Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçlar için almıyorum film izlemek için alıyorum.Şimdiye kadar 10 film izledim çözünürlük iyi olursa görüntü gayet tatminkar.Bugün beşiktaş maçına denk geldim bahsettiğiniz sorunları göremedim.Bulutlanma bozulma falan yoktu biraz renkler koyuydu oda düzeltilebilir.Yani sorunsuz maçda izlenebilir gibi geldi.
  • msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aynen..hayır adama koyan 5bin tl öde ve böyle bi saçmalığa maaruz kal :( samsung da da maçta sağa sola hareketli sahnelerde görüntü bulanıklaşıyordu..geldiğim sonuç şu Allah bi daha tv almayı nasip ederse lg den de samsungdan da uzak durucam..(lg için bunu sadece maçlardaki o siyah gölge lekeler için diyorum, maç yayını dışında tv de hiç bi sıkıntı yok ses sistemi ise çok çok iyi..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejalotto -- 17 Eylül 2016; 10:43:16 >
  • srcn09 kullanıcısına yanıt
    İşte bi güncelleme keşfetselerde sorunu düzeltseler :( ..... hayır bu adamlar bu donanımları nasıl testlerden bu duruma geçirip onay veriyorlar? Eğer bu lekeler standart dışı bi kusur ise servise başvuralım
  • Guncelleme ile halledilecek bir problem degil dediler. Panel uretiminde ve icinde var olan bir kac katman kagidin birlestirilmesi sirasinda olan birseymis ( kagit dedigim seyin teknik bir adi vardir , bi kere telefon ekrani degistirilmisti ayni onda da bir kac katman kagit vardi gorenler bilir o jelatinimsi soyka iste )

Guncelleme demisken son gelen guncellemeden once ses sanki daha bi lezzetliydi sanki yoksa bana mi oyle geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maclardaki kirlenme benim yvde de var normal yayinlarda yok bayagi takinti yapti bende hanima diyorum o yok diyor anlamadim gitti.servis cagirsam bu yuzden değişim falan olur mu

• hdurak kullanıcısına yanıt
    bu problemi servis çağırmak için makbul bir sebep olarak kabul etmiyorlar abi.

geliriz bir problem bulamazsak servis ücreti alırız diye geldiler bana, almadılar.

onlara göre üretim hatası. tv nin hiç açılmaması , 10 cm2 çapta 3-4 tane ölü piksel ya da misalen ekranın bir tarafının aydınlanmaması, görüntü vermemesi , tv nin hiç açılmaması vb gibi şeylermiş.

LG TR Ar-Ge departmanı bu tür durumlarda değişim vs çıkartılmaması için servislere anladığım kadarı ile baskı yapıyormuş. bundan dolayı değiştirirsek firma bize fatura ediyor dediler.

inanın %90 tüm ledlerde bu var dediler. yapıcak birşey yok dediler.

inanın 3 5 teknik birşey öğretilip salınmışlar piyasaya. ne teknik birikim var ne de problem çözme yeteneği.
    birkaç dosya format adı öğrenmişler yok formatta 3 d olmaz . bunu kullanıcan. blu-ray al diye daha iyi film izlersin. lan oğlum onu ben de biliyorum. ekranımdaki problem blu-ray ile çöülecekse kendime monte ederim ben .
    vel hasıl göz alışıncaya kadar şizofreniye devam abiler. yapılacak birşey cidden yok :(

• Aslında cok araştırmayacan amcamlarda var lg la serisi bir banding var tv de dedim bu tv de banding var banding? One oğlum dedi 3 yildir izliyorum cok mumnunum dedi ama amca banding dedim. Gostermeye çalıştım ikna olmuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: msk_sansal

bu problemi servis çağırmak için makbul bir sebep olarak kabul etmiyorlar abi.

geliriz bir problem bulamazsak servis ücreti alırız diye geldiler bana, almadılar.

onlara göre üretim hatası. tv nin hiç açılmaması , 10 cm2 çapta 3-4 tane ölü piksel ya da misalen ekranın bir tarafının aydınlanmaması, görüntü vermemesi , tv nin hiç açılmaması vb gibi şeylermiş.

LG TR Ar-Ge departmanı bu tür durumlarda değişim vs çıkartılmaması için servislere anladığım kadarı ile baskı yapıyormuş. bundan dolayı değiştirirsek firma bize fatura ediyor dediler.

inanın %90 tüm ledlerde bu var dediler. yapıcak birşey yok dediler.

inanın 3 5 teknik birşey öğretilip salınmışlar piyasaya. ne teknik birikim var ne de problem çözme yeteneği.
    birkaç dosya format adı öğrenmişler yok formatta 3 d olmaz . bunu kullanıcan. blu-ray al diye daha iyi film izlersin. lan oğlum onu ben de biliyorum. ekranımdaki problem blu-ray ile çöülecekse kendime monte ederim ben .
    vel hasıl göz alışıncaya kadar şizofreniye devam abiler. yapılacak birşey cidden yok :(

O ZAMAN BİZ DE SEVGİLİ LG FİRMASI ANLASIN DİYE GERÇEKLERİ HAYKIRACAZ;

ARKADAŞLAR LG NİN BU MODELİ VE BİRÇOK MODELİNDE MAÇ YAYINI ÇAMUR LEKELER GÖLGELER YUKARIDAN AŞAĞI ÇİZGİ SİYAHLIKLARLA DOLU, MAÇ YAYINLARI SİZİN İÇİN ÖNEMLİYSE KESİNLİKLE LG TV ALMAYIN....

