Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tv true hd ses destekli filmleri oynatiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezmoce E kullanıcısına yanıt
    12615 12500 H yap bi tekrar dene arkadaşım
  • Bugün Optimum Yenisahra MM'de 55uh850v'de banding testi yaptım şu meşhur önce çimleri, sonra gökyüzünün oynadığı. Çimlerde hafif görünse de gökyüzünün, daha doğrusu görnütünün beyaz olduğu sahnelerde vertical banding vardı.

Bu arada MM'deki 2 farklı yetkili, 850v'deki hoparlörlerin sadace tasarımının harman/kardon tarafında yapıldığını, hoparlörlerin harman kardon marka olmadığını söyledi. hakkaten de tv.nin üzerinde
    "sound designed by harman kardon" yazıyordu. Bu doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 25 Temmuz 2016; 21:30:44 >
  • hacam kanal listesi kurdum ama gecersiz ova hizmeti diyordu. Yayin isimleri vardi ama goruntu yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Bugün Optimum Yenisahra MM'de 55uh850v'de banding testi yaptım şu meşhur önce çimleri, sonra gökyüzünün oynadığı. Çimlerde hafif görünse de gökyüzünün, daha doğrusu görnütünün beyaz olduğu sahnelerde vertical banding vardı.

Bu arada MM'deki 2 farklı yetkili, 850v'deki hoparlörlerin sadace tasarımının harman/kardon tarafında yapıldığını, hoparlörlerin harman kardon marka olmadığını söyledi. hakkaten de tv.nin üzerinde

Bugun benide ju7500 değişimi için çağırdılar mağazaya gittim kapalı kutu 55ju7500 getirdiler bununla değişim yapacağız dediler ama burda açıp deneyip test edecegiz dediler bende tamam daha iyi olur dedim. Kaldık kapalı kutuyu elemanlarla beraber açtık cihazı acar acmaz daha kurulum ekranın tam orta yerinde ölü piksel gördüm hemen kapatın istemiyorum dedim tv almaktan vazgeçtim paramı verin dedim müdürü çağırdılar oda gördü yarın gelin iade işlemini yapalım dediler. Şuan gerçekten tv almaktan acayip soğumuş durumdayım.

• serhatakus S kullanıcısına yanıt
    Hocam kanal aramasını manuel olarak yapın tkgs özelliğini kanalları oto guncellemeyi kapatip manuel arama yapın yine olmuyorsa mutalaka canak antene ince ayar yapın.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Ne şanssızlık 😔 Üzüldüm hakikaten. Sanki sonyde bu tür sorunlar daha az gibi. Sony 2016 başlığına panelle ilgili şikayet yazan yok. Sıkıntı, kanal geçişleri, android ve hoparlörlerin yetersizliği.

• quote:

Hadi ya. Ne şanssızlık 😔 Üzüldüm hakikaten. Sanki sonyde bu tür sorunlar daha az gibi. Sony 2016 başlığına panelle ilgili şikayet yazan yok. Sıkıntı, kanal geçişleri, android ve hoparlörlerin yetersizliği.

Evet gercekten bende cok üzüldüm bu nasıl bir şans anlamadım.
    Sonyler güzelde hocam ama işte dediğiniz gibi onlarında eksikleri var android olması sesin zayif olması gibi baslica sorunları var tam eksiksiz bir tv bulmak gerçekten zor en iyisi tv almamak

• 1 hafta öncesine kadar ju7000 kullanıcıydım şun lg 55uh850v kullanıcısı olarak;

Tv nin ses sistemi gerçekten çok başarılı
    Ju7000 de ps4 de fifa 16 oynarken saha zemininde çimlerde hareketli anlarda bulanıklaşmalar oluyordu, bunda hissetmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Bugün Optimum Yenisahra MM'de 55uh850v'de banding testi yaptım şu meşhur önce çimleri, sonra gökyüzünün oynadığı. Çimlerde hafif görünse de gökyüzünün, daha doğrusu görnütünün beyaz olduğu sahnelerde vertical banding vardı.

Bugun benide ju7500 değişimi için çağırdılar mağazaya gittim kapalı kutu 55ju7500 getirdiler bununla değişim yapacağız dediler ama burda açıp deneyip test edecegiz dediler bende tamam daha iyi olur dedim. Kaldık kapalı kutuyu elemanlarla beraber açtık cihazı acar acmaz daha kurulum ekranın tam orta yerinde ölü piksel gördüm hemen kapatın istemiyorum dedim tv almaktan vazgeçtim paramı verin dedim müdürü çağırdılar oda gördü yarın gelin iade işlemini yapalım dediler. Şuan gerçekten tv almaktan acayip soğumuş durumdayım.

Bende önceden 2 tane Samsung tv aldım 55ju6070 modelini aldım tam 9 tane ölü pixel çıktı iade ettim. Sonra 55ju7000 aldım onda da 2 tane çıktı. Samsunglar da ölü pixel çıkma olasılığı LG ye göre daha yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Sadece bilgayari taktiginizdaki kotu goruntu almaniza cevap vericem.
    Tv,hdmi kaynaklari ve usb den izleyeceginiz her farkli kaynak icin resim modunu tek tek ayarlamaniz gerek.
    Yani tv icin yaptiginuzcresim modu ayari hdmidan yaptiginuz baflanti icin yada usb aygitinuz dan izleyeceginiz film icin gecerli degildir.
    Keza hdr bi video izlerken bile hdr moduna tv gecis yalinca onun icin bile yuksek ayara getirip ayarlamalisiniz yoksa tvstandartta acar.

