Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turoktr

Bence siz TV yi toptan iade etmeye çalışın.850 serisi bir TV de olabilecek bütün hataların nasıl paket olarak yerleştirildiğinin tipik bir kanıtıdır. 7000 TL veriyorsanız az daha çıkıp 55 OLED almaya bakın.

değişim olarak gelende farklı olmayacak,bugün mediamarkette aynısını test ettim.Sonuç aynı.Lg 850 yle çuvallamış resmen...Haklısın bu panel sıkıntılı
  • sanırım 850 de ki tüm hatalara sj8500 serisi ile son verilmiş bugün inceledim
  • MURAT4108 M kullanıcısına yanıt
    Yine de tam iyileştirilmiş sayılmaz.Ayrıca bunun 65" fiyatı 55" OLED VE QLEDi 2-3 bin farkla geçiyor.
  • 1 aydan fazladır 65" olanını kullanıyorum. En çok rahatsız olduğum nokta karanlık sahnelerde altyazılı film izlerken altyazı çıktığında etrafına yaydığı beyaz ışık filmi katlediyor. Bundan fazlaca rahatsız olan var mı? Ben mi abartıyorum?
  • 1. sayfadaki kanal listesi güncel midir acaba:?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

1 aydan fazladır 65" olanını kullanıyorum. En çok rahatsız olduğum nokta karanlık sahnelerde altyazılı film izlerken altyazı çıktığında etrafına yaydığı beyaz ışık filmi katlediyor. Bundan fazlaca rahatsız olan var mı? Ben mi abartıyorum?

bendede 55'' olanı var aynı dert bendede var.Karanlıkken bide sahne karanlık olunca ciddi rahatsızlık veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: og3b

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

1 aydan fazladır 65" olanını kullanıyorum. En çok rahatsız olduğum nokta karanlık sahnelerde altyazılı film izlerken altyazı çıktığında etrafına yaydığı beyaz ışık filmi katlediyor. Bundan fazlaca rahatsız olan var mı? Ben mi abartıyorum?

bendede 55'' olanı var aynı dert bendede var.Karanlıkken bide sahne karanlık olunca ciddi rahatsızlık veriyor.

o sorunu yerel led kararatmayı tamamen kapatarak çözebılırsınız. ben o şekilde çözdüm
  • Herkese merhabalar. Ben de 65 inch 850 aldım. Fakat bu ışık sızması denen olay bende de var sanirim. Kanal değişim esnasinda çektiğim Resim yüklüyorum. Tv yi iade edeceğim servis çağrıp resimleri gösterdikten sonra. Daha 2 gün oldu alalı. Normal mi bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arslanut kullanıcısına yanıt
    çektiğiniz kamerada bi sıkıntı yoksa tvnizde ciddi ışık sızması var 2 gün olduysa iade edin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeris

çektiğiniz kamerada bi sıkıntı yoksa tvnizde ciddi ışık sızması var 2 gün olduysa iade edin bence

Hocam direk telefon ile çektim. Led karartma düşük durumda iken. Ama gözüme çok geldi. Led karartma artirinca azaltıyor ama yine de var gibi. Bu kronik birşeymiş sanirim.

arka ışığı azaltırsanızda düzelme olur. bu arada evet kronik sanırım bu sorun bi arkadaşta daha görmüştüm forumda
  • Arkadaşlar 4-5 aydır tv de wifi problemi yaşıyorum. Özellikle son 4 5 gündür peşine düştüm olayın. Özellikle tv ısındığında ve tarayıcıyı kullanıp tv ye yüklendiğimde wifi kopuyor. Arama yapıyorum hiçbir ağ bulmuyor. Wi-fi kapatıp açıyorum bu sefer sadece benim ağı bulup bağlanıyor. Tarayıcıya dönüyorum 15 sn izliyorum tekrar kopuyor. Kimi zaman ağı tekrar buluyor kimi zaman bulmuyor.
    Hatta biraz daha zorlarsam Wifi kapalı olup hiç açılmamaya başlıyor. Hatta kumanda bile belli bir vakit sonra tepki vermemeye imleci kaybolmaya başlıyor. Bu noktada sadece artık tv yi kapatmak kalıyor. Eğer tv yi uzun süre kapalı tutarsam Tv düzeliyor. Hemen açarsam yine bulup bağlanmamaya devam ediyor.
    Neyse çok uzun yazdım :) Wifi ayarları ile falan çok uğraştım modem 20cm mesafede. Şuna kanaat getirdim 04.30.65 güncellemesi ile bir şeyi batırdılar ve kablosuzlarımız( wifi+bt) tv ısınınca ve kasınca kafayı yemeye başlıyor.
    Şu anda yazılımım 05.30.10 herhangi bir değişiklik görmedim sorun hala devam etmekte. Başına böyle bir problem gelen var mı ? Çözüm bulabildiniz mi ?. Ben servis çağırıp detayları burada paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreeris

arka ışığı azaltırsanızda düzelme olur. bu arada evet kronik sanırım bu sorun bi arkadaşta daha görmüştüm forumda

Arka ışığı nasil azaltıyoruz ?

Goruntu ayarlarinda olmasi gerek samsung tv de direk arka isik diye yeni lglerde nasil bilmiyorum samsung da burdan

https://i.hizliresim.com/1gWRp1.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: bigadicking

Arkadaşlar 4-5 aydır tv de wifi problemi yaşıyorum. Özellikle son 4 5 gündür peşine düştüm olayın. Özellikle tv ısındığında ve tarayıcıyı kullanıp tv ye yüklendiğimde wifi kopuyor. Arama yapıyorum hiçbir ağ bulmuyor. Wi-fi kapatıp açıyorum bu sefer sadece benim ağı bulup bağlanıyor. Tarayıcıya dönüyorum 15 sn izliyorum tekrar kopuyor. Kimi zaman ağı tekrar buluyor kimi zaman bulmuyor.
    Hatta biraz daha zorlarsam Wifi kapalı olup hiç açılmamaya başlıyor. Hatta kumanda bile belli bir vakit sonra tepki vermemeye imleci kaybolmaya başlıyor. Bu noktada sadece artık tv yi kapatmak kalıyor. Eğer tv yi uzun süre kapalı tutarsam Tv düzeliyor. Hemen açarsam yine bulup bağlanmamaya devam ediyor.
    Neyse çok uzun yazdım :) Wifi ayarları ile falan çok uğraştım modem 20cm mesafede. Şuna kanaat getirdim 04.30.65 güncellemesi ile bir şeyi batırdılar ve kablosuzlarımız( wifi+bt) tv ısınınca ve kasınca kafayı yemeye başlıyor.
    Şu anda yazılımım 05.30.10 herhangi bir değişiklik görmedim sorun hala devam etmekte. Başına böyle bir problem gelen var mı ? Çözüm bulabildiniz mi ?. Ben servis çağırıp detayları burada paylaşacağım.

Servise başvurun kumandada da oluyorsa sıkıntı yaşarsın.

Benim wifi problemim olmadı kablolu bağlanıyorum fakat kumandam sizinki gibi olmuştu sonra dahada bozuldu gittim servise verdim yenisi ile değiştirdiler kumandayı ellerinde yoktu yurt dışı sipariş verdiler 1 haftaya teslim aldım.

5.30.10 da gözüme çarpan şu oldu ayarlar menüsüne eskiden 3-4 saniyede giriyordu bu yazılımda 1-2 saniye olmuş yazılım daha stabil olmuş.

Led karartma yüksekte iken nasıl peki eğer sadece kanal ismi kısmında çok az bi sızma var iae bu normal çünkü lokal bi led seğil bu aydınlatma tv nin alt kısmından yapılıyor.

• Panelde Dikey bant olduğunu sonradan farkettim alalı 1 ayı geçti,özellikle maçlarda çok dikkat çekiyor.

servisten değişim istedim götürdüler bakalım ne olacak boyut 65 inch

• Arkadaşlar Benim de tv değişecek. Yerine 2017 LG 65 UJ 651 V alsam mi ? Bilen var mi bu modeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

Panelde Dikey bant olduğunu sonradan farkettim alalı 1 ayı geçti,özellikle maçlarda çok dikkat çekiyor.

servisten değişim istedim götürdüler bakalım ne olacak boyut 65 inch

Servis vertical banding şikayeti arıza sayılmamaktadır dedi şaka gibi, napabilirim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obiwanpazzini -- 11 Ağustos 2017; 18:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigadicking

Arkadaşlar 4-5 aydır tv de wifi problemi yaşıyorum. Özellikle son 4 5 gündür peşine düştüm olayın. Özellikle tv ısındığında ve tarayıcıyı kullanıp tv ye yüklendiğimde wifi kopuyor. Arama yapıyorum hiçbir ağ bulmuyor. Wi-fi kapatıp açıyorum bu sefer sadece benim ağı bulup bağlanıyor. Tarayıcıya dönüyorum 15 sn izliyorum tekrar kopuyor. Kimi zaman ağı tekrar buluyor kimi zaman bulmuyor.

Aynı sıkıntı bende de var o kadar para verip böyle bir sıkıntı olması çok can sıkıcı çözümü bulursan bizle paylaş lütfen

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.