|
LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (75. sayfa)
-
-
Hocam 49’ yada bir büyük ekran…
Bende şuan kullandığım 49UF8507 var baya bir eski şuan google’dan bir film açıp izleyemiyorum nedense açmıyor ve tv’yi fabrika ayarlarına bile çevirmeme rağmen yapamadım.
İlk zamanlar sorunsuz izlerdim sonrasında izleyemez oldum. Bu tip sorunlar yaşamak istemediğim için yeni bir tv düşünmekteyim. -
LG 50UP77006
LG 50NANO816
Bu 2 modele bakabilirsiniz. -
Çok teşekkürler hocam.
-
Hocam rica ederim,
İyi forumlar. -
Merhaba,
55nano866 ile 55nano866PA arasındaki fark nedir?
Pa iyi ise aradaki farkı verebilirim.
bu tvlere iphone’u yansıtabiliyor muyuz? ve film, dizi, tv, belki konsol için bu bütçeye bu tv yeterli midir?
-
Merhaba hocam 2 modelde aynıdır 2021 üretimidir kapalı kutu olmaya bilir bilginiz olsun,
Bu model yerine 202 modeli olan 55QNED816 modeline bakabilirsiniz -
Çok teşekkür ederim hocam. Bu 3 modele de iphone yansıtabiliyoruz değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 26 Kasım 2022; 13:44:52 > -
Evet hocam -
Tekrar teşekkürler.
-
Hocam rica ederim iyi forumlar. -
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/696320-699030/lg-55nano756pa_lg-55up81006la/
nano serisi up serisinden ne gibi üstün yanları var ?
-
tv'ye güncelleme ile yeni bir kullanıcı sözleşmesi gelmiş. detaya bakınca bir sürü içerik kısıtlama vb. var görünüyor. bunu onaylamazsak ne olur, bilgisi olan var mı? ayrıca kişisel verilerle ilgili saçma sapan şeyler var. cihazlar, kullanım alışkanlıkları vb. bilgi toplanabilir ama biz hiç bir şekilde sorumlu değiliz gibi şeyler yazıyor. ha, ne dersiniz?
-
Arkadaşım da aynı tvler arasında kaldı iki tv inceledik menüleri demo görüntüleri vs. aynı gibi duruyor bilgili arkadaşların konu ile yorum yapabilirler mi ?
-
inşallah bilen birileri vardır :D
-
Hocam merhaba,
Baktığınız 2 modelde üretimi biten model ve piyasada kapalı kut bulmanız çok zor diyebilirim,
Fark olarak NANO756 aydınlatması 1 tık daha gelişmiştir ayrıntı detaylarda daha başarılıdır. -
LG 55UP77106LB 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV bu televizyon hakkında bilgi alabilir miyim almayı düşünüyorum.
-
Merhabalar 65uq modellerinden birini kullanan varmı veya tavsiye edeceğiniz ürün varmı -
Hocam fiyat nedir? -
Hocam 65UQ81006 modelini tavsiye ederim başarılı ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X