Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Gozunaydin kardes, ee simdi ne yapmayi dusunuyosun ?

Teşekkür ederim az önce teknosaya gittim lg 55uh850v modeli ve 55uf950v modelleri vardı uf950 5999 tl yaziyordu uh850v 5199 tl yaziliyordu. Uf950 tesir olduğu için en son ne kadar olur dedim eleman biraz beklerseniz özel fiyat isteyelim dedi tamam dedim yarim saat kadar bekledim en son 4800 olur dediler bende ikilemde kaldim uh850v mi alayim 5200tl yoksa uh950v mi alayim 4800 tl karar veremedim almadan çıktım. Siz ne dersiniz.?

Hocam teşhir ürüne 4,800 TL verme bence.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim az önce teknosaya gittim lg 55uh850v modeli ve 55uf950v modelleri vardı uf950 5999 tl yaziyordu uh850v 5199 tl yaziliyordu. Uf950 tesir olduğu için en son ne kadar olur dedim eleman biraz beklerseniz özel fiyat isteyelim dedi tamam dedim yarim saat kadar bekledim en son 4800 olur dediler bende ikilemde kaldim uh850v mi alayim 5200tl yoksa uh950v mi alayim 4800 tl karar veremedim almadan çıktım. Siz ne dersiniz.?

walla bende aynı ikilemdeyim.
    fakat ben 65" bakıyorum.

doğru yanıtı bulursan beni bilgilendirirsin.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    Uh 950 mi yoksa uf mi ?
    Uh 950 ise iyi sanirim ozelliklerine hakim degilim.Fakat sifir kutu uh 850 oneririm panel sikintili olmazsa led yerel karartma ve bikac ayarla tv guzel.Son karar elbet sizin ;)
  • quote:

Uh 950 mi yoksa uf mi ?
    Uh 950 ise iyi sanirim ozelliklerine hakim degilim.Fakat sifir kutu uh 850 oneririm panel sikintili olmazsa led yerel karartma ve bikac ayarla tv guzel.Son karar elbet sizin ;)

Uf950v hocam geçen yılın led olarak en üst modeli vatanda sıfır kapali kutusu 6000 tl mediamart da ayni 6000tl internet üzerinden ne oldugu belli olmayan sitelerde en ucuz 5400 tl kadar fiyat var. Teknosada 4 aylik tesir ürünü 4800 tl aslinda uh850v modeline guzel bir fiyat yapsalar alırım hemen ama 5200tl cok fazla oda daha önce yaşadığım sorunlardan dolayı çekiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbederli

quote:

quote:

fakat ben 65" bakıyorum.

Hocam teknosada 65uf950v modelini 4600 tl gibi fiyata vermişler kaçırdık onudahttp://www.teknosa.com/urunler/110015496/lg-65uf950v-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc?staydesktop=true 55uf950 modelini 4000 civarina verseler hemen alırım ama 4800 cok gibi geldi tesir ürünü icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

fakat ben 65" bakıyorum.

Hocam teknosada 65uf950v modelini 4600 tl gibi fiyata vermişler kaçırdık onudahttp://www.teknosa.com/urunler/110015496/lg-65uf950v-dvb-s2t2c-4k-uhd-3d-webos-smart-led-lc?staydesktop=true 55uf950 modelini 4000 civarina verseler hemen alırım ama 4800 cok gibi geldi tesir ürünü icin.

izmir forum bornovada varmıs
    ptesi iş için izmire gideceğim.

walla satılmazsa sansımı bir denerim fiyat gercekten iyi.

teshir meshir üstünde tepinmediler ya.
    gecen sene 13.000 TL ye satılıyordu bu tv

• Merhaba arkadaslar,
    Bugun itibariyle araniza katildim. Servis tum kanallari ayarladi gitti. Gittikten sonra aklima geldi baktim trt 4k yok. Frekans ayarlani girdim zaten var dedi.sinyal gucu 0 gozukuyor. Ilk mesajdaki kanal ayarlarini flash ile yukledim listede gorundu ama açmadı. Trt 4k yi nasil ekleyebilirim yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fakat ben 65" bakıyorum.

izmir forum bornovada varmıs
    ptesi iş için izmire gideceğim.

walla satılmazsa sansımı bir denerim fiyat gercekten iyi.

teshir meshir üstünde tepinmediler ya.
    gecen sene 13.000 TL ye satılıyordu bu tv

Bu fiyata 65 inc bulsam bende alırım.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Hocam o birkaç ayar dediğini biraz açarmısın? Bizde yapalım
  • muren27 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar yok mu fikir verip yardimci olacak.

