Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silentbeach.84

Bende ps4 pro nun hdr özelliği ile keyif yaparım diye aldım ancak hdr bu tv ler de yazılımsal olduğu için ps4 pro hdr i tanımıyor sonuç olarak hdr pasif modda oyun oynuyorsunuz. Hdr önemli zira konsolun olayı bu zaten. Ps4 pro için donanımsal hdr özellikli tv lere bakın. Özellikle hdr premium sertifikalı tv lere. Televizyonum 55uh850v

https://www.youtube.com/watch?v=sic79QsKwnI

Hocam denediniz mi bunu?
  • Arkadaşlar 55uh850v ile 55ks8500 - 55js9500 ürünleri arasında kaldım .Daha öncer bu tvleri kullanmış ya da bu ürünler arasında seçim yapmış arkadaşlar cevap verebilir mi? tvler hakkındaki düşüncelerini yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba uh850v televizyon aldık şu an güncellemeleri yapıyorum. ama tv bilgileri kısmında tv uf6807 olarak görünüyor. TV'nin kutusunda önünde arkasında uh850v yazıyor.. Sizce bir kandırma durumu olabilir mi ? yoksa güncelleyince düzelecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert00001 -- 20 Aralık 2016; 11:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert00001

Arkadaşlar merhaba uh850v televizyon aldık şu an güncellemeleri yapıyorum. ama tv bilgileri kısmında tv uf6807 olarak görünüyor. TV'nin kutusunda önünde arkasında uh850v yazıyor.. Sizce bir kandırma durumu olabilir mi ? yoksa güncelleyince düzelecek mi

Yok canim
    O sizin tvnin unique kodu falandir.
    Ama bende lg yok olanlar da yanitlarsa daha iyi olur. Ama sikmayin icinizi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu ekrana girdim model uh850v olarak gözüküyor. Aygit adi uf6807 idi. Değiştirilebiliyormus değiştirdim. Acaba kuran eleman aygit adini manuel olarak 6507 falan mı girdi? Kurarken ben yoktum babam ile beraber kurmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert00001 -- 20 Aralık 2016; 17:58:10 >
  • mehmetrance M kullanıcısına yanıt
    Bende lg ve samsung modelleri arasinda kaldim.
    En son curve tercih etmedigimden hemde daha buyuk diye 60ks8000 aldim bekliyorum

2 kere 55uh850v tv iade ettim. bana gelen 2 tvde de ışık sızması problemi vardı. tercihinizi bu yönde kullanacak olursanız aklınızda bulunmasında fayda var.
    şuan samsung 55ks8500 için kampanya takip ediyorum. 55uh850v ye göre fiyatı oldukça yüksek.
  • silentbeach.84 S kullanıcısına yanıt
    Ayni tv modelinden bende kullaniyorum kiyaslamaniz yanlis.Cunku oyle goruluyorki tv nizde hic 10 bit uhd hdr bi icerik izlememissiniz.
    Ps4 pro daki oyunlarda olan hdr tamamiyle yapimci firmanin nasil bicimde sundugudur.
    Hdr in gercek gucunu gormek istiyorsaniz dedigimi yapin bi izleyin ondan sonra tv demi yoksa oyun yapimcilarindanmi problem kaynaklaniyo gorursunuz.

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Curve veya flat çok fark etmiyor benim için sadece kalteli paneli olsun bol özellikli olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergibarjuan

2 kere 55uh850v tv iade ettim. bana gelen 2 tvde de ışık sızması problemi vardı. tercihinizi bu yönde kullanacak olursanız aklınızda bulunmasında fayda var.
    şuan samsung 55ks8500 için kampanya takip ediyorum. 55uh850v ye göre fiyatı oldukça yüksek.

Aslında geçen ay yanında telefon veriliyormuş ama kaçırmışız.ks8500de de ışık sızması sorunu var sanırım ama 850vde daha fazla sanırım.
    ks8500 kullananlardan yorum almamız lazım. eğer aynı sorun varsa boşuna al-iade et sürecini yaşamak istemiyorum.
    ben direk indirim kovalıyorum bence yanında verdikleri ürün genelde satamadıkları ürünler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetrance

Arkadaşlar 55uh850v ile 55ks8500 - 55js9500 ürünleri arasında kaldım .Daha öncer bu tvleri kullanmış ya da bu ürünler arasında seçim yapmış arkadaşlar cevap verebilir mi? tvler hakkındaki düşüncelerini yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

js9500 Dırect Led,Va panel gerçek native 100hz ve ışık sızması veya badding pek fazla görülmeyen hıgh-end bir panel benim en çok sevdiğim beğendiğim tek samsung panel hiç durmayın direk alın
  • Arkadaslar 55uh 850 v kullanıyorum. LG uygulama mağazasında çoğu uygulama ücretsiz deniyor ama yükleyince ücretli olduğu gözüküyor ücretsiz olan tavsiye edeceğiniz uygulamalar varsa paylasirmisiniz. Özelikle iptv uygulamalarından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sergibarjuan S kullanıcısına yanıt
    2 kere iade ettim demişsiniz, gelen servis alttan ekrana yansıyan özellikle maç yayınında hissedilen bu ışık sızmalarını iade gerekçesi olarak kabul etmediğini söyledi, siz nasıl ikna ettiniz acaba? Bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uh850 tv yi apple telefon ile nasıl kullanabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Soruyu sordum ama cevabı buldum. LG smart tv uygulaması ile her şey oluyor. Resim video ve YouTube sorunsuz eşleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrmtl -- 1 Ocak 2017; 21:20:15 >
  • dejalotto kullanıcısına yanıt
    internetten alınan ürünlerde 14 gün içerisinde açıklama yapmaksızın iade etme hakkınız var.
    servisin bu konu hakkında iade raporu düzenlemesine gerek bile kalmıyor. Zaten servis elemanlarına kalsa en kötü durumdaki televizyon bile normal.
    uh850 serisi aldıysanız ışık sızması yüksek olasılık vardır. siz de benim gibi kafaya takıyorsanız yol yakınken iade edip kurtulun.
  • Alinir mi son kertede bu tv simdi abiler kardesler... Denedim bugun biraz 3d si 2 dakikada goz agritti. İps olmasini seviyorum va ya nazaran kenarlardan da izlenecek alirsam tv zira.. Hdr ps4 pro isi ne durumda yukardaki video ile halledilebiliyor mu. 8 bit mis 10 bitmis hdr yazilimsalmis diye olmuyomus..offf yildim arkadas.. Ne alacaz biz ..
  • arkadaşlar merhaba,

lg 49uh850v aldık kurulum yapıldı. dün akşam usb den film izlerken tv kendiliğinden kapandı. fişten çektik taktık çalıştı. dün akşam yatmadan kumandadan kapattık. sabah çalışmamış. sonra yine fişten çekip çalıştırtırdık. şu an tv açılmıyor ? böyle bir durumla karşılaşan var mı?
  • http://m.n11.com/lg-49uh850v-49-124-4k-super-uhd-uydulu-smart-webos-30-led-tv-P123046594

3589 dan asagiya yoktu ..2 tane kalmis.. Daha onceden bildiginiz bi satici midir... Yanlis olmasin ucret hic dusmedi cunku 3000 bandina bu
  • Arkadaşlar selam..Sadece bu tvdeki youtube uygulaması mı 4k video oynatmıyor yoksa tüm 4k tvlerin hepsinde durum böyle mi?Yani bir başka deyişle youtube tv uygulamalarına 4k desteği vermiyor mu? veriyorsa uh850v için bir çözüm var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.