Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoto moto

LG 65UH850 alayım mı?Fiyat uygun gibi.

Valla bende 1-2 aydır 65" tv arayışındaydım ama fiyatına göre sundukları gayet cazip geldi ve bunu aldım. 65" tv ye çıkınca fiyatlar uçuyor malum. Bu fiyata bana göre avantajı 10 bit - 100 hz quantum panel ve harman kardon ses sistemi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Atarsan çok iyi olur hocam özellikle maçlarda hangi ayarları kullanıyosun çok merak ediyorum trumotionu berrak yapınca çok az topta gölgelenme oluyor kapalı yapınca görüntü netleşiyor niye koymuşlar özelliği anlamıyorum😂 ama yavaş sahnelerdede işe yarıyor bide yayın kalitesiyle alakalı galiba trt spor ntv de bişe olmuyor asporda oluyor genelde trumotion açıkken gölgelenme ayarları müsait olduğunda atarsan çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer_impreza kullanıcısına yanıt
    Biraz deneyimlerinizden bahsetseniz.
    4K HD SD yayınlar,kanal geçişleri,film oynatma özellikleri vs.Siyah fonlar nasıl,koyu gri gibi mi?
    Işık sızması,banding, falan var mı bir sorun.
    Maçlar nasıl filmler nasıl gece seyrederken imleçin etrafında parlama var mı?
    Bi de karanlık fonlar siyah mı gri mi?Bunun için gece ışıksız ortamda bakın.
  • Televizyon daha gelmedi kargodan kurulunca sizi haberdar ederim.

• Arkadaşlar webos 3.0 da spotify uygulaması kaldırılmış halen kullanabilen varmı?
    Hala gelmedi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoto moto

Hala gelmedi mi?

Televizyon dün kuruldu beklentimi karşıladı diyebilirim. fakat karanlık ortamda biraz bulutlanma var gibi siyahlarda oda ips panel olmasından kaynaklı sanırım . Maçları test etmedim çünkü maçla aram yok. Trumotion ayarlarını ne yaptıysam bulamadım bu tv de yokmu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_impreza -- 14 Temmuz 2017; 11:11:44 >
  • Arkadaşlar 65uh850v aldım. Ana ekranda youtube varken güncelleme istedi açmak için. Güncelle diyorum güncelleme yapmıyor. Ana ekrandan youtube uygulaması da silindi. Lg uygulama merkezine de girmiyor. Ama internet başlı web tarayıcıdan istediğim her şeyi açabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Arkadaşlar 65uh850v aldım. Ana ekranda youtube varken güncelleme istedi açmak için. Güncelle diyorum güncelleme yapmıyor. Ana ekrandan youtube uygulaması da silindi. Lg uygulama merkezine de girmiyor. Ama internet başlı web tarayıcıdan istediğim her şeyi açabiliyorum.

Bende güncelleme yaptım fakat normal bi şekilde güncelledi. Sizinki gerçekten garip bi durum internette varmış hemde. Siz menüyü açtığınız da o sıralamanın sonuna doğru gidin bazen sona kayabiliyor uygulamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_impreza -- 15 Temmuz 2017; 1:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_impreza

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Arkadaşlar 65uh850v aldım. Ana ekranda youtube varken güncelleme istedi açmak için. Güncelle diyorum güncelleme yapmıyor. Ana ekrandan youtube uygulaması da silindi. Lg uygulama merkezine de girmiyor. Ama internet başlı web tarayıcıdan istediğim her şeyi açabiliyorum.

Bende güncelleme yaptım fakat normal bi şekilde güncelledi. Sizinki gerçekten garip bi durum internette varmış hemde. Siz menüyü açtığınız da o sıralamanın sonuna doğru gidin bazen sona kayabiliyor uygulamalar

Bir kaç defa aç kapa yaptım kendiliğinden girmeye başladı. Yarım saat kadar sonra. Işık sızması pek tabi var. Ama tam deneyemedim 1080p bir diziyi izlediğimde anlık olarak akışkan olan görüntü sanki takılmaya başlıyor. FPS düşüyor gibi diyebilirim. Belki de sıkıştırılmış videodandır. Bugün tam olarak REMUX bluray arşivim ile deneyeceğim.

