Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azizbaris

Merhabalar. Bu tv de kodi uygulamasını kullanabiliyor muyuz?

Hayir kullanamazsınız lg 1 temmuzdan itibaren usb ile uygulama yuklemeyi kapattı. Ayrica lg webos destekli kodi uygulamasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Orijinalden alıntı: msk_sansal

beyler selam;

tv yi kapatıp açınca wi-fi bağlantısı kopuyor. elle tekrar bağlamak gerekiyor.

herkeste mi aynı. ne yapmak lazım.

Sıkıntı modemden kaynaklanıyor. Kablolu baglanti tavsiye ederim. Wifi ayarlarinda 2.4 ghz ile 5ghz band genisligi var. İkisi ayni anda calisan bir modemde sikinti oluyor. Veya band genisligi yetersiz kaliyor.

her zaman yapmıyor. modemi tv'nin dibine koydum gene aynı. kabloluda zaten bir problem olması muhtemelbile değil (diye düşünüyorum :) )

ayarlardan ağ oradan da kablosuza tıklayınca da derhal bağlanıyor.

bilemedim.

bu arada adam akıllı ortalama son 20 30 gündür tv yi kullanıyorum. siyah ve bazı açık renk görüntülerde sızmalar gözüme çarpmaya başladı. misal ; siyah ekranda kanal logosu sol üst köşede görülüyor. alta doğru da daralan bir grimsilik var. başka bir örnekle siyah ekran heryer. ortada imleci dolandırıyorum. yukarıdan aşağı bir şerit gri gri beliriyor. keşke sadece imleç aydıntılsa. komple o alan değil.

beyazda da gökyüzü temalı bir görüntü de bazı yerlerde ton farklılıkları vs gözüme çarpıyor.

tam tasvir edememiş olabilirim. okuyanlar demek istediğimi anlamıştır .

• msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni.

Son gunlerde ise kendi kendine TV acikken kopmaya stabil olmayan ag hatasi vermeye basladi.

Modemim sadece 2.4ghz destekliyor bu arada...

• Elektrik gittiginde veya fişi çekip taktiginizda bazende tviyi kapatip açtığınızda wifi bağlantısı otomatik bağlanmıyor bunu manuel olarak menüye girip baglanti kurabilirsiniz. Bu sorun mu bilmiyorum ama 2 adet uh850v model tv almıştım ikisinde de ayni sorun vardi.

• Arkadaşlar bu tv ye bizim ufaklık kurcalarken reset atmış ağlıyor şimdi babam görmesin die acil yardım lazım kanal listesi aratırken tgks
    Ayarları alınamadı hatası var baya ounadım frekansları ama olmadı napmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: İsyanlar424

Arkadaşlar bu tv ye bizim ufaklık kurcalarken reset atmış ağlıyor şimdi babam görmesin die acil yardım lazım kanal listesi aratırken tgks
    Ayarları alınamadı hatası var baya ounadım frekansları ama olmadı napmalıyım

Arkadaşlar acil yardım gerekli.

• sevgili arkadaşlar 65uh850v tvimi 3d sinin kalitesini begenmedigimden dolayı degişim .iade kararı cıkarttırdım.şimdi sizlerden ricam lütfen 3d nizi kontrol etmeniz.bakın size güzel gibi görüne bilir ancak dikkatli baktıgınızda arka sahnelerde çiftlenme veya harelenmeler olabilir.yoü tupdaki videolarda bu dahada belirginleşiyor,sizlerden olumlu izlenim alırsam aynı tv yi alacam aksi olursa sony veya samsung..
  • Hangi görüntü ayarlarında kullanıyorsunuz

• 3d ayarlarının hepsini denemiştim..
  • metyu81. M kullanıcısına yanıt
    Bende bu dediginden de var maalesef. Yani 3 boyutta goruntunun kimi yerleri gozluk takmis gibi kimi yerleri ise takmamis hali gibi oluyor. Dikkatli bakmaya da gerek yok aslinda gun gibi ortada.

• Ohalde kronik sorunlu 3d bu tv alınmaz.veya 3d siz oĺanından almak lazım.benimkide aynen yazdıgın gibiydi anlatana kadar canım cıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,

Degisim raporunu aldim. Sizden ricam biriniz tvde youtubedan The xx-intro yu acip dinler misiniz? Kasa zirildamasi yoksa kronik hata degil demek. Ayni tvyi alcam o zaman.

• sevgili arkadaşlar herkese merhaba,ben 49 uh850v almak istiyorum.hepsiburada da 3799 tl, site içerisinde kırmızıelma veya hepsihızlı gibi alternatif satıcılarda 3500 tl civarı satılıyor.benim bi kaç sorum olacak öncelikle bu 300 tllik fiyat farkı beni endişelendirmeli mi? ikincisi diyelim ki bu cihazı aldık kargoyla eve geldi servisi çağırdık, servisten tv kurulumu esnasında servis menüsünden tv nin çalışma saatine baktırabiliyor muyuz? bunu sormamın nedeni internetten televizyon alırken bize sattıkları ürünün teşhir olup olmadığı ile ilgili duyduğum şüpheler...konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların acil yardımlarını rica ediyor, herkese iyi forumlar diliyorum...
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    neden servis çagırmadın 3d için fazladan para ödedik .madem kullanmıcaz ozaman 3d siz modelini alırdık.ben ısrarla lg aradım .degişim cıkarttım.şimdi sıkıntım yeni gelende acaba aynımı olacak..
  • metyu81. M kullanıcısına yanıt
    Zaten 3D kullanmiyorum. Satin alirken de tercih sebebim degildi.

Piyasada o kadar sacma sapan hatalari olan TVler var ki... Risk almak istemedim, kullanmadigim bir ozelligin hatali olmasi bulutlanma, isik sizmasi vs. Gibi hatalari olan panelden iyidir.

Yalniz aslinda 3D'de alan derinligi cok iyi bu TV'de. Bir de artik 3D terk ediliyor yavas yavas o yuzden sorunsuz bir panele denk gelinirse Uh850V en mantikli tercih olacaktir bu konuda.

• merhabalar. başından kötü olaylar geçen tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. bende 49uh850v siparişi verdim gg den. bakalım benim başıma neler gelecek endişe ile bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmndzc35

sevgili arkadaşlar herkese merhaba,ben 49 uh850v almak istiyorum.hepsiburada da 3799 tl, site içerisinde kırmızıelma veya hepsihızlı gibi alternatif satıcılarda 3500 tl civarı satılıyor.benim bi kaç sorum olacak öncelikle bu 300 tllik fiyat farkı beni endişelendirmeli mi? ikincisi diyelim ki bu cihazı aldık kargoyla eve geldi servisi çağırdık, servisten tv kurulumu esnasında servis menüsünden tv nin çalışma saatine baktırabiliyor muyuz? bunu sormamın nedeni internetten televizyon alırken bize sattıkları ürünün teşhir olup olmadığı ile ilgili duyduğum şüpheler...konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların acil yardımlarını rica ediyor, herkese iyi forumlar diliyorum...

yok mu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız?
  • Sadece maç izlerken arkada dikey gölgeler var, bu durum bu tv nin kronik sorunu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Sadece maç izlerken arkada dikey gölgeler var, bu durum bu tv nin kronik sorunu mu acaba?

Dikey gölgeleri bende geçen fark ettim acaba yayın ile ilgili olabilir mi ? Çünkü sürekli görünmüyor veya internetten video açtığımda göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Sadece maç izlerken arkada dikey gölgeler var, bu durum bu tv nin kronik sorunu mu acaba?

Trumotion ayarini kapatincada yapiyormu.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.