Arkadaşlar bir çok arkadaşımız LG Webos Tv si olanlar yeni güncelleme yaptıktan sonra Tv Logo ekranında kaldı açılmadı. ben de aynı durumdayım. Arızayı 3 Nisanda LG Türkiye'ye bildirdim. Tamam teknik servis sizi arayacak dedi. Teknik servis 3 gün sonra aradı. Sorun genel dedi. Anakart değişecek sipariş veriyorum. 3 gün sonra gelecek. 3 gün geçti. Verdiğim sipariş eksik gönderilmiş. 5 gün sonra gelecek dedi. Daha sonra LG teknik servise ulaşmıyorum. bahanelerinden sonra aramalarıma cevap vermez oldu. LG Türkiye'yi ardım. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yerel teknik servisle görüştü. Hafta içi sizi arayıp bilgi verecekler.dedi. tabiki arayan olmadı. Pazartesi LG Türkite'yi tekrar arayacağım. Bu arada benim arızayı bildirmemle bugün itibariyle 15 gün olmuş. hala ilgilenen yok. Acaba 21 günü bekleyip tv'nin değişimini veya para iademi istesem olur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme