Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar uzun süredir araştırıyorum.Artık yeter diyorum son kez buraya yazıp düşüncelerinizi almak istiyorum.Bugün media markt da denedim macbook pro bağladığım da 4k görüntüde kırılmalar vardı.Video hayper lapse tekniğiyle çekilmişti.Tahminimden daha akıcı bir performans verdi.Fakat dediğim gibi görüntüde (biraz yakından izlediğimde daha fazla) bozulmalar mevcuttu detay kaybı ve renk bozulması gibi. macbook retina da izlerken kırılma olmadan renklerde bozulmalar olmadan canavar gibi izleyebiliyorum.Biraz bu durum aklımı karıştırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cok üzülerek soylemek isterim ki severek isteyerek aldigim bu tvde de panel hatalı çıktı ve geri iade ettim
    Inanin çok üzgünüm bir insanda bu kadar şansızlık olamaz.

Paneldeki hata baya bir ölü piksel olduğu görülüyor.

LG UH850v Kullanıcı Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 11 Ağustos 2016; 1:34:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Arkadaslar cok üzülerek soylemek isterim ki severek isteyerek aldigim bu tvde de panel hatalı çıktı ve geri iade ettim

Hocam geçmiş olsun. Vazgeçin artık lg den. Size de sony alalım. Xd8505, 4 bin civarında alırız size.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    Sizde de hic sans yokmus.Siyah ekrandami gordunuz bu pikselleri nasil farkettiniz ?

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    hocam en cok siyah ekranda ve led yerel karartma kapali konumdayken daha net görülüyordu gri tonlu koyu renklerde de görülüyor cok dikkatli baktinmi beyaz ekranda da görülüyor. Gercekten bende şans yok daha iyisini alamaya çalıştıkca arizada daha büyük oluyor.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam çocuklar özellikle 3d olmasını istiyor o yuzden 3d ozelligi olan bir tv olmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Arkadaslar cok üzülerek soylemek isterim ki severek isteyerek aldigim bu tvde de panel hatalı çıktı ve geri iade ettim

Hocam geçmiş olsun. Vazgeçin artık lg den. Size de sony alalım. Xd8505, 4 bin civarında alırız size.

Hocam sony'den memnunmusunuz? Bende lg düşünüyordum ancak sorunları gördükçe soğudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: limpmust

quote:

quote:

Hocam sony'den memnunmusunuz? Bende lg düşünüyordum ancak sorunları gördükçe soğudum

Bn 55xd9305 aldım. Ufak tefek kusurları var. Zaten kusursuz led yok. Ama genel olarak memnunum.

• Merhabalar. Şu an için tv nin kendi uydusunu kullanmaktayım. Fakat kanalları istediğim şekilde sıralayamadım. Ne şekilde sıralıyoruz acaba?

• Arkadaşlar ben led tv almaktan vazgeçmiş durumdayim en az 7/8 led tv aldim hepsinde de çeşitli sorunlar var diye geri iade ettim o yuzden led tvlerden kesinlikle soğudum en iyisi dedikleri en pahalısi dediklerini aldim onlarda da sorunlar eksikler var. Şimdilik geçici olarak ucuz beni bir iki yil idare edecek bir tv alacagim vestel grundig arcelik beko bunlardan birini alip bir iki yil tv arayislarima ara vereceğim taki oled tvler piyasaya doyana kadar ve fiyatlari düşene kadar.

Hocam sonyde bu olumsuzlukların çıkma riski daha düşük sanki. 9305 serisini öneririm.

• azizbaris kullanıcısına yanıt
    Kanallarin yedegini usb ye yedekleyip pc de programla siralamayi yapip kaydedip tekrardan usb den tv ye yukleme yaparak siralayabilirsin.
    İkinci bi yolda uydu atarlarinda tkgs yi manuel ayarlayip sifirdan kurulum yapmak.Sonrasinda tv den siralamayi yapabilirsin ama uzun suruyor pc den daha kolay.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam led tvye o kadar para verilmez onda da vardır belli başlı sorunlar. Sunu anladim ki led tvlere 3 bin tlden fazla verilmez hiç biri o kadar para etmez fiyat yükseldikce beklentide ister istemez yuksek oluyor.

Size hep sorunlular denk gelmiş. Sizin şanssızlığınıx. Ama siz de ısrarla panel sorunlarıyla ünlü lg alıp durdunuz.

• quote:

Geçmiş olsun. Böyle bir hatayi ilk kez görüyorum. Kendim lg 49ub850v kullaniyordum ve lg 49uh850v almak için satmistim. Fakat burda 1600 euro civarinda oldugu için bütcemi zorlamak istemedim. Fiyatlar düssün diye beklerim dedim ama evde tv olmadigi icin sabredemedim. O an için kampanyasi olan panasonic tx-50 dxx 789 serisi tv aldim. Tvde 1 tane ölü piksel cikti yenisi ile degistirdiler. Türkiyede panasonic tv satilan yer var ise arastirmanizi tavsiye edebilirim.

• quote:

Size hep sorunlular denk gelmiş. Sizin şanssızlığınıx. Ama siz de ısrarla panel sorunlarıyla ünlü lg alıp durdunuz.

Hocam benim aldigim sorunlu paneller ilk aldigim samsung 48ju6570 aşırı ışık sizmasi vardi onun yerine lg 49uh850v aldim onunda panelinin ortasinda ışık parlamasi vardi yerine samsung 55ju7500 iki adet ölü piksel vardi zar zor kavga dövüş iade ettim yerine 55ju7500 aldim yine daha magazada açıp baktık ki ekranin ortasinda ölü piksel var orda oylece bıraktım sonra lg 55uf950v almaya karar verdim onuda magazada kutusunu açtık ekranda yatay cizgiler vardi öylece bıraktık en son 55uh850v aldım ekranin sag tarafinda yuzlerce ölü piksel olmasindan dolayi yine iade tamamen tv almaktan vazgectim şuan çocuklar tvsiz kalmasin diye vestel 55ca9550 aldim 2650tl ye geldi en azindan beklenti yüksek degil goruntu ve ses kalitesi fena degil beni bir iki yil rahat götürür oled tvler tam oturana kadar bu sekilde devam edeceğim.

• Upscale konusunda bu model bence rakipsiz.

Evet dibinden bakınca biraz detaylar kayboluyor ancak sulu boya tablosu gibi de durmuyor.

Bu kare 5gblık orta kalite bir filmden. Kontrast ve dinamik kontrast çok yüksek seviyede. Keskinlik de biraz fazla. Bu değerler biraz düşürüldüğünde upscale performansı daha iyi oluyor. Ayrıca telefonla çekim yaparken de bir nebze kalite kaybı yaşandı. Gerçekte bu karedekinden daha iyi bir görüntü vardı. Zaten orta mesafeden izlendiğinde ben bu TV'deki görüntüyü eski Full HD televizyonumdan ya da monitörümden daha çok beğeniyorum. Kaliteli içerikler neredeyse 4K gibi gözüküyor.

Hatasız ya da az hatalısına denk gelebilirseniz alınabilecek en iyi TV. Özellikle F/K olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 13 Ağustos 2016; 11:50:08 >

Hayrlı olsun. Unarım bunda sıkıntı çkmaz.

• Bu da aynı sahnenin monitörümdeki görüntüsü. Tabii biraz oda aydınlık olduğu için kontrast burada daha kötü. Görüntü olduğundan daha silik çıktı. Önemli olan çözünürlük anlamındaki fark ki o da gördüğünüz gibi detaylı bakınca minimumda. Orta ve uzak mesafede ise UH850V'deki görüntü daha cezbedici görünüyor göze doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 13 Ağustos 2016; 12:09:43 >

• quote:

quote:

Hocam benim aldigim sorunlu paneller ilk aldigim samsung 48ju6570 aşırı ışık sizmasi vardi onun yerine lg 49uh850v aldim onunda panelinin ortasinda ışık parlamasi vardi yerine samsung 55ju7500 iki adet ölü piksel vardi zar zor kavga dövüş iade ettim yerine 55ju7500 aldim yine daha magazada açıp baktık ki ekranin ortasinda ölü piksel var orda oylece bıraktım sonra lg 55uf950v almaya karar verdim onuda magazada kutusunu açtık ekranda yatay cizgiler vardi öylece bıraktık en son 55uh850v aldım ekranin sag tarafinda yuzlerce ölü piksel olmasindan dolayi yine iade tamamen tv almaktan vazgectim şuan çocuklar tvsiz kalmasin diye vestel 55ca9550 aldim 2650tl ye geldi en azindan beklenti yüksek degil goruntu ve ses kalitesi fena degil beni bir iki yil rahat götürür oled tvler tam oturana kadar bu sekilde devam edeceğim.

Türkiyedeki saticilar kasitli olarak çindeki defolu tvlerimi getiriyor. Böyle şeyler olabilir çünkü daha ucuz yollu olur.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.