• Tek macta degil ki . Neredeyse tum yatay kamera gecislerinde hep ayni sorun . Musait bi zaman olsa video cekip yuklesek de herkeste ayni mi bi baksak

• Dediğiniz gölgelenme 55UH770 ve 65UH850V 'de de var
  • Biraz önce gittigidiyor üzerinden 49uh850v yi sipariş ettim.Kampanyalarla 3187 tl ye geldi tv.Umarım sorunsuz gelir ve kullanırım.Samsung 49ks8500 ile bu tv arasında idi.2 ay arıştırdıktan sonra bunu aldım.Kurulumda nelere dikkat etmeliyim arkadaşlar?
  • hdurak kullanıcısına yanıt
    Bendeki kirli ekran efekti de maclarda hic belli olmuyor. Arka plan beyaz ve mavi oldugunda, gokyuzu gibi acik alan film cekimlerinde belli oluyor sadece.

Isin kotu yani ben futbol izlemem hic.

• tarumok kullanıcısına yanıt
    Hocam inşllh sorunsuz gelir demişinde yazılanları hiç okumuyosun demek ki?! Anlattığımız o siyah lelekeler olayı kötü şansa sıkıntılı cihaza denk gelme olayı değil! lg lerde bu sıkıntı var, eğer maç izliyorsan siparişi iptal etme şansın varsa bunu bi değerlendir derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Hocam inşllh sorunsuz gelir demişinde yazılanları hiç okumuyosun demek ki?! Anlattığımız o siyah lelekeler olayı kötü şansa sıkıntılı cihaza denk gelme olayı değil! lg lerde bu sıkıntı var, eğer maç izliyorsan siparişi iptal etme şansın varsa bunu bi değerlendir derim..

O zaman hangi tv yi alıcaz üstadım.Fiyat performans ürünü diyorlar bu tv ye
  • Rubella_Rubella R kullanıcısına yanıt
    Gözden kaçtı sanırım bir cevap pls :)
  • Maç yayınında beliren yukarıdan aşağı çizgiler şeklindeki siyah gölgeler sorununa LG nin verdiği cevap 😁 :

Değerli Müşterimiz,

Yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayi firmamiz adina üzgün oldugumuzu belirtmek isteriz

Bilindiği gibi LED TVler arkadan aydınlatmalı panel yapısına sahiptirler. Arkadan aydınlatmalı sistemlerde(LCD veya LED) ekranın arka kısmında cihazın tipine bağlı olarak bölgesel, kenardan veya tam ekranda aktif olan aydınlarma(backlight) birimleri mevcuttur. Unutulmamalıdırki bu cihazlar siyah görüntü elde ederken bile aydınlatma birimleri çalışırlar ve düşük de olsa bir ışık yayarlar. Siyah ekranda bu aydınlatma birimlerinin(LED/Floresan) yaydıkları ışık kısmen görülebilir ve özellikle karanlık ortamlarda, ortamdaki ışığın çok düşük olmasından dolayı daha belirgin olabilir. Ayrıca özellikle bir rengin hakim olduğu resimlerde, farklı açılardan bakıldığında görüntünün oluştuğu panelin Likit Kristal ön tabakasında ışık farklı açılarda kırılacağından homojen(heryerde eşit) görünmez, bakış açısına bağlı olarak yer yer daha parlak görülebilir. Dolayısıyla bu durum bir problem değildir.

Bilgilerinize sunariz.

Saygilarimizla.

• Arkadaşlar youtube daki evo 3d videoları izliyorum ama sagda solda görüntünun gölgesi çıkıyor ve net 3d olmuyor.Önceden bende lm640s vardi 3d onda cok net gözüküyordu bu videolar. ve dışarı çıkma burnumun ucunda gibi olurdu sizdede öylemi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 23 Eylül 2016; 7:28:21 >
  • 55UH770 hepsiburadada 4079 tl lg türkiye garantisiyle aldım 2 haftadır kullanıyorum sadece 850 den eksiği 3d yok zaten 3d izleyen biride değilim tv çok güzel hele h265 4k videolar harika görünüyor fullhd filmler de çok iyi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 23 Eylül 2016; 0:22:57 >
  • murat708 kullanıcısına yanıt
    770 ile 850 serisi arasında 3d dışında da farklar var. Herhangi bir karşılaştırma sitesinden, hatta lgnin kendi sitesinden farkları görebilirsiniz.

• Sadece 3d ve hoparlörde sub yok 850 de 2.2 770 de 2.0 bu kadar aradaki fark. Karşılaştırma yaptım ve bizzat lg mağazasına gidip oradada karşılaştırma yaptım ve aldığım bilgide o yönde 3d için o kadar para vermeye gerek yok bence tabi3d isteyenler hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 23 Eylül 2016; 15:16:17 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.