Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv ye güncelleme geldi güncelledim yazılım 05.30.10 oldu
    güncellemeden önce tv ye taktığım harici disk gayet güzel çalışıyordu.
    güncelleme oldu bu sefer bağlanamadı diye hata alıyorum ayarlarda görünüyor ama aktif değil
    nedeni ne olabilir ?
  • güncellemede göze çarpan değişikik var mı? ben pek fark edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • og3b O kullanıcısına yanıt
    dostum aynı sorunu bende yaşadım.lg yi aradım,tv yi fabrika ayarlarına geri döndürmemi istediler..o şekilde düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmndzc35

dostum aynı sorunu bende yaşadım.lg yi aradım,tv yi fabrika ayarlarına geri döndürmemi istediler..o şekilde düzeldi.

tamam üstad akşam bende aynısını yapayım.tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigadicking

Arkadaşlar 4-5 aydır tv de wifi problemi yaşıyorum. Özellikle son 4 5 gündür peşine düştüm olayın. Özellikle tv ısındığında ve tarayıcıyı kullanıp tv ye yüklendiğimde wifi kopuyor. Arama yapıyorum hiçbir ağ bulmuyor. Wi-fi kapatıp açıyorum bu sefer sadece benim ağı bulup bağlanıyor. Tarayıcıya dönüyorum 15 sn izliyorum tekrar kopuyor. Kimi zaman ağı tekrar buluyor kimi zaman bulmuyor.
    Hatta biraz daha zorlarsam Wifi kapalı olup hiç açılmamaya başlıyor. Hatta kumanda bile belli bir vakit sonra tepki vermemeye imleci kaybolmaya başlıyor. Bu noktada sadece artık tv yi kapatmak kalıyor. Eğer tv yi uzun süre kapalı tutarsam Tv düzeliyor. Hemen açarsam yine bulup bağlanmamaya devam ediyor.
    Neyse çok uzun yazdım :) Wifi ayarları ile falan çok uğraştım modem 20cm mesafede. Şuna kanaat getirdim 04.30.65 güncellemesi ile bir şeyi batırdılar ve kablosuzlarımız( wifi+bt) tv ısınınca ve kasınca kafayı yemeye başlıyor.
    Şu anda yazılımım 05.30.10 herhangi bir değişiklik görmedim sorun hala devam etmekte. Başına böyle bir problem gelen var mı ? Çözüm bulabildiniz mi ?. Ben servis çağırıp detayları burada paylaşacağım.

Dostum daha önce söylemiştim aynı sorun bende de vardı. Sorun son güncelleme ile sona erdi. Kısacası tv ısınmadan güncelleme yapmışsan fabrika ayarlarına geri döndür tvyi hiç bir sıkıntı kalmayacak. Tv ısınırken yaparsan fabrika ayarlarına geri dönmeyi ilk başta hala tv aşırı ısındığı için görmez o zaman da bir süre sonra tv normale dönüyor ve ne kopma ne de girmemezlik yapıyor. Hatta puhu tv den atıyordu benim tv o sorun bile ortadan kalktı. Dün sabah tan akşama kadar puhutvden bir dizi açtım otomatik diğer bölümlere geçiyor biliyorsunuz akşam geldiğimde hala dizi devam ediyordu. Daha sı tvyi ısındırmaya zorlamak için kayıtı da açmıştım akşama kadar alt taraftan da normal bir kanalı kaydetti. Isınma vs her türlü sıkıntı bu güncelleme ile sona erdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFT85 -- 17 Ağustos 2017; 12:36:47 >

• Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce 65uh850v satın aldım. Bugün gelip kurdular. Fakat sanki tv daha önce kullanılmış gibi geldi bana.
    Tv'nin en çok ziyaret edilenler bölümüne girdiğimde aşağıdaki siteler çıkıyor. Bunların çıkmaması lazımdı sanki?

LG UH850v Kullanıcı Klübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

Arkadaşlar merhaba. 2 gün önce 65uh850v satın aldım. Bugün gelip kurdular. Fakat sanki tv daha önce kullanılmış gibi geldi bana.
    Tv'nin en çok ziyaret edilenler bölümüne girdiğimde aşağıdaki siteler çıkıyor. Bunların çıkmaması lazımdı sanki?

Hayırlı olsun.
    Onlar sistemde kayıtlı kardeş.Web geçmişini sıfırladığında bile otomatik bunlar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 19 Ağustos 2017; 10:10:31 >

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öyleymiş bende sonradan öğrendim.
  • NightmarE_6 kullanıcısına yanıt
    55 incalırken ueterli dedim sonradan keşke 65 alsaydım dedim siz iyi yapmışsınız 65 inc alarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

quote:

Orijinalden alıntı: bigadicking

Arkadaşlar 4-5 aydır tv de wifi problemi yaşıyorum. Özellikle son 4 5 gündür peşine düştüm olayın. Özellikle tv ısındığında ve tarayıcıyı kullanıp tv ye yüklendiğimde wifi kopuyor. Arama yapıyorum hiçbir ağ bulmuyor. Wi-fi kapatıp açıyorum bu sefer sadece benim ağı bulup bağlanıyor. Tarayıcıya dönüyorum 15 sn izliyorum tekrar kopuyor. Kimi zaman ağı tekrar buluyor kimi zaman bulmuyor.
    Hatta biraz daha zorlarsam Wifi kapalı olup hiç açılmamaya başlıyor. Hatta kumanda bile belli bir vakit sonra tepki vermemeye imleci kaybolmaya başlıyor. Bu noktada sadece artık tv yi kapatmak kalıyor. Eğer tv yi uzun süre kapalı tutarsam Tv düzeliyor. Hemen açarsam yine bulup bağlanmamaya devam ediyor.
    Neyse çok uzun yazdım :) Wifi ayarları ile falan çok uğraştım modem 20cm mesafede. Şuna kanaat getirdim 04.30.65 güncellemesi ile bir şeyi batırdılar ve kablosuzlarımız( wifi+bt) tv ısınınca ve kasınca kafayı yemeye başlıyor.
    Şu anda yazılımım 05.30.10 herhangi bir değişiklik görmedim sorun hala devam etmekte. Başına böyle bir problem gelen var mı ? Çözüm bulabildiniz mi ?. Ben servis çağırıp detayları burada paylaşacağım.

Dostum daha önce söylemiştim aynı sorun bende de vardı. Sorun son güncelleme ile sona erdi. Kısacası tv ısınmadan güncelleme yapmışsan fabrika ayarlarına geri döndür tvyi hiç bir sıkıntı kalmayacak. Tv ısınırken yaparsan fabrika ayarlarına geri dönmeyi ilk başta hala tv aşırı ısındığı için görmez o zaman da bir süre sonra tv normale dönüyor ve ne kopma ne de girmemezlik yapıyor. Hatta puhu tv den atıyordu benim tv o sorun bile ortadan kalktı. Dün sabah tan akşama kadar puhutvden bir dizi açtım otomatik diğer bölümlere geçiyor biliyorsunuz akşam geldiğimde hala dizi devam ediyordu. Daha sı tvyi ısındırmaya zorlamak için kayıtı da açmıştım akşama kadar alt taraftan da normal bir kanalı kaydetti. Isınma vs her türlü sıkıntı bu güncelleme ile sona erdi

Şu anda Tv serviste modül değişimi istediler bekliyor bakalım ne olacak. Ancak dediğiniz gibi serviste tekrardan fabrika ayarlarina dondurmusler ve sorun devam etmiş. Sorunun en gıcık kısmı her an sorunun baş göstermemesi. Lg servisinin daha doğrusu müşteri hizmetlerinin boş muhabbetleri canımı çok sıktı. 20 gün üzerine gecerse tamir süresi iade isteyeceğim. Yoluma 55xe8505 ile devam etmeyi düşünüyorum.

Smart özellikleri bakımından hala Lg nin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ancak telefon ve tvmdeki donanimsal arızalar soğuttu beni tv den.

Bakalım süreç devam ediyor sonucunu burada paylaşirim.

• Şimdilik bir sıkıntı yok eğer sıkıntı çıkacaksa da bir an önce çıkmasını isterim garanti süresi bitmeden. Dediğiniz gibi bir sıkıntı daha sonra pahalıya patlayabilir.Gelişmeleri takip edeceğim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFT85 -- 26 Ağustos 2017; 2:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFT85

Şimdilik bir sıkıntı yok eğer sıkıntı çıkacaksa da bir an önce çıkmasını isterim garanti süresi bitmeden. Dediğiniz gibi bir sıkıntı daha sonra pahalıya patlayabilir.Gelişmeleri takip edeceğim teşekkürler

Servis bugün aradı getirip teslim ettiler. Servis formunda EAT63153401 parça nolu wifi modülü değiştiği yazıyor. Çok test edemedim inşallah sorun bitmiştir. Dediğiniz gibi problemin garanti bitmeden oluşması daha iyi. Şu wifi modülünün bile yurtdışı fiyatı 86$ gözüküyor.
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    tv nin artıları eksileri nedir size göre. sd hd yayınlar da kalitesi nasıl. ekran çok yansıma yapiyor mu. 2017 sj ler sanki önceki seriden daha net gibi geldi bana

• Merhabalar, 55uh850 tv de listedeki kanallar arasından arama yapamıyorum. Aramaya bastığımda ve kanal adı yazdığımda internette aramaya başlıyor. Oysa ben listedeki kanallar arasından arama yapmak istiyorum. Acaba bu benim tv ye özel bir durum mu? Ya da ayarlarında bir sorun mu var? ( ekranın sol tarafında bulunan kanal listesinde aramadan bahsediyorum.) lütfen sizde denermisiniz?

Tşkler.

• MErhabala tv alacağım ancak bu konuda aşırı bilgi sahibi değilim. 49' 3000-4000 aralığında istiyorum.
    mu 7000 2999tl
    mu 7400 3500tl
    mu 8000 4099tl
    sj 800v 4099tl alcağım yerde tvlerin fiyatlar bu şekilde. hatta mu 8000 ve sj 800v 4500 civarındaydı dün indirime gşrmiş ondan dolayı bu ıkısını dahıl ettım kendımce. Bunların arasında mu7000 ile 600 ve 1100 arası fark var sımdı sızce 1000 tl fark vrmeye değeer mı mu 7000 mı alsam yada deger deyıp mu8000 veya lgsj 800 v mı alsam veya bu fıyat aralıgında onerecegınız lg samsung tv var mı lütfen yardımcı olun bana. Bu konularda cahıl oldugum soruyu sormamdan bellıdır zaten bugun yarın almam lazım cok bekledım lütfen bır yardımcı olun:)
  • 65uh850v teknosadan 6000 tl ye aldım. (13.09.2017 için günlük indirim varmış) KOnuyu okuduğum ve şüpheli olduğum halde bu tv yi aldım. teknik özellikleri ve tasarımı cezbetti. 3d film arşivim var. VE tv den neredeyse sadece film izlerim. hevc 265 10 bit filmler indirip eski 1080p tv'imden den çok daha kaliteli izleme amacındayım.
    inşallah memnun kalırım. hangi test leri yapmam gerekiyor.
  • Arkadaşlar, WiFi kopması ile ilgili yazılarınızı okudum. Bende başımdan geçenleri anlatayım.

Bende 19.05.2016 tarihinde Ankara Ankamall dan 49UH850V.APD faturada yazan TV almıştım. Zamanla çıkan güncellemeleri de yaptım. Neyse zamanla Wifi nin kopup durduğunu bazen aramalarda hiç bulamadıgını bazen bulsa bile bağlanamadıgı ile ilgili sorunlar yüzünden müşteri hizmetleri ile de birkaç kez telefon desteği ile firmwire güncelleme ve resetlemeler sonrası devam eden sorunlar sıklasınca 01 Agustos 2017 tarihinde yetkili servis gelip evden tv yi aldı. 20 iş günü sonrası aradılar ve LG merkezin değişimi onayladıgını televizyonumun yenisi ile değiştirileceği söylendi. Bugunde telefon ile servisten aradılar ürünün geldiğini sylediler ama kurulumu pazartesi yapabileceklerini soylediler.

Bende servise gidip kontrol edip kendim alır kurarım diye servise gittim ama ne göreyim. Bana 49UH850V yerine 49SJ800V vermeye kalktılar. 3D olmadığı için kabul etmedim ve müşteri hizmetlerinide arayıp bilgilendirdim.

Devamında neler olabilir sizce ? Para iadesi yada 3D li başka bir tv mi önerirler yada o tv yi almak zorundamıyım ? İlla avukata tüketici mahkemesi vs uğrasmak mı lazım ? birde sormak istedigim ilave 4 yıl garanti li almıştım one olacak ? Teşekkürler...

Not : dikkatimi çeken faturada 49UH850V.APD yazıyor ama TV alıp gittiklerinde eve bıraktıkları servis formunda 49UF8507 yazıyor ? Burada da burnuma kötü kokular geliyor bu ne demek aynı şeyler mi ???

evet kokuların kaynagı belli oldu linkte biri 2015 model biri 2016 model tv ve benim faaturada 2016 model yazarken verdikleri tv 2015 modelmiş :))
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25608-50598/lg-49uf8507_lg-49uh850v/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 16 Eylül 2017; 20:9:35 >

• ohayyam kullanıcısına yanıt
    Yani size en başta uh850 yerine uf mi satmışlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Yani size en başta uh850 yerine uf mi satmışlar?

ya uh yerine uf sattılar yada servis TV yi evden alırken forma yanlış yazmışda olabilir çünkü faturada yazan ve servis formuna yazılan TV seri numaraları aynı. Yarın müşteri hizmetlerinden seri numarasını verince ögrenirim artık o seri nolu TV ne imiş ?
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Evden Tv yi alan eleman servis formuna modeli yanlış yazmış, TV UH850V imiş. Değişim modeli 49SJ800 ü kabul etmediğim için para iadesi yapılacağı söylendi. İlave garanti içinde aynı şekilde para iadesi yapılacak. Bilgilerinize..
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.