Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banding test olu piksel videolari bu konunun ilk mesajinda var hocam oraya bakin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv de istediğimiz kanalları silemiyor muyuz?
  • Tv kuruldu 2 gündür inceliyorum.2 film izledim aslında direk performansa dayalı filmlerdi.Servisin yaptığı ayarlarla izlediğim karanlık bir filmde özellikle karanlık sahnelerde iyi performans alamadım.Karanlık sahnelerde ekrana gelen herhangi bir aydınlık nesne görüntüyü bozuyor.Bu sorun dışında renkli-aydınlık sahnelerde çok başarılı bir performans aldım hatta beklentilerimin bir tık üzerinde diyebilirim.Bir durumda şu hareketli sahnelerde bazenleri veya bazı yayınlarda hafif kasılmalar oluyor.Bunuda direk turue motionu berrak yaparak çözüyorum.Ses seviyesi ve kalitesine gelecek olursam yine beklentimin üzerinde bir kaliteyle karşılaştım.Dijitürk başvurusu yaptım daha iyi görüntü alabileceğimi düşünüyorum.
    Bunların dışında birşey danışmak istiyorum.Siyah ekranda imleç hizasında ki sızıntının dışında alt köşede ve sol üst köşede daha fazla sızıntı var aşırı büyük ve fazla değil fakat hata gibi duruyor normal mi yoksa çözümü var mı?

• Samsung 55ju7500 Curved almaya gittim oradaki arkadaş 2015'in tvsini alacağına 2016 nın yeni teknolojisi olan LG uh850'ye ikna etti beni.
    Umarım hayal kırıklığına uğramam,enteresan bir şekilde tonla eleştri yapanda var çok beğenen de var.
    Öyle sapık gibi Film takıntım yok,bir tek konsoldaki performansa takılırım.Input lag düşük ve gerçek 200hz olması açısından gönlüm rahat ancak diğer sorunları okuyunca umarım pişmam olmam.
    4300'lük tv yerine 5200tl verip bunu aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

Samsung 55ju7500 Curved almaya gittim oradaki arkadaş 2015'in tvsini alacağına 2016 nın yeni teknolojisi olan LG uh850'ye ikna etti beni.
    Umarım hayal kırıklığına uğramam,enteresan bir şekilde tonla eleştri yapanda var çok beğenen de var.
    Öyle sapık gibi Film takıntım yok,bir tek konsoldaki performansa takılırım.Input lag düşük ve gerçek 200hz olması açısından gönlüm rahat ancak diğer sorunları okuyunca umarım pişmam olmam.
    4300'lük tv yerine 5200tl verip bunu aldım :)

Umarım memnun kalırsınız ama pahalı almışsınız.
    Hayırlı olsun.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Sağolun.
    Valla insallah memnun kalırım,korkmaya başladım az da para vermedik.
    Fiyat olarak mağazadan cıkınca biraz bakındım evet 4800'e kadar iniyor belirli sitelerde.
    Vatan ve Mediamarkt 5200'e satıyor,onuda anlamıyorum..

Bayramdan sonra düğünüm var çokta vaktim yok aslında yoksa beklerdim.

not:Hatta şimdi tekrar baktım 4600'e satan bile var,600tl fark var ya.şaka maka az para değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 10 Eylül 2016; 22:52:42 >
  • Devoin kullanıcısına yanıt
    4300 tl civarındaydı n11 ve gittigidiyorda 1 ay önce.
    Daha sonra hiç bakmadım fiyatlara.

• Beyler tv gelmeden ben yarın gidip iade istiyim.
    Şimdi bakıyorum tonla sitede 4600-4800 bandında geziyor.
    Hepsi 2 sene lg garantili,kargo bedava vs.
    Enayi gibi neden vatan'dan aldım onuda anlamadım gitti,taklaya geldik.
    Hani ekstra bir garantisi vs birşeyi olur anlarımda oda yokki,her firma aynısını sunuyor.
    Şu an 4600-4800 bandında geziyor hocam baktım.
    Bir mediamartk bir de vatan 5200'den dayıyor,bende salak gibi aldım.
    Yarın gidip iptal ediyorum.
    Hocam o tv 4300 TL'leri gördü diye hatırlıyorum GG'de.

Çok aciliyetniz yoksa bekleyin. Varsın olsun düğün ertesi TVniz hemen olmayıversin. O fiyatı görmüş bir TV'ye daha fazla vermeyin bence.

Bu arada hayırlı olsun düğününüz. Bir yastıkta kocayın
    Aynen hocam çok haklısın.Hiç acele etmeye gerek yok zaten vatan'da ürünü Cuma günü veya Cumartesi yollayacak.Her türlü önümüzdeki haftaları bulucak.
    Dediğiniz gibi ben en güzeli yarın gidip iademi yapıyım sonra artık alternatif firmalardan alıyım.En kötü doğubank'a gider lg garantili bu fiyatlara alırım.(Ki tonla da tanıdık var oralarda)

Çok teşekkür ederim :)
    Bu arada bilindik sitelerden alırsanız, 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. gerçi kanuna göre mesafeli satışların tamamında bu hak var ama birçok firma kanunu uygulamıyor. Mağazadan alırsanız böyle bir hakkınız olmuyor. Aklınızda olsun.
    Hocam mağazadan alırsanız derken,yarın gittiyimde sorun çıkartabilirler mi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

Hocam mağazadan alırsanız derken,yarın gittiyimde sorun çıkartabilirler mi yani?

