Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 55 inc kullaniyorum ve tv her yonuyle fiyat performans canavari.Hatali panel denk gelmezse birkac ayar ile siyah seviyesi minimumda profilime girip paylastigim sizma resimlerine bakabilirsiniz.Ses ve goruntu gayet iyi begenmeyenler bos konusuyo.
  • arkadaslar guncel kanal listesi varsa paylasabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Ben 55 inc kullaniyorum ve tv her yonuyle fiyat performans canavari.Hatali panel denk gelmezse birkac ayar ile siyah seviyesi minimumda profilime girip paylastigim sizma resimlerine bakabilirsiniz.Ses ve goruntu gayet iyi begenmeyenler bos konusuyo.

Hocam merhaba, bende bugün itibariyle bi 55uh8500v sahibiyim, kurulum için servisin gelip kutudan çıkarmasını bekliyorum.
    Kurulduktan sonra yapmamı tavsiye edeceğin ayarları soracaktım, neler önerirsin acaba?

Teşekkürler..
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    Bir fark daha var.ju 7500 ün renkleri asla 850v gibi degil.renkler soluk.hdr ve 100 hz panel farkindan dolayı 850 renkleri daha doygun.şimdi burda sorulması gereken soru şu.siyahlar mı onemli yada renklermi.ben karar veremedim. ama sanki renklwr bende ağır basıyor

• L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    Bende şuan ju7500 var renk ayarlarını yaptığınız zaman renk doygunlugu oldukça iyi duruma geliyor. Daha önce 850v kullanan biri olarak şuan ju7500 de eksik hissettigim tek sey uh850 nin ses sistemi harman kardon olması sesi cok guzel veriyor. Şuan kullandığım tvde ölü piksel var ve uzun uğraşlar sonucu tvnin bugün değiştirilmesini bekliyorum. Kapali kutu ju7500 alıp devam mi edeyim yoksa yerine uh850 mi alayım şuan çok kararsızım. Ikisininde bir birinden farklı özellikleri var.

• bana kalırsa 100 hz ve 10 bit desteğinden dolayı 850 derim ben. ama kullanıcı olarak sormak istiyorum 850 de titreme takılma varmı. öyle bir şey olsa 100 hz ise yaramıyor demek. tamam ju siyah performansı iyi ama geceleri fark ediliyor bu ancak. karanlıkta izleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 22 Temmuz 2016; 11:9:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hatta mağazada 4k görüntüyü 3 çalışan ile beraber hem 850 de hemde lg nin 4k oled tv sinde denedik mağaza ısıklarının altında sanki aynısını gibiydi. bütün çalışanlar hee bu cok farklı demedi. aradaki 4 binliralik farka değermi sanmam. şu nu demek istiyorum siyah performansı ne kadar önemli bur tv için. yoksa biraz bize empoze mi ediliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Bende şuan ju7500 var renk ayarlarını yaptığınız zaman renk doygunlugu oldukça iyi duruma geliyor. Daha önce 850v kullanan biri olarak şuan ju7500 de eksik hissettigim tek sey uh850 nin ses sistemi harman kardon olması sesi cok guzel veriyor. Şuan kullandığım tvde ölü piksel var ve uzun uğraşlar sonucu tvnin bugün değiştirilmesini bekliyorum. Kapali kutu ju7500 alıp devam mi edeyim yoksa yerine uh850 mi alayım şuan çok kararsızım. Ikisininde bir birinden farklı özellikleri var.

Ben de aynı ikilemi yaşıyorum. Bana LG'nin 3D'si çok cazip geliyor. Gözler bozuk ve aktif gözlükle 10 dakikada bile başıma ağrılar girerken LG'nin 3D cinema'sıyla 2 film üstüste izlesem yine bir şey olmuyor. Sanırım yine LG alacağım. Tabii dediğiniz gibi Harman Kardon da başlı başına bir etken.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatakus

arkadaslar guncel kanal listesi varsa paylasabilir misiniz?

Al Hocam burada var . Alttaki dosyayı indir. Flash belleğe at. Flash belleği tv ye taktıktan sonra Kanallar kısmına gir orada Kanalları kopyalaya gir USB- TV yi tıkla bütün kanalları tv ne aktarmış olursun
    http://dosya.co/m05g75xyt0fm/GlobalClone00001.TLL.html

1.Trt1 HD
    2.FOX HD
    3.KanalD HD
    4.Star TV HD
    5. Atv HD
    6.Show TV HD
    7.Kanal7 HD
    8. Tv8 HD
    9.TRT spor HD
    10 . NTV Spor HD
    11 . TRT 4K
    12 . TV 2 HD

Hocam ju7500 de 100hz panel 10bit olup olmadığı yabanci sitelerde kimisi 8bit diyor kimisi 8+bit diyor kimisi 10bit diyor bazılarıda 10bit goruntulerde çok başarılı diyor. Sadece hdr dolby vizion ve harman kardon gibi güzel özellikler var. Hdr özelliği hdr destekli bir video açınca devreye giriyor 4k yayin yokken hdr icin suan erken diye düşünüyorum. Cihazda titremeleri engellemek için true motion özelliği var görüntüye göre ayar yapiyorsunuz. Ju7500 siyah performansı hem gece hem gündüz gercekten cok güzel suan iki arada bir deredeyim

• peki curved olayına ne diyorsun. ju 7100 yada 7000 flat daha iyi olmazmı curved rahatsız etmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 22 Temmuz 2016; 11:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1
    Internet uzerinden yapilan alışverişlerde 14 gun iade etme hakkınız bulunmaktadır. Teknosa veya baska bir site fark etmez 14 gun degisim suresi tum internet uzerinde satış yapan siteler icin gecerlidir..

Ben daha önce mağazadan aldığım için vatan'la mahkemelik oldum. Sonuçta mahkemeyi kazandım ve istersen yerine tv de verebiliriz dediler. Ben de sizin söylediğinizi söyledim fakat bana servis gelip kurulum yaptıktan sonra netten de alsam 15 gün değişim olamayacağını yine aynı kuralın geçerli olduğunu söylediler. Hepsiburada da kolay iade yazmasına rağmen iade şartlarını okuduğum zaman ürünün kullanılmamış olması gerektiği söyleniyor. İyi de tv'yi kullanmadan sorun olup olmadığını nasıl anlayacağız. Bu biraz saçma geldi bana. Buradaki kural tam olarak nasıl işliyor anlayamadım ben de.

Hocam ju7100 ju7000 ju7500 bir birinden farkli cihazlar yani biri digerinin alternatifi değil ben rahatsızlık verecej bir durum görmedim tvnin tam karşı cephesinde pencere var tv görüntüsünde hic bozulma olmuyor. Izleme açısıda sagda solda karşıda oturup izliyorum sıkıntı yok suan ki oled tvler bile kavisli görüntü derinligi daha iyi ama 4k goruntulerde derinlik fark ediliyor.

http://www.rtings.com/tv/tools/compare

• Hocam nette aldiginiz herhangi bir üründe herhangi bir sorun olmasi durumunda koşulsuz şartsız 14 gün içinde değişim ve iade etme hakkiniz var. Sadece mağazalarda böyle birsey soz konusu değil.

• 650v ile arada 3D dışında çok fark var mı? 55" 850V yerine 60 ya da 65" 650v mi tercih etsem diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distinctive

650v ile arada 3D dışında çok fark var mı? 55" 850V yerine 60 ya da 65" 650v mi tercih etsem diye düşünüyorum.

Hocam cok fark var tabiki 850v ile 650v arasında 770v var o bile 850v gibi degil panel farki var ses farki var 3d farki var bazi yabanci sitelerde 200hz oldugu yazılıyor karsilastirma sitelerinden bakabilirsiniz. Iki tv arasında en az 1500 tl fark var hocam bu fark sadece 3d için degildir.

• Size mesaj atarim ayarlari en kisa surede ;)

• arkadaşlar,
    1 haftadır trt 4k nın yayını yoktu, dunden beri de komple gitti (4. sıra da kayıtlı olmasına rağmen 3 ten 5 e atlıyor) sizde durum nedir ??
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    sony 55x850C nasıl hocam.senlik bence.hiç inceledin mi

Yok hocam bu tvye ben denk gelmedim piyasada yok sanırım. Yapilan incelemelerde olumlu yorumlar okumuştum. Sony x805c sony xd8505 ve xd9305 modellerini inlemistim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.