Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu her lg de var sayılır kenardan aydınlatma yapıyor boşluklar gölgeli kalıyor hızlı sahnelerde yetişemiyor ışıklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn09 kullanıcısına yanıt
    lanet olasıca bende de var :(

hele şu linkteki videoda test edince pek bir beli oluyor

https://www.youtube.com/watch?v=LlyJqVzYsOU
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Sadece maç izlerken arkada dikey gölgeler var, bu durum bu tv nin kronik sorunu mu acaba?

Trumotion ayarini kapatincada yapiyormu.

Bende kapalı yine var ama garip olan her kanalda veya her maçta yok :) bende acaba yayın ile ilgili mi dedim bilemedim arkadaşın attığı videoyu birazdan test edeceğim
  • sakiri kullanıcısına yanıt
    Evet kapalı ve yine oluyor, arkadaş her maçta olmuyor demiş ama hayır her maç yayınında oluyor, yayının ışık kontrastına göre belirginliği değişiyor, sanki bi iz gibi yukarıdan aşağı çizgi gölgeler lekeler gibi..maç dışındaki hiçbi yayında görülmüyor..
  • Benim tv yerel karstma yüksekte sizce nasıl [simage][/simage]

• Yerel karartma yuksekte benim tv nasil LG UH850v Kullanıcı Klübü
  • ÇOK normal daha iyisi yok...
  • 3d karmaşası nedeni ile tvmin yenisi geldi servis yarın kuracak bakalım bu nasıl cıkacak...
  • Mrblar. İki gündür tv yi kullanıyorum. Kanal aramada manuel arama pasif durumda. Nasıl açabilirim?
    Ayrıca tv de ekran bölme var mı?
    Ben bulamadım. Buradaki test videolarını indirdim ve servis elamanına verdim test yapsın diye. Videoları yanlış indirmişsin. Ben sana orjinalini yapayım dedi ve lg telefonunu tv ye bağlayıp Lgnin birşeyine bağlandı ve orada baktı. Test proğramını kaldırmışlar o kadar kendilerine güveniyorlar dedi ;)))) ben netten kendim yaptım bi sorun yok gibi duruyor. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz. Yardımcı olurmusunuz manuel arama için. Tşkler.

• Bi sorum daha olacak. 10 yıllık tv de bile kanal listesinde kanal ismi yazarak arama vardı bunda bulamadım. Var mı acaba?

• 04.30.06 guncellemesi cikti.Ses bari sag kenara cubuk seklinde olmus tabi bazi yeniliklerde vardir fakat bildirmiyorlar ne oldugunu.

• Arkadaşlar merhaba,

Uzun yıllardır digitürk kullanıyorum 1 ay sonra üyeliğim sona erecek. Üyeliğimi yenilemeyip cihazın kendi uydusunu kullansam diyorum. Hızı vs nasıldır? Birde turksatta sanırım belgesel kanalı falan yok diye biliyorum HD kanalların hepsi var mı biraz bilgi verebilir misiniz?
  • hayal_kahve kullanıcısına yanıt
    Hocam tkgs ayarlarina gidin tkgs yi esnek veya kapalı duruma getirin. Sonra manuel arama aktif olacaktır.

LG UH850v Kullanıcı Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 5 Eylül 2016; 20:12:34 >
  • hdurak kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi duzeyde normali bu.Daha iyisini beklemek aptalliktir, alt kenar aydinlatmada alinabilecek neredeyse en iyi seviye budur.Led yerel karartma yuksekte kullaninca sorunsuz panelde bu goruntu normal.
    Hayir anlamadigim nokta su bunu herkes atliyor , tamam isik sizmasi olmasin ama bu tamamen bi ticari bir olgu.Insanlarin bilincaltina yerlestirdiler hangimiz bu isik sizmasini gorecrk katanlikta saatlerce film izliyoruz veya siyah sahnemi izliyoruz sadece ?
    Kimse bunu kendibe sormaz oldu varsa yoksa isik sizmasi iyide kardrsim ekranda hersey rengatenk bh isik sizmasi durumunu arizali panel harici goze batar bi durum yok.
    Ha bide soyle insanlar var, tv kenar yani alttan aydinlatmali ama arka aydinlatmali performansi ariyor.Bilgisizlik de dizboyu.Mesela bu tv ye koyulan led yerel karartma var kullanilsin diye koyulmus kullanmayip bu tv bozuk bile diyebilecek bilincsizlikte olanlar var.
    Tabi burda lg ninde hatasi var herkes tv kullanmayi yani tv ayarlarini kurcalamayi vs bilmiyor.Bu led yerel karartma standart okarak acik olmaliydi isteyen japatabilmeliydi isteyen acabilmeli degil.
    Burdada tabi bi lg muhendislerinin ileri zekaliligi var :D

• LG UH850V almalı mıyım, neden?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rmndzc35 kullanıcısına yanıt
    2 ay önce Ereyon'dan aldım. hemen geldi (orjinal ambalajda ve Ereyon bantlı) . LG servis geldi, kurdu, sorunsuz çalışıyor. Yalnız öyle çalışma saati vs olayı konusunda bilgim yok.
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim. Sayenizde bir bilgi daha öğrendim.
  • Uzun araştırmalar sonucunda sonunda televizyonu almış bulunuyorum.İnşallah pişman olmam.Birşey sormak istiyorum bugün veya yarın servis gelecek neler sormam gerekiyor ayrıca bakmam kontrol etmem gereken yerler var mI?
  • ENAJANS kullanıcısına yanıt
    Hocam ölü piksel testi yapin sesi sonuna kadar açıp deneyin sorunu yoksa tvnizin tadini çıkarın.

• Banding test veya daha farklı birşeye bakamam gerekiyor mu?
    Birde daha önceden açılmış olup olmadığını nereden anlarım?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.