Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki lg ile samsun arasında tercihim ne olmalı.playstation takmıyacağım.p2250 doğru tercih olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloce-14

peki lg ile samsun arasında tercihim ne olmalı.playstation takmıyacağım.p2250 doğru tercih olurmu

Olur.

Bizzat gidip, görüp beğendiysen gerisi önemli değil. Kafana hangisi uyuyorsa onu al aklında soru işareti kalmasın.
  • arkadaslar bende lcd monitör almayı düşünüyorum ekran kartım ati hd 2600 pro dvi çıkışı var.sorularıma gelince
    -DVI-D ,DVI-I çıkışlılar ekran kartıma uyar mı ?
    -ACER H233HA 23" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    yada
    LG W2261VP-PF 21.5" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR - PARLAK SİYAH
    arasında karasız kaldım.(acer monitörlerlerini kendi mi üretiyor yoksa no name mi?)
    birde
    PHILIPS 220X1SW 22" 2ms (ANALOG+DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR deki usb girişi ne işe yarayabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 11 Kasım 2009; 1:10:50 >
  • lg samsungdan iyi acerde güzel monitör philipsde dvi bağlantı olan monitör pahalı.sen benqe2200 hd al bende bunda karar kıldım seninle aynı monitörler arasında çok bopcaladım arkadaşım.ama gidip yerinde görünce herşey değişiyor.giip dvi bağlantı ilede analoglada test ettirdimfilm bile izledik benq derim
  • Monitör şu anda Vatan Bilgisayar'ın tüm mağazalarında var.Almak isteyen arkadaşlara duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

arkadaslar bende lcd monitör almayı düşünüyorum ekran kartım ati hd 2600 pro dvi çıkışı var.sorularıma gelince
    -DVI-D ,DVI-I çıkışlılar ekran kartıma uyar mı ?
    -ACER H233HA 23" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) MULTIMEDYA 1080p Full HD WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    yada
    LG W2261VP-PF 21.5" 2ms (ANALOG+DVI+HDMI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR - PARLAK SİYAH
    arasında karasız kaldım.(acer monitörlerlerini kendi mi üretiyor yoksa no name mi?)
    birde
    PHILIPS 220X1SW 22" 2ms (ANALOG+DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR deki usb girişi ne işe yarayabilir ?

dostlar yukarıdaki sorularım için başka düşüncesi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 11 Kasım 2009; 22:47:02 >
  • LG W2261VP-PF bu monitör hakkında bişe öğrenirsen yaz buraya benimde aklımda aynısı var benq e2200 ile onun arasında gidip geliyorum
  • quote:

LG W2261VP-PF bu monitör hakkında bişe öğrenirsen yaz buraya benimde aklımda aynısı var benq e2200 ile onun arasında gidip geliyorum

degerli kardeşim okudugum kadarıyla sen baya araştırıyosun bende samsung almayı düşünüyodum ama işte görmek gerek galiba benq daha iyi demişin açıklarmısın acaba neden . bide lg var tabi ama bir önyargı var bende buna karşı sadece isimden kaynaklanıyor tabi bu . artık bi karar kılsakta çekiversek bi monitör . yav bide şunu sorcam bende philips 19 inç 190x6 modeli var ama yav bunlar çokta fark ediyomu görüntü açısından demek istedigim bu kadar da açık ara bi fark oluyomudur acaba bu yeni çıkanlarla kıyaslarsak . anlayacagınız bayagı kararsız bi kardeşinizim...
  • tek söyliyeceğim şey sana güven bana samsung alma paranı samsung ismine yatırmış olursun.benq ondan çok çok güzel görüntü veriyor gidip yakından gördüm.inceledim kasaya bağlayarak.philips güzel monitörler üretiyor philips alabilirsin.ama sendeki monitör hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.sen bütçeni söyle bana limiti ne kadar aşabilirsin sana güzel bir monitör tavsiyesi verebilirim
  • quote:

tek söyliyeceğim şey sana güven bana samsung alma paranı samsung ismine yatırmış olursun.benq ondan çok çok güzel görüntü veriyor gidip yakından gördüm.inceledim kasaya bağlayarak.philips güzel monitörler üretiyor philips alabilirsin.ama sendeki monitör hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.sen bütçeni söyle bana limiti ne kadar aşabilirsin sana güzel bir monitör tavsiyesi verebilirim

kardeşim öncelikle teşekür ederim . maddi olarak 400 e kadar limitim olabilir ama kafayı takarsam 500 sınırına dayanırım affetmem tabi hakedecek monitör varsa. samsunglara karşı sempatim vardı açıkçası yani görünce vay be falan diyodum. ama dedigine bakarsak benq daha iyi. ben şöyle 22inç ten kesinlikle fazla olmicak (çünkü 19 aalışmış gözler büyük aşırı büyük görünüyo) hatta 19 22 arası gibi bişey varsa geniş ekran en iyisi budur ...

• Geçen hafta aldım bu monitörden vatan bilgisayardan, netten verdim siparişi 400tl 5 taksit. 4 gün sonra geldi. 1-2 gün dvi bağlantısı ile kullandım. sonra bauhaus tan hdmi bağlantı kablosu aldım(14tl), görüntü bariz şekilde parladı. hatta oyunların grafik ayarlarını artırınca renkler, parlaklık bakılamayacak şekilde artıyor(monitörden ayarları biraz düşürmek lazım).

1920*1080 ayardayken 720p dizi izledim. Gündüz gece kararma farkı yok, sadece yatarak izlerken monitörün hizasından altta kaldığım için bir miktar ekran kararıyor. Çok da problem değil, zaten reflüm olduğu için doktor yatarak bilgisayara bakmamı yasaklamıştı(Not: TN panel, reflü hastalarına faydalı.)

şu an için tek problem forte managerın garip menüsü. kullanma klavuzunda, görüntü menüsünde oyun internet sinema felan gidiyor. benim menüde oyun yok, garip; seçince neyi değiştirdiğini de bilmiyorum. kullanıcı ayarlı menü var, kendin seçiyorsun neyi ne kadar istediğini; ki hiç gerek yok. normal ayarlarda kullanıyorum, o bile baya iyi. abimde samsung 2243bw var, ben oyun oynarken gelip beni izliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: chosen85

Geçen hafta aldım bu monitörden vatan bilgisayardan, netten verdim siparişi 400tl 5 taksit. 4 gün sonra geldi. 1-2 gün dvi bağlantısı ile kullandım. sonra bauhaus tan hdmi bağlantı kablosu aldım(14tl), görüntü bariz şekilde parladı. hatta oyunların grafik ayarlarını artırınca renkler, parlaklık bakılamayacak şekilde artıyor(monitörden ayarları biraz düşürmek lazım).

1920*1080 ayardayken 720p dizi izledim. Gündüz gece kararma farkı yok, sadece yatarak izlerken monitörün hizasından altta kaldığım için bir miktar ekran kararıyor. Çok da problem değil, zaten reflüm olduğu için doktor yatarak bilgisayara bakmamı yasaklamıştı(Not: TN panel, reflü hastalarına faydalı.)

şu an için tek problem forte managerın garip menüsü. kullanma klavuzunda, görüntü menüsünde oyun internet sinema felan gidiyor. benim menüde oyun yok, garip; seçince neyi değiştirdiğini de bilmiyorum. kullanıcı ayarlı menü var, kendin seçiyorsun neyi ne kadar istediğini; ki hiç gerek yok. normal ayarlarda kullanıyorum, o bile baya iyi. abimde samsung 2243bw var, ben oyun oynarken gelip beni izliyor.

Öncelikle hayırlı olsun.

Hdmi'dan bağlayınca oyun vs. menüsü çıkıyor, belki programdan kaynaklı bir sorun vardır. Güncellemeyi deneyin, ya da monitör üzerindeki tuşlarla oyun menüsüne girmeye çalışın.

Bende inşallah yarın hdmi kablo alacağım vatandan. kaç zamandır fırsatım olmuyordu, sizin yorumunuz sonrası alıp deneyimimi paylaşacağım.

• öncelikle söyle baslayim bugun vatan bilgisayardan aldım monitörü cok hosuma gitti.kurdum da samsung la yan yana koyduk denedim ikisinide aradaki fark bariz bir şekilde cıktı renkler soluk sözleride palavradan öte değil bence.şuan fabrika ayarlariyla kullanıyorum.acaba bana en güzel ayari önerebilirmisinz ? monitör gercekten cok güzel bişey alacak arkadaslar hiç düşünmeden alın derim.burda fanatiklik yapmıyorum zaten yapmamda emeğe haksızlık olur çünkü .neyse arkadaşlardan ayarları bekliyorum.pek kurcalama fırsatım olmadı bide yanlış bişey yapmayım diye bilen birine danışmak istedim 1920x1080 de kullanıyorum dvi baglantı ile .iyi günler...
  • hayırlı olsun arkadaşım sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

öncelikle söyle baslayim bugun vatan bilgisayardan aldım monitörü cok hosuma gitti.kurdum da samsung la yan yana koyduk denedim ikisinide aradaki fark bariz bir şekilde cıktı renkler soluk sözleride palavradan öte değil bence.şuan fabrika ayarlariyla kullanıyorum.acaba bana en güzel ayari önerebilirmisinz ? monitör gercekten cok güzel bişey alacak arkadaslar hiç düşünmeden alın derim.burda fanatiklik yapmıyorum zaten yapmamda emeğe haksızlık olur çünkü .neyse arkadaşlardan ayarları bekliyorum.pek kurcalama fırsatım olmadı bide yanlış bişey yapmayım diye bilen birine danışmak istedim 1920x1080 de kullanıyorum dvi baglantı ile .iyi günler...

Hayırlı olsun.

4 sayfayı okursanız gereken tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Eğer "soluk" diye yakınıyorsanız vatan iade alıyor götürün verin, samsung alın bu kadar basit.

• yok soluk değil hatta test bile yaptım tek bir ölü piksel bile cıkmadı şaşırdım kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

yok soluk değil hatta test bile yaptım tek bir ölü piksel bile cıkmadı şaşırdım kaldım

Valla ben parlaklığı 65/100 de kullanıyorum, daha yukarısı gözümü alıyor. Soluk diyene şaşırıyorum zaten.
  • bende lg şikayetleri okudum sağdan soldan.kıyaslayan arkadaşlardan bazıları soluk bulmuş renkleri.ben görmeden bişey diyemem samsung p2250 için güzel güzel demişler yalnız gidip test ettim lg ondan çok çok iyi.alan arkadaşlara hayırlı olsun.bu arada bende tercihimi yaptım siparişimi verdim benq e2200 de karar kıldım sonunda inşallah bende memnun kalırım.gözüm benq daydı araştırarakta aldım.zaten lg ile özellikleri aynı hemen hemen.
  • quote:

bende lg şikayetleri okudum sağdan soldan.kıyaslayan arkadaşlardan bazıları soluk bulmuş renkleri.ben görmeden bişey diyemem samsung p2250 için güzel güzel demişler yalnız gidip test ettim lg ondan çok çok iyi.alan arkadaşlara hayırlı olsun.bu arada bende tercihimi yaptım siparişimi verdim benq e2200 de karar kıldım sonunda inşallah bende memnun kalırım.gözüm benq daydı araştırarakta aldım.zaten lg ile özellikleri aynı hemen hemen.

Hayırlı olsun sana da. Aklındakini aldıysan gerisini boşver. Sonradan keşke onu alsaydım diyene kadar birini seçmişsin ne güzel. En kötü karar, kararsızlıktan iyidir demişler.
  • çok tşk ederim megawolt inşallah aklımdaki hayırlı olandır.güzel bir tercih yaptığıma inanıyorum ama araştırmalarımda olumsuz sonuçta yoktu hepsinide gördüm benq dedim.:9
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.