Siz hiç kurulum yaptırmadığınız, hatta evinize dahi ürün gelmediği için sorun olmaz diye tahmin ediyorum.

benim demek istediğim, ürünü örneğin hepsiburada.comdan aldınız. eve geldi. servis çağırdınız. ürün kuruldu. ama beğenmediniz, ya da ışık sızması ya da ölü piksel ıvır zıvır bişiler çıktı. 14 gün içinde tekrar paketleyip göndererek iade ya da değişim yapabiliyorsunuz. ama mağazadan alırsanız, ürün açıldıktan/kurulduktan sonra, ancak hasarlı ya da kusurlu çıkıp ve bu da servis raporuyla onaylanırsa iade/değişim yapabiliyorzunuz. bunu demek istedim.
    Anladım şimdi.

Çok sağol hocam bilgiler için.
    Ellerine sağlık!
  • ENAJANS kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tv yi alalı 2 ay oldu, maç yayınlarında tv nin ortasında sağında solunda yukarıdan aşağıya siyah çizgiler gölge lekeler oluyor ve buna çözüm yok :( 10 senelik lcd lerde bile böyle bi sıkıntı yokken :/ eğer digitürk e lig tv için geçmeyi düşünüyorsanız maçlardaki bu çamur görüntü sizi bu tv den soğutabilir, bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Hocam ben tv yi alalı 2 ay oldu, maç yayınlarında tv nin ortasında sağında solunda yukarıdan aşağıya siyah çizgiler gölge lekeler oluyor ve buna çözüm yok :( 10 senelik lcd lerde bile böyle bi sıkıntı yokken :/ eğer digitürk e lig tv için geçmeyi düşünüyorsanız maçlardaki bu çamur görüntü sizi bu tv den soğutabilir, bilginize...

Ayni durum bende de var. Servisi cagirdim telefonda bunun bir ariza olmadigini normal oldugunu cemkirerek anlatti. Gelin diye israr ettim geldiler. Bu normaldir led lerde bu evet sorundur ama firma kabul etmiyor . İsterseniz hakem heyetine basvurun nah alirsiniz dedi resmen . Panel icindeki birlac kat kagit varmis onlar isigi yansitiyormus ekran konulurken boyle oluyormus malesef uretim hatasi vs degilmis . La havle dedim .

Oled alsaydin keske diyor.
    At agizli oled ben alirken bu fiyata vardi da ben mi almadim ?

• msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    OLEDlerde de burn in (longo yanığı) sorunu var hocam. OLED alsanız farklı sorunlara maruz kalacaktınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msk_sansal

quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Ayni durum bende de var. Servisi cagirdim telefonda bunun bir ariza olmadigini normal oldugunu cemkirerek anlatti. Gelin diye israr ettim geldiler. Bu normaldir led lerde bu evet sorundur ama firma kabul etmiyor . İsterseniz hakem heyetine basvurun nah alirsiniz dedi resmen . Panel icindeki birlac kat kagit varmis onlar isigi yansitiyormus ekran konulurken boyle oluyormus malesef uretim hatasi vs degilmis . La havle dedim .

Oled alsaydin keske diyor.
    At agizli oled ben alirken bu fiyata vardi da ben mi almadim ?

Aynı olay bizde de var (770V) amcamın televizyonunda da var 850V onda da aynı olay var yapacak birşey yok gibi beni maç izlerken çok rahatsız ediyor resmen siyah gölgeleri izlemeye başlıyorum :)

• Zamaninda bende 2 adet 850v alıp iade etmiştim ilk aldığımda ışık sizmasi golglenme banding sorunlari var diye iade etmiştim ikincisinde de var olan sorunlari kabullenip almıştım fakat ondada sansima yüzlerce ölü piksel çıkmıştı onuda iade edip bir daha bulasmak istemedim.
    Bir sürü tv alip iade ettim son 4 ay içerisinde iclerinde en sorunsuzu ve goruntu kalitesini samsung ju7500 vermişti onda da 2 adet olu piksel vardi diye iade etmiştim kapali kutusunu bulamadim diye ondan da vazgectim sonra dedimki kendime led tvlere cok fazla para verilmez hepsinin belli başlı sorunları var idareten bir tv alip simdilik beklemeye gectim aldığım tv vestel 55ca9550 aldigimda cercevede soyulma vardı değişimi onayladilar fakat ayni tv ellerinde yokmuş ua9400 nodelini teklif ettiler bende 9550 istedigim icin degisim şimdilik bayramdan sonraya kaldı. Ama smart özelliği hariç ca9550 gercekten ses ve görüntüsü fena değil.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.