Şimdi Ara

LG veya Samsung Klima Tavsiye <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
25.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar toplam 45 m2 (oda,hol,mutfak vs dahil) alan icin 12 veya 18binlik klima dusunuyoruz. Sadece soğutma amaçlı kullanılacak. Ev güney ve güneybati cephe son kat,dis unite mecburen guneste kalacak...

Butcem 2800e kadar,bu fiyata alabilecegim en iyi ve sorunsuz klima için araştırmaya geçtim,tabiki yüksek kalite ürünlerin fiyatları fazla,yılda zaten 3 ay kullanacağım için samsung veya lg düşünüyorum.

LG Deluxe Plus Inverter V 18K BTU AS-W186CVU0 ve Samsung AR18HSSDCWKSK

Bu 2 model için sizin görüşünüz nedir? Sizce hangisini almalı?
    Birde arkadaslar klima montaji icin ek birsey yapmam gerekir mi yoksa servis herseyi yapiyormu (dis unite montaji icin vs..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 7 Ağustos 2015; 1:31:27 >

• Vatan bilgisayara git kampanya var samsung ar5600 12jsfncwk 2015 yeni modelleri a++ 12000 lik 1850tl 18000 lik 2700 tl 24000 lik btu 3100 tl bu fiyata hiçbir yerde bulamazsın ben alcaktim 4.5 güne kurabiliriz dediler bende vazgeçtim 15 güne kadar zaten havalar biraz normale döner kışın ALLAH nasib ederse alicam daha ucuz olur ama bu fiyat çok iyi söyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam LG alıp fazla para verme. LG Arçelik ve Beko ile ayni fabrikada ve aynı modellerde uretilmektedir. Git istediğin modelin muadilini arçelik yada Beko dan al daha ucuza. :)

• Ben LG Sirius Deluxe modelini şu an takip ediyorum.
    Teknik verileri, özellikleri iyi gibi.
    Arçelik yada Beko' da muadili var mı bilmiyorum model olarak.

Kararsız kalırsanız teknik verilerini karşılaştırmayı deneyin.
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler.

@seko11
    Hocam sirius deluxe gerçekten güzel bir model ama fiyat biraz fazla geliyor bana.
    @ohen
    Lg ve samsung muadili (özellik vs olarak) ürünlerin fiyatları arçelikte aynı vallahi,arçelik almaktansa lg alırım diye düşündüm.

Ben hala ağırlıklı olarak samsung AR 7500 serisi düşünüyorum.Sizce LG Deluxe plus mı Samsung AR7500 mü?
  • Bende LG Sirius Deluxe Inverter V 12K BTU aldım, daha elimize ulaşmadı. Lg nin özellikleri iyi gibi bakalım kurulunca detaylı yorum yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htopdas

Bende LG Sirius Deluxe Inverter V 12K BTU aldım, daha elimize ulaşmadı. Lg nin özellikleri iyi gibi bakalım kurulunca detaylı yorum yaparız.

merakla bekliyorum yorumlarınızı..
    kaç m2' lik odaya kuracaksınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Buzdolabı Kullananlar ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Walla ben olsam LG sirius deluxe alırdım..

Teknik veriler olarak kağıt üzerinde Mitsu' ya rakip duruyor.. Anlık tüketim verisini gösterebilmesi hoşuma gitti. Yol bilgisayarı gibi.

Tabi ünite-panel kalitesini bilmiyorum. Samsungla hemen hemen aynıdır.

Samsung' un tip ve duvardaki duruşu açıkçası hoşuma gitmiyor ve kanat ayarlamaları çok esnek değil.. Tabi bu AR5600 için geçerli..

