Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
44
Favori
83.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende de siliniyor anlamadım bir türlü yeni arama yapıyorum buluyor her şey yolunda tv kapanıp açınca hemen gidiyor kanal d HD mesela...

Bi sıkıntı da wifi de olmaya başladı tv ısınınca wifi açılmıyor kumanda donmaya başlıyor vs.. Tv sıkıntı vermeye başladı servis i çağıracam sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uh850v 55 inç olanları artık uretilmiyomus. 65 inç olandan pek az var piyasada yani bir sene sonra bu tvden bulmak pekte kolay olmayacak. 2017nin tv leri bunun kadar özellikli değil bi çoğunda 3d yok hatta bazıları gerçek yenileme hızı 50hz ama bundan daha pahalilar. Sizce neden? Acaba bu tvde kronik bir sorunmu var ışık sızması vs. Bu yuzdenmi devamı uretilmiyo acaba

• MFT85 M kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bi sıkıntı var demek ki hocam kanal olayında. Bende de kanal d hd siliniyordu hep. Size tavsiyem en baştan kanal taratma yapın ama tkgs kapalı olsun. Bütün kanalları bulmuş oluyor taratmadan sonra. Ardından kanal yöneticisinden istediğiniz sıraya koyarsınız hepsini. Chansort programından ayarlayınca çok sıkıntı oluyor. En iyisi tv içinde sıralama yapmak. Ben öyle yaptım şimdilik problem yok. Sadece bazı numaralar yok. Mesela 13 32 34 gibi kanalları kumandadan tuşlasam dahi boş görünüyor.

• Merhaba arkadaşlar,
    65 inç olan modelini alarak bende aranıza katıldım.
    Bir kaç gündür kurcalıyorum ancak bir türlü ses modunu değiştiremedim. Standart modda . Değişim aktif değil. Bunun nedeni ve yolu nedir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

Yazılımsal bi sıkıntı var demek ki hocam kanal olayında. Bende de kanal d hd siliniyordu hep. Size tavsiyem en baştan kanal taratma yapın ama tkgs kapalı olsun. Bütün kanalları bulmuş oluyor taratmadan sonra. Ardından kanal yöneticisinden istediğiniz sıraya koyarsınız hepsini. Chansort programından ayarlayınca çok sıkıntı oluyor. En iyisi tv içinde sıralama yapmak. Ben öyle yaptım şimdilik problem yok. Sadece bazı numaralar yok. Mesela 13 32 34 gibi kanalları kumandadan tuşlasam dahi boş görünüyor.

Teşekkür ederim hocam ilginiz için dediğinizi deneyeceğim

• Lg tv plus uygulaması bu tv ile düzgün çalışmıyor. Kafasına göre tv yi görüyor çoğu zaman görmüyor

• raul_meireles kullanıcısına yanıt
    Aynen çok garip.Telefon ekranını tv de yayınlama yapılıyor tv yi görüyor telefon fakat uygulama geçenlerde bikez gördü sonra hiçbi şekilde görmedi bu süreç sonrası telefonuma yazılım yükledim herşeyi sıfırladım (tv plus için yazılım atmadım tabi 😀 ) uygulamayı kurdum yine tv yi görmüyor.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    aynen üstat. sildim programı naparsam yapim bana mısın demedi, güzel bir programdı ona yanıyorum
  • Bende bir problem yok. Normal çalışıyor tvplus.

• EXTREMETE E kullanıcısına yanıt
    Bende de düzgün çalışıyordu sonra hiçbir şekilde tv ile programı eşleştiremedim sildim en sonunda

• raul_meireles kullanıcısına yanıt
    Belki bi güncelleme ile hallederler.

Üstelik telefonda lg kendi markasına ait telefonundabile görmüyor program baya sıkıntılı.

• merhaba,
    siyah ekran ve filmlerden fotoları olanlar paylaşabilirler mi? ışık sızması çok rahatsız ediyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURAT4108

merhaba,
    siyah ekran ve filmlerden fotoları olanlar paylaşabilirler mi? ışık sızması çok rahatsız ediyor beni

Aynı şekilde bende rahatsız oluyorum siyahlarda biraz fazla ışık sızması oluyor yada bulutlanma mı herneyse. Sanırım bu tv de kronik bir sorun ama bence ekranın büyük olması da etkiliyor (65" için konuşuyorum) , gerçi bütün Led paneller de durum böyleymiş. Yapcak bişey yok böyle kullancaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_impreza -- 1 Ağustos 2017; 18:27:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_impreza

quote:

Orijinalden alıntı: MURAT4108

merhaba,

Aynı şekilde bende rahatsız oluyorum siyahlarda biraz fazla ışık sızması oluyor yada bulutlanma mı herneyse. Sanırım bu tv de kronik bir sorun ama bence ekranın büyük olması da etkiliyor (65" için konuşuyorum) , gerçi bütün Led paneller de durum böyleymiş. Yapcak bişey yok böyle kullancaz artık

Led yerel karartmayı yüksekte kullanıyormusunuz ? Işık sızmasını çok büyük oranda minimuma indiriyor.

• sizlerde ki 65 uh 850v nin ışık sızması görüntü resimlerini paylaşırmısnız ?

Ayrıca biz 7000 tl para verip ayarlarla izliyeceksek bence verilen paraya yazık..yeni gelecek tv yi de iyice inceleyip kontrol edicem.ışık sızması hiç olmayan paneller var yok değil.Bakalım şans galiba
  • Bass performansından Memnun olan var mı hoparlörün. Patlak gibi çıkıyor hiç iyi değil bendeki

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

Bass performansından Memnun olan var mı hoparlörün. Patlak gibi çıkıyor hiç iyi değil bendeki

çok fazla farketmiyor gibi.

ben standart moddan çıkartamadım sesi belki diğer modlarda veya ekolayzır ayarlarında fark ettirir.

ses ayarlarında mod değişimini nasıl yapıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXTREMETE E kullanıcısına yanıt
    ses ayarlarından smart sesi kapattıktan sonra modları değiştirebilirsin hocam
  • MURAT4108 M kullanıcısına yanıt
    Bende 55 inc var daha önce paylaştım profilimden bakabilirsiniz.

Çok yanlış konuşuyosunuz ayarları kullanıcaksınız elbette ozaman tüplü tv alın ne gerek var okadar özelliğe sahip tv yi almaya ?

• MURAT4108 M kullanıcısına yanıt
    Bence siz TV yi toptan iade etmeye çalışın.850 serisi bir TV de olabilecek bütün hataların nasıl paket olarak yerleştirildiğinin tipik bir kanıtıdır. 7000 TL veriyorsanız az daha çıkıp 55 OLED almaya bakın.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.