6400 nedir.
    5000 deseler peşine hemen alacağım. Birde 6400'e alan varmı acaba bu modeli.
    Burak hocam duyur sesimizi.
    Hocam valla alan cok bu ürün bırdaha gelmıyecek fiyat düşüşü olmaz keşke 4700 mi ne konuşmuştuk sizinle osaman alsagdınız.
  • Merhaba,

Benim de 55SJ800V model cihazım mevcut.

Çok memnunum 2017 Kasım ayında yaklaşık 4200 TL civarına almıştım.

Geçen gün büyük boyutlu bi 4K film indireyim de deneyeyim dedim, usb 3.0'dan hdd'yi bağladım, görüntü falan inanılmaz açar açmaz HDR de aktif oldu, ileri geri hiçbir problem yok, akıyor, maşallahı var.

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019]

• quote:

Orijinalden alıntı: ykurtulus

Merhaba,

Benim de 55SJ800V model cihazım mevcut.

Çok memnunum 2017 Kasım ayında yaklaşık 4200 TL civarına almıştım.

Geçen gün büyük boyutlu bi 4K film indireyim de deneyeyim dedim, usb 3.0'dan hdd'yi bağladım, görüntü falan inanılmaz açar açmaz HDR de aktif oldu, ileri geri hiçbir problem yok, akıyor, maşallahı var.

Hocam güzel günlerde kullanın başarılı ürün

• quote:

Hocam valla alan cok bu ürün bırdaha gelmıyecek fiyat düşüşü olmaz keşke 4700 mi ne konuşmuştuk sizinle osaman alsagdınız.

Alıntıları Göster
    Burak Bey. LG'nin Ankara yetkili bayisinin elinde kalmayıp teknosa da olan bu modelde, teknosa 6300 dediği tv açılmış yada önceden iade edilmiş bir tv olamaz değilmi? Teknosa, Mediamark stoklarında var gözüküyor.Açılmış ve iade edilmişleri kamufle edip kutuyu tekrar bantlayıp vs.satıyor olabilirlermi? Sizde büyük bir bayisiniz ve stoğumuzda kalmadı diyorsunuz. Ama onlarda stok gözükünce insan o firmalara şüphe ile bakıyor.
    İkinci sorumda, Haziran sonu piyasaya çıkacak olan 49 yada 50 inç sanırım oled'ti. Fiyatı ne kadardan başlar?

• Arkadaşlar deneyimimi aktarmak istedim.Lg'den uzak durun.Ne ürettiği ve sattığı cihazlar kaliteli ne de kaliteli bir şirket vizyonu var.Tüketicinin kanuni haklarını hiçe sayan bir yapı bir daha asla ürün almayacağım bir şirket.
  • quote:

Burak Bey. LG'nin Ankara yetkili bayisinin elinde kalmayıp teknosa da olan bu modelde, teknosa 6300 dediği tv açılmış yada önceden iade edilmiş bir tv olamaz değilmi? Teknosa, Mediamark stoklarında var gözüküyor.Açılmış ve iade edilmişleri kamufle edip kutuyu tekrar bantlayıp vs.satıyor olabilirlermi? Sizde büyük bir bayisiniz ve stoğumuzda kalmadı diyorsunuz. Ama onlarda stok gözükünce insan o firmalara şüphe ile bakıyor.
    İkinci sorumda, Haziran sonu piyasaya çıkacak olan 49 yada 50 inç sanırım oled'ti. Fiyatı ne kadardan başlar?

Alıntıları Göster
    Hocam tercih sizin bu ürün bu fiyata değmez bence yüksek 1 ay daha bekleyin diğer ay 2020 modelleri gelir yardımcı olurum.

• quote:

Hocam tercih sizin bu ürün bu fiyata değmez bence yüksek 1 ay daha bekleyin diğer ay 2020 modelleri gelir yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    Benim odaya en fazla 49 50 inç gibi uygun oluyor. Gelecek dediğiniz 48CX6LB ise hocam şu anda bakıyorum yurtdışı fiyatı 1600 Eur 😬
    Haziranda yeni geleceklerde sm 8600 ayarında ve fiyatında bir model olacakmı? Yoksa cx6lb fiyatı çok yüksek kalacak

• quote:

Benim odaya en fazla 49 50 inç gibi uygun oluyor. Gelecek dediğiniz 48CX6LB ise hocam şu anda bakıyorum yurtdışı fiyatı 1600 Eur 😬
    Haziranda yeni geleceklerde sm 8600 ayarında ve fiyatında bir model olacakmı? Yoksa cx6lb fiyatı çok yüksek kalacak

Alıntıları Göster
    Hocam fiyat bilgisi gelmedi Haziran ayında gelir ama OLED48CX efsana bir ürün olacak

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.