Su maclardaki vertikal banding icin sonuc ne olucak servisten onu cok merak ediyorum acikcasi.
    Bizi bilgilendirmeyi unutmayin.

Dün LG Genel müdürlük ile yapmış olduğum görüşme sonrası bana LG Genel Müdürlüğün kendi servisini göndereceğini iletmesine rağmen bölgedeki yerel servis arkadaşlar geldiler sıkıntılarımı dinlemeye. Ben sırayla problem gördüğüm şeyleri açıkladım .
    1 - Bilgisayardan Tv ye HDMI ile görüntü aktarırken hatta oyun oynarken son derece ekranda kasılma ve kırılmalar mevcut olduğu söyledim. Açtık denedik baktık evet sıkıntı var dedi. Hemen yanında getirmiş olduğu HDMI taktı. Benim evde kullanmış olduğum kablo 1.3 olarak geçiyormuş. Olması gereken 1.4'müş. 4K uyumlu HDMI dedi. Hafif bir düzelme olmasına rağmen sıkıntıyı gideremediler.
    2- Işık sızması mevcut dediğimde. Abi bu kadar olması normal, teknik açıdan bir sıkıntı görmüyoruz dediler.
    3- Hızlı ekranlarda dikey çizgiler olduğunu bahsettim ( Vetrical bandingmiş ) Youtube'dan video açtım gösterdim. Evet var ama teknik açıdan sıkıntı görmüyoruz dediler.
    4- Futbol maçı izlerken ekranda topun 2-3 adet olduğunu ve bazende futbolcuların gölgelerinin olduğunu söyledim. İnternetle alakalı sıkıntı olduğu için onunla alakalı da bir çözüme gidilmedi.
    Yani sonuç olarak 5 Bin Tl vererek aldığım cihaza ben çok dikkatli bakıyormuşum. O da beni rahatsız ediyormuş. Biraz servisteki arkadaşlara çıkışınca " bizlik bir sıkıntı yok cihazı alıp fotoğraflarını çeksem genel müdürlükten zaten geçmez boşa zaman kaybı yaşarsınız " diye telkinlerde bulundular. Kısacası severek almış olduğum cihazdan mutsuz olduk. Daha önce LW570S cihazım vardı hiç böyle sıkıntı yaşamıyorduk. Tekrar genel müdürlüğü arayıp şikayetlerimi belirteceğim. Bakalım ne gibi savunma yapacaklar..

• iyi günler 55 uh850 de karar kıldım ama bu fiyat sizce nasıldır almalıyımmıı? gitti gidiyorda 4.629 tl + 100 tl chip para veriyor? Teşekkürlerrrr.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-55uh850v-55-140-ekran-4k-super-uhd-uydu-231852209
  • MM deki çalışanlar, bu serideki hoparlör sisteminin HK olmadığını, lg ye ait olduğunu, sadece tasarımının HK tarafından yapıldığını söylediler. Hatta birden fazla çalışan aynı şeyi söyledi. Hakkaten de tvnin üzerinde "sound desingned by harman kardon" yazıyordu. Bu işin doğrusu nedir?

• Arkadaşlar ben samsung 55ju7500 televizyonumdaki ölü pikseller nedeni ile bugün iade etmiş bulunuyorum şuan televizyonsuz ortada kalmış durumdayım ben duvara duvar bana bakıyor :D

• djsalih24 D kullanıcısına yanıt
    bende aynı modelden karar kıldım uzun araştırmalar sonucu.
    Ama bu satıcı güvenilirmidir bilen varmı gittigidiyorda.
    bir sorun çıkması durumunda kosulsuz iade de sorun çıkıyormu
  • mehmetweb M kullanıcısına yanıt
    valla risk alcazz :) sanmıyorum bir sıkıntı cıksın 55ku7500 curved ile bu arasında kaldım bende hala araştırmalardayım lg ağır basıyor ama onun curved olmasıda hoşş 2 ürün satılmış harelde sıkıntı çıkmamıştıırr diye tahmin ediyorum satıcıylada konuştum sıkıntı yok dedi
    Gozunaydin kardes, ee simdi ne yapmayi dusunuyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Gozunaydin kardes, ee simdi ne yapmayi dusunuyosun ?

Teşekkür ederim az önce teknosaya gittim lg 55uh850v modeli ve 55uf950v modelleri vardı uf950 5999 tl yaziyordu uh850v 5199 tl yaziliyordu. Uf950 tesir olduğu için en son ne kadar olur dedim eleman biraz beklerseniz özel fiyat isteyelim dedi tamam dedim yarim saat kadar bekledim en son 4800 olur dediler bende ikilemde kaldim uh850v mi alayim 5200tl yoksa uh950v mi alayim 4800 tl karar veremedim almadan çıktım. Siz ne dersiniz.?

• djsalih24 D kullanıcısına yanıt
    Curved olmasi hos degil bos. Curved etkisi ancak TV kapaliyken belli oluyor cunku.

benn 55uh850 ye karar verdim. Teknosa da 5200, gittigidiyorda buldum 4627 + 100 tl chip para veriyor arada 700 tl civarı fark var. Gittigidiyordan alacak gibiyimm
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.