< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LG Ultragear 27GL83A-B Kullananlar Klubü (11. sayfa)
-
-
32 bin lira şu anda...arkadaş 36 bin lira bütçe ayırmış iki monitör için.
-
gl83ap-b nin farkı ne acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kağıt üzerinde özellikleri aynı büyük ihtimalle revizyona uğramış yada içinde ki üretim elemanları ap modelinde daha yeni olabilir ama ikisini karşılaştırdığında aynı monitör bir ynaı üstün olsa mutlaka yazarlardı
ab modeli 2019'dan beri var şu an alacak olsam ap modelini alırım 2023 üretimdir ab'ler 2022 gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 26 Kasım 2023; 1:0:35 > -
LG UltraGear 27GR83Q-B nasıl acaba rtrings incelemesini yapmış ama henüz paralı kullanıcılara açık
-
Arkadaşlar merhaba. Ben bu monitörün yeni modeli olan AP-B modelini sipariş ettim, şansıma ekranda ciddi bir leke vardı Amazon'dan iade oluşturdum.
15 dakikalık kullanımımda ekran parlaklık olarak bana fiyatına göre zayıf geldi, ayrıca ekranın alt kısımlarında bi glow var gibi hissettim. Bu yüzden değişim mi yapsam iade mi kararsızım.
Siz üründen memnun musunuz? Dediğim şikayetleri yaşayan varsa veya ayar yapılarak çözülüyorsa yardımcı olursanız sevinirim.
9000-13000 arası uygun başka monitör öneriniz varsa da çok iyi olur. Beklediğim kaliteyi göremedim açıkçası. Ben video kurgu işleriyle uğraşıyorum, oyun da oynuyorum o yüzden renk doğruluğu ve parlaklık kıymetli benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu monitöre yaklaşık 2 senedir sahibim. Ama artık ps5'i de bu monitörde kullanmak için odaya taşıdım. Önerilen ayarlarınız var mı? Biraz soluk renkler alıyorum gibi hissettim.
PS5 bağlı olduğunda bazı ayarları yapamıyorum. Rtings sitesinde icm dosyası var. Bunu pc ile kurduğumda ps5 ile kullanabilecek miyim, yoksa bu ayarları pc ile kullanırken mi uyguluyor?
-
Bu monitöre renk kalibrasyonu için bir şeyler yapıyorduk neydi nasıldı dosyası vardı ancak bulamadım hatırlayan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X