• Gecen gun 49uh850v tvmin montaji yapildi lakin ayni alttaki linkte verdigim gibi bulutlanma mevcut..ozelliklede kumandanin imleci saga sola oynarken ve karanlik sahnelerde ekran dikey olarak aydinlanio

https://m.youtube.com/watch?v=TWY8rRVMmw4&rdm=24n0r12y9&client=mv-google

Bazi arkadaslar led yerer karartma en yuksek olursa yada dusuk olursa sorun ortadan kalkio yazmis ama arkadas ben bu yerel karartmayi bi turlu bulamadin yaa???
    Yokmu allah rizasi icin su yerel karartmayi en bastan tam olarak nerde oldugunu aciklayacak biri???

Egerki bu sorunu duzelmezse tvyi iade etmeyi dusunuorum onca para verdik ise bak yaa

• izzet30 İ kullanıcısına yanıt
    Bu bir bulutlanma ya da sorun degil. Videodaki gibiyse TV gayet sorunsuzdur. Yerel karartmayi kapatirsaniz ekran siyahken homojenize olmayabilir.

Resim - Resim Modu - Resim Secenekleri'nden o ayara ulasabilirsin.

Ayrica senin sikayetine bakarsak zaten yerel karartma acik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 30 Temmuz 2016; 16:25:23 >
  • Parlaklik ayari ve led yerel karartmadan bahsediyorum.Parlaklik 54 ,led yerel karartma acik.
    Ayrica renklerin daha canli gorunmesini istiyorsaniz gelismis kontrolden renk tonu ayarlarindaki gokyuzu ,yesil rengi ve diger cevre renklerini goz zevkinize gore artirabilirsiniz.
    Bu renklerin soluk olma durumunu daga canli hale getiriyor.

• izzet30 İ kullanıcısına yanıt
    Bu sorun degil.Led yerel karartma en yuksek te kullaniyorsaniz gauet iyi.
    Servise vercem derseniz falan bosuna ugrasirsiniz.

Peki siz bu tv yi alirken edge led oldugunu biliyormuydunuz ?

En uyguna almayi dusunuyirsunuz haklisinuz fakat ucuza satilan urunde sahsi fikrim hani ucuz etin yahnisi misali gibi geliyor bana.
    Ben mesela suanki tv mi 5200 e aldim suanda 4700 lere falan satanlar fakat tv sorunsuz oldugu icin yakinmiyirum.Hani o fiyata alip servusle iadeyle ugrasmak zorunda kalsaydim ya diye dusunuyorum.
    Bende sans yoktur genellikle serbislik olsam eminim bana degisim vermezlerdi
    Ama bu aldigim tv iyi isik sizmasi falan dert etmiyorum cunku edge led tv gece de izliyorum tv yi sadece kanal degisiminde kanal ismi kisminda bi aydinlik var buda priblem degil.Ama led yerel karartma kapali iken ki hali acikken olsaydi iste o cok can sikan bi durum olurdu benim icin.

Hocam ben 5 tane tv değiştim hic birinde şansıma düzgün çıkmadı hepsinide iade ettim şuan televizyonsuzum en az sorunu olan tv arıyorum uf950v gecen sene lgnin en üst segment tvisi ama yinede bilemiyorum bugun aradılar 55inc için 4600 tl verebiliriz dediler bende 4000 olursa arayın demiştim sonuçta tesir ürünü dedim son fiyat simdilik bu dediler.

Hep farkli modele yonelmissiniz belli karar kildiginiz bi modelin ikinci bi tv sini alsaydiniz daha az problemlisi denk gelebilirdi.
    En az problemli bi tv alirsiniz umarim.

Bence is televizyonlara geldiginde o sozun gecerliligi yok. Tamamen sans isi. 12.500e ekraninin rengi bile solan TV aldim sahsen. Bir suru kusuru da cabasi. Degistirip 8500luk baska bir TV aldim. Onun ise hic kusuru yok sayilir. DSE haric.

• arkadaşlar meraba
    yaklaşık 1 aydır uh850v kullanıyorum. tv de dikkatimi çeken bazı durumlar var.bunlar sizdede oluyormu.
    -birincisi trumotion açıkken hareketli sahnelerde akıcılık olmuyor.mesela el hareket ederken uzuyor gibi.trumotion ı kapatıncada kameranın hareket ettiği sahnelerde takılarak ilerliyor gibi.
    -ikincisi ise ekranda çok ince çizgiler oluyor.özellikle trt 1 izlerker.
    ayarla düzelebilcek sorunlarmı yoksa panelle ilgili bi sıkıntımı var.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • hknrdgn H kullanıcısına yanıt
    Tv nizi en guncel surume yukselttinizmi ?
    İlk surumlerde bu vardi fakat guncellemeleren sonra duzeldi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.