Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarumok

Merhaba arkadaşlar,
    Uzun süredir 49uh850v modelini araştırıp fiyat indirimi bekliyorum.Vatan bu haftasonuna özel 3600 tlve 100 tl hediye ürün kampanyası yaptı.Yani 3500 e geliyor tv.Fiyat nasıl sizce?
    Samsung 49Ks8500 tv ile arada kaldım.Onu da 4000tl ye alabiliyorum şu an.Lütfen yardım edin

lg panel çok kullanmış biri olarak ve halen lg kullanmakta olan biri olarak samsung 49Ks8500 daha iyi bir seçimdir ıps ekranda siyahlaın koyu gri olması va panelin ise siyahının daha iyi olması ıps kadar geniş renk vermemesi çokta önemli değilse samsung 49Ks8500 alınız
  • Fakat curved olması beni üzüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eski 49uh850v kullanicisi olarak simdi tekrar 55uh850v almak istiyorum 55inc icin 4700 tl fiyat aldım bu kadar arayis içinde bu fiyatta bu ozellikte bir cihaz bulamadim siz ne dersiniz alayim mi fiyat iyimi?

• focus1 kullanıcısına yanıt
    focus1 bence 4000 tl iyi fiyat. Sakıncası yoksa nerede buldunuz bu fiyata link eklermisiniz veya özelden bildirebilir misiniz?
  • efehasan E kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosadan 55uf950v icin almistim bu fiyatı yalniz ürün teshir ürünüydu kaldırıp kutuya koymuslardi kutuyu magazada açıp tv test edelim herhangi bir cizigi eksigi varmı bakalim dedik kutuyu açtık baktik ki ekranda yatay çizgiler var panel olmuş almaktan vazgeçtim o yüzden suan 55uh850v için 4700 fiyat aldim bir aksilik cikmazsa onu alacağım.

• Bende geçen hafta 55uh850 için 4800tl verdim. Teknosadan aldım allahtanhiçbir problemi yok gayet memnunum. Sadece parlaklık biraz daha iyi olabilirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: matthew89

Bende geçen hafta 55uh850 için 4800tl verdim. Teknosadan aldım allahtanhiçbir problemi yok gayet memnunum. Sadece parlaklık biraz daha iyi olabilirmiş.

Bana gore bu tv bu fiyata bir kac eksiği disinda harika bir televizyon samsung 55ks8500 en dusuk fiyat 6000 tl onda bile eksikler var siyah ve kontrast seviyesi iyi ama o kadar para verecegime gider oled alırım.

Fiyat iyi ben ilk ciktiginda 5199 a almistim.Zaten en ucuz o fiyattan satiliyir biraz daha arastirirsaniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Fiyat iyi ben ilk ciktiginda 5199 a almistim.Zaten en ucuz o fiyattan satiliyir biraz daha arastirirsaniz.

Hocam ben aldim tvyi 55uh850v 4700 tl - 120 tl truncu kart puanim vardi toplam 4580 tl gelmis oldu hayırlı olmasi dileğiyle.

Hayirli olsun sorunsuz bi panel denk gelir umarim bu seferde.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam şuan kurcalıyorum sorun yok gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Teşekkür ederim hocam şuan kurcalıyorum sorun yok gibi görünüyor

İnşallah sorun çıkmaz bu sefer. Hayırlı olsun.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam inşallah ben cok çektim bu tvlerden benim tvdeki surum suan 3.10.04 guncellemek istemiyorum çünkü mkvod son sürümlerden sonra kullanılamıyor. Son guncellemeyle elle tutulur birsey varsa soylerseniz sevinirim cok değişen birsey yoksa bu sekilde kullanmak istiyorum en azından mkvod seni surumlerde calisana kadar.

Hocam bn sony 55xd9305 aldım ☺

Hayırlı olsun hocam sizde guzel tv almissiniz ama fiyatı cok yuksek nerdeyse bunun iki katı kadar.

• quote:

Hayırlı olsun hocam sizde guzel tv almissiniz ama fiyatı cok yuksek nerdeyse bunun iki katı kadar.

Tşk ederim. 6,800 tlye 5 taksit aldım hocam. Piyasadan ucuza geldi.

Cok guzel fiyata almissiniz iyi gunlerde kullanmanizi dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Hocam ben aldim tvyi 55uh850v 4700 tl - 120 tl truncu kart puanim vardi toplam 4580 tl gelmis oldu hayırlı olmasi dileğiyle.

Hayirli olsun.

• sakiri kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

Sağolun.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.