AR7500 ile LG arasında ne kadar fiyat farkı var ?
  • Lg ile arasında 700-800 tl fark var ve lg bulunmuyor(yeni oldugundan) magzaa magaza dolastim hicbir yerde yok,sitesinde kullanim kilavuzu bile yok o kadar yeni

Bu arada anlik tuketimi samsungda gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 10 Ağustos 2015; 14:23:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak onu bilmiyordum.
    Samsung kullanan bir arkadaşım var.. iç ve dış ünite sessiz.. soğutması gayet iyiydi..
    Ancak tek sıkıntısı vardı o da hava kanatlarının ayarı ile ilgiliydi..
    tavana paralel yada yukarı meyilli soğutma yapamıyorum diyordu.
    7500lerde 5600lere göre daha iyi filtreleme var sanırım.. LG' de ise ionizer var...
    ne ionizer ne de diğer filtrelemeler hikaye..
    en iyisi elektrikli plazma filtreler ancak o ünitelerde pahalı..
  • arkadaşlar lg sirius deluxe inverter klima aldık kullanım kılavuzunda çok kısa ve açık olmayan anlatımlar var. bu uyku modu olayını birisi bana anlatabilirmi? lg kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
  • Lg sirius alan varmı 12000 lik veya 18000 btu fiyatlar 2500 ile 3500 arası bu klimayı alan varmı klime daha çok yeni

lg econo ve lg mega inverter klimalarda var daha düsük fiyata ben 50m2 ofiste kullnacam kışın ve yazın hangisiniş
    tavsiye edersiniz A++ alın denılıyor ama fiyatlar çok yüksek 5 sene kullanacak aradı verdıgım fazla fark degermı ?

verilere bakarsanız su an LG sıruıs fiyat açısından en ıyı klima gibi görünmekte , zaten KLima larda önde gelen firmalardan
    beko ve arçelıkte beraber üretimleride var.

Samsunglardan vazgeçtim üfleme farkı vekalite de lg ci daha iyidir servis de daha iyi oldugunua inanıyorum

yorum bekliyorum arkdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakang1969

Lg sirius alan varmı 12000 lik veya 18000 btu fiyatlar 2500 ile 3500 arası bu klimayı alan varmı klime daha çok yeni

lg econo ve lg mega inverter klimalarda var daha düsük fiyata ben 50m2 ofiste kullnacam kışın ve yazın hangisiniş
    tavsiye edersiniz A++ alın denılıyor ama fiyatlar çok yüksek 5 sene kullanacak aradı verdıgım fazla fark degermı ?

verilere bakarsanız su an LG sıruıs fiyat açısından en ıyı klima gibi görünmekte , zaten KLima larda önde gelen firmalardan

Samsunglardan vazgeçtim üfleme farkı vekalite de lg ci daha iyidir servis de daha iyi oldugunua inanıyorum

çok zaman geçmiş ama ne aldın bende 12lik LG Sirius bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: belen51

quote:

Orijinalden alıntı: hakang1969

Lg sirius alan varmı 12000 lik veya 18000 btu fiyatlar 2500 ile 3500 arası bu klimayı alan varmı klime daha çok yeni

çok zaman geçmiş ama ne aldın bende 12lik LG Sirius bakıyorum.

Bende bugün sordum lg Sirius 12000 klima nakit alırsam 2300 tl dedi fiyat olarak iyimi acaba bilgisi olan varmı sanki yazın daha pahaliydi bu klima

• bu klimayı kullananlar memnun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossruff

bu klimayı kullananlar memnun mu?

Arkadaşım aliminyum naylon klimalardan uzak durunuz aynı paralara başka klimalar var iken
  • Lg klima ile arçelik- beko da aynı klimalar mevcut boşa fazla para ödemeyin üstelik arçelik beko da 7 yıl garanti mevcuttu bitmediyse kampanyası. Tabi servis sıkıntısı yaşamayacağınız şehirlerdeyseniz diğer markalara yönelmek daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

Lg klima ile arçelik- beko da aynı klimalar mevcut boşa fazla para ödemeyin üstelik arçelik beko da 7 yıl garanti mevcuttu bitmediyse kampanyası. Tabi servis sıkıntısı yaşamayacağınız şehirlerdeyseniz diğer markalara yönelmek daha mantıklı.

LG Güney Kore'li bir firma, üretmimi de G. Kore ya da Çin'de gerçekleştiriyor. Arçelik ve Beko, Türkiye firması. Alakaları yok. Arçelik ve Beko'nun klimalar üretiminde LG'den tedarik sağladığı mümkündür ama.
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Bence iyi araştırın, iç ünite ön kapakları hariç birebir aynı ürünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

Bence iyi araştırın, iç ünite ön kapakları hariç birebir aynı ürünler.

Onları hep LG üretiyor çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.