• Arkadaşlar bu sabah tv ye güncelleme geldi sadece hatırladığım kadarıyla 05.xx.02 (xx olan kısmı hatırlamıyorum) güncellemesi işe çıkıcağım zamana geldiğinden haber izlerken güncellemeyi yaptım.

Sizlerede gelfimi günvelleme ne yenilikler var henüz öğrenemedim normalde önce lg sitesinde olur onu takiben 3 hafta veya 1 ay sonra tv de güncelleme var uyarısı gelirdi şimdi direk tv ye geldi.

Webos sürümüne baktım 3.3.3 acaba 3.5 için ön güncellememi yoksa bu 3.5 mi bi kontrol edip söylermisiniz sizdeki güncellemeden önceki webos sürümü kaç.

Şuanda baktım 5.30.02 sürüm.Yalnız dolby vision sürümü kaybolmuş beta falanmı denk geldi acaba.Hiçbiyerde ayrıntısını bulamadım.

Baya bi araştırdım benim tv seri numara sonu za olmasına rağmen amerika seri nolu tv lerin güncellemesi gelmiş yaptım.bugün kontrol ettim dolby vision kısmındaki sürümde görülüyor artık.
    3 tane yenilik varmış birde webos 3.3.3 dharug versiyon olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 18 Temmuz 2017; 12:39:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulcenikli

Atarsan çok iyi olur hocam özellikle maçlarda hangi ayarları kullanıyosun çok merak ediyorum trumotionu berrak yapınca çok az topta gölgelenme oluyor kapalı yapınca görüntü netleşiyor niye koymuşlar özelliği anlamıyorum😂 ama yavaş sahnelerdede işe yarıyor bide yayın kalitesiyle alakalı galiba trt spor ntv de bişe olmuyor asporda oluyor genelde trumotion açıkken gölgelenme ayarları müsait olduğunda atarsan çok sevinirim

Ben bu ayarlarda kullanıyorum ;

5.30.02 sürümü ile sinyal yok ekranı resimleri de değişmiş böyle daha güzel olmuş ;

• gyradel kullanıcısına yanıt
    Remux bluray arşivimi? Maşallah kardes bi ara hdd yollayalim da bizede at

• Arkadaslar bazen indirilen bluray filmlerde ses Senkron sorunu oluyo ve mkvtoolnix gibi programlarla ugrasarak halletmeye çalışıyorum. Uh850v tv lerde izlerken ses Senkron ayarlama özelliği varmı?

bu tv 10 bit değil hocam çakma 10 bit (8bit+frc) bilginiz olsun
  • beckhir35 B kullanıcısına yanıt
    Ses senkron var ayarlardan gevikmeyi filan ayarlayabiliyosunuz.

• ARKADAŞLAR sizde de kanallar kendiliğinden siliniyor mu ? bir türlü ayar veremedim . bazı kanallar siliniyor kendiliginden
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tv ye bu güncelleme gelmedi. İnternet sitesine de bakıyorum. 4.31.05 versiyonu gözükmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

Hocam benim tv ye bu güncelleme gelmedi. İnternet sitesine de bakıyorum. 4.31.05 versiyonu gözükmekte.

Bana nasıl olduysa amerika seri numaralı tv lere verilen güncelleme gelmiş.

Orda 55uh8500 olarak satılıyor üstelik lg amerikadan kontrol ettim ordaki sürüm aynı.

Zaten Avrupa kullanıcılarına güncellemeyi ilk siteden veriyor sonradan tv ye geliyor sitede olmayınca tv ye gelme ihtimali çok düşük oluyor.

Yakında avrupa sürümleride güncellenir diye düşünüyorum benimki biraz şans mı şansızlıkmı bilemicem amerika sürümünü sabah tv yi açtığımda bildirim geldi ve yükleyip güncelledim.

Sanırım o an global olarak yanlışlıkla güncellemeyi yayınladılar diye düşünüyorum.Yoksa sadece amerikadaki modellere geldi güncelleme ilk olarak.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.