Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Orijinalden alıntı: msk_sansal

beyler selam;

tv yi kapatıp açınca wi-fi bağlantısı kopuyor. elle tekrar bağlamak gerekiyor.

herkeste mi aynı. ne yapmak lazım.

Sıkıntı modemden kaynaklanıyor. Kablolu baglanti tavsiye ederim. Wifi ayarlarinda 2.4 ghz ile 5ghz band genisligi var. İkisi ayni anda calisan bir modemde sikinti oluyor. Veya band genisligi yetersiz kaliyor.

bende de sık sık kopma oluyor.Aynı modemle uf8507de hic kopma yaşamadan baglaniyordum bunun wifi çekiminde yada başka biseyde bi sıkıntı olduğuna eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErcanSenn

quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Sadece bilgayari taktiginizdaki kotu goruntu almaniza cevap vericem.
    Tv,hdmi kaynaklari ve usb den izleyeceginiz her farkli kaynak icin resim modunu tek tek ayarlamaniz gerek.
    Yani tv icin yaptiginuzcresim modu ayari hdmidan yaptiginuz baflanti icin yada usb aygitinuz dan izleyeceginiz film icin gecerli degildir.
    Keza hdr bi video izlerken bile hdr moduna tv gecis yalinca onun icin bile yuksek ayara getirip ayarlamalisiniz yoksa tvstandartta acar.

Su maclardaki vertikal banding icin sonuc ne olucak servisten onu cok merak ediyorum acikcasi.
    Bizi bilgilendirmeyi unutmayin.

Dün LG Genel müdürlük ile yapmış olduğum görüşme sonrası bana LG Genel Müdürlüğün kendi servisini göndereceğini iletmesine rağmen bölgedeki yerel servis arkadaşlar geldiler sıkıntılarımı dinlemeye. Ben sırayla problem gördüğüm şeyleri açıkladım .
    1 - Bilgisayardan Tv ye HDMI ile görüntü aktarırken hatta oyun oynarken son derece ekranda kasılma ve kırılmalar mevcut olduğu söyledim. Açtık denedik baktık evet sıkıntı var dedi. Hemen yanında getirmiş olduğu HDMI taktı. Benim evde kullanmış olduğum kablo 1.3 olarak geçiyormuş. Olması gereken 1.4'müş. 4K uyumlu HDMI dedi. Hafif bir düzelme olmasına rağmen sıkıntıyı gideremediler.
    2- Işık sızması mevcut dediğimde. Abi bu kadar olması normal, teknik açıdan bir sıkıntı görmüyoruz dediler.
    3- Hızlı ekranlarda dikey çizgiler olduğunu bahsettim ( Vetrical bandingmiş ) Youtube'dan video açtım gösterdim. Evet var ama teknik açıdan sıkıntı görmüyoruz dediler.
    4- Futbol maçı izlerken ekranda topun 2-3 adet olduğunu ve bazende futbolcuların gölgelerinin olduğunu söyledim. İnternetle alakalı sıkıntı olduğu için onunla alakalı da bir çözüme gidilmedi.
    Yani sonuç olarak 5 Bin Tl vererek aldığım cihaza ben çok dikkatli bakıyormuşum. O da beni rahatsız ediyormuş. Biraz servisteki arkadaşlara çıkışınca " bizlik bir sıkıntı yok cihazı alıp fotoğraflarını çeksem genel müdürlükten zaten geçmez boşa zaman kaybı yaşarsınız " diye telkinlerde bulundular. Kısacası severek almış olduğum cihazdan mutsuz olduk. Daha önce LW570S cihazım vardı hiç böyle sıkıntı yaşamıyorduk. Tekrar genel müdürlüğü arayıp şikayetlerimi belirteceğim. Bakalım ne gibi savunma yapacaklar..

Merhaba arkadaşlar.. LG Genel merkezden gelen teknik arkadaşlar cihaz gözle görülen sıkıntıların olduğunu fakat bu konuyu arge kısmıyla görüşeceklerini söylediler. Bütün panellerde mi bu sıkıntı var yoksa sadece benim cihazımda mı var diye. Akşam saatlerinde arayıp bütün panellerde aynı sıkıntı olduğunu söylediler o yüzden herhangi bir işlem yapamayacaklarını ilettiler. Bize de böylece tüketici mahkemesi yolu göründü ..

• arkadaşlar 55uh850 var bende. daha önce 49uf8507 almıştım digiturk play promosyon kodu verilmişti 6 ay ücretsiz onu nasıl kullanabilirim süresi gectı sanırım digiturkten paket almadan üyelik yapılmıyor galiba.
  • Merhaba Arkadaslar,

49uh850v cihazim cuma gunu servis tarafindan kuruldu. Gunduz kuruldugu icin birsey farketmedim ama aksam olunca farkettim ki, siyah ekranda yazilarin okdugu kisimda ustten ve alttan isik sizmasi oluyor. Yazi olmayan taraf karanlik. Sonra banding testi yaptim ve cok hafif bir bantlanma oldugunu farkettim. Fakat sonra youtubedan muzik dinlerken, bazi parcalarda cizirdama oldugunu farkettim ve servis talep ettim. Servis bugun veya yarin gelecek. Sizden ricam, tvnin yakininda olan biri youtube appten The xx - intro parcasini acip, sesi 20nin ustune alip cizirti olup olmadigini deneyebilir mi? Harman Kardon gibi bir firmanin yaptigi subwooferda hicbir sartta cizirdama olacagini sanmoyorum. Parcayi bastan sona dinleyip bilgilendirme yaparsaniz sevinirim. İsik sizmasi ile ilgili resimleri paylasip yorumlarinizi bekliyorum.

• sadece yazı kısmında ise buna standart böyle diyor servis bilgin olsun resimleri at mutlaka yorumlar gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkarpuz

Merhaba Arkadaslar,

49uh850v cihazim cuma gunu servis tarafindan kuruldu. Gunduz kuruldugu icin birsey farketmedim ama aksam olunca farkettim ki, siyah ekranda yazilarin okdugu kisimda ustten ve alttan isik sizmasi oluyor. Yazi olmayan taraf karanlik. Sonra banding testi yaptim ve cok hafif bir bantlanma oldugunu farkettim. Fakat sonra youtubedan muzik dinlerken, bazi parcalarda cizirdama oldugunu farkettim ve servis talep ettim. Servis bugun veya yarin gelecek. Sizden ricam, tvnin yakininda olan biri youtube appten The xx - intro parcasini acip, sesi 20nin ustune alip cizirti olup olmadigini deneyebilir mi? Harman Kardon gibi bir firmanin yaptigi subwooferda hicbir sartta cizirdama olacagini sanmoyorum. Parcayi bastan sona dinleyip bilgilendirme yaparsaniz sevinirim. İsik sizmasi ile ilgili resimleri paylasip yorumlarinizi bekliyorum.

Hocam hoparlörler h/k tarafından yapılmamış. Sadece tasarımını yapmışlar. MM çalışanları böyle demişti.

Sound designed by h/k

• Servis bugun bana da aynisini soyledi. Ama ne olursa olsun. Saglam bir 20w sub.dan o cizirtinin cikmamasi lazim.

• ugurkarpuz U kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Orası öyle.
    2012de kardeşim 42" lg aldı. 3 defa değiştirdi hoparlör nedeniyle. 4. gelen de hafif cızırtlıydı. Bn o kadar iade et dememe rağmen o şekilde kullandı.

• 1 kırmızı ölü pixel ve biraz ışık sızmam var sizce iade etmelimiyim 3500e aldim şimdi iade edip alsam 3750 olacak fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetweb

arkadaşlar 55uh850 var bende. daha önce 49uf8507 almıştım digiturk play promosyon kodu verilmişti 6 ay ücretsiz onu nasıl kullanabilirim süresi gectı sanırım digiturkten paket almadan üyelik yapılmıyor galiba.

O kodların kullanımı şubat 2016 da bitti. Kullanamazsın artık.

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Olu piksel sayisi artarsa ozaman aradaki hesap ettiginiz miktarin 10 kati ya servis ucreti odersiniz yada yeni bi tv almaya mecbur kalirsiniz.İade yerine degisim talep edin sizde.

• bir pixel icin değişim almaz sanırım mediamarkt internetten aldım iade edip yeniden almak gerekecek değişim için servis raporu alınır diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

http://www.hepsiburada.com/lg-49uh850v-49-124-ekran-4k-super-uhd-uydu-alicili-smart-webos-3-0-led-tv-yeni-2016-p-EVTVLG49UH850V?magaza=KırmızıElma#reviews

parafda varsa 3400e geliyor

Burda 3.475 tl burda %10 paraf puan veriyor paraf kartla alirsaniz 3.130 tlye almış olursunuz fiyat cok iyi bence

http://www.hepsiburada.com/lg-49uh850v-49-124-ekran-4k-super-uhd-uydu-alicili-smart-webos-3-0-led-tv-yeni-2016-p-EVTVLG49UH850V?magaza=KırmızıElma

• paraf maximin 75TL veriyor

Bu arada mediamarkt TV iadesinde nasıl uğraştıririmi Teknosa hemen almış 3 günde iade etmişti.ikiside web sitesinden alınma.

• n11de 100 tl indirim 100 tlbonus var 3250 liraya alınabiliyor

• Arkadaslar,

Dizustu bilgisayarimi hdmi ile bagladigimda mouse ve klavye hareketlerinde lag ve videolarda takilma oluyor. Ayni bilgisayari ve hdmi kablosunu eski tvmde sorunsuz kullaniyordum. Bunun bir ayari var mi?

• kablo hdmi 1.4 ve resim ayarlarindan oyun seçilimi.

• vampirelf kullanıcısına yanıt
    Kablo 1.4 ama resim modunu degistirmemistim. Bu arada ses sorunu kasa ziriltisiymis. Direk ilk dinleyiste arizali dedi. Ama kurulumu baska servis yaptigi icin degisim raporunu da o servisin yazmasi gerekiyormus. Yarin diger servis gelecek ve raporu yazacak insallah. Ses sadece belli frekans araliginda oluyor. Denemek isteyen youtubedan the xx - intro dinlesin ve denesin. Tvden hevesim kacti. İade yapip baska tv alabilirim.

• Merhabalar. Bu tv de kodi uygulamasını